Ağustos 2019 | Fav10 Ayın Trendleri

Böyle ortak noktaları yakaladıkça yavaş yavaş iyice kütüğe doğru evrilmeye devam edecek dreamy :A Bir de @Maskeli Fedai yle birlikte üçümüz ortak noktalar yakaladık mı tamamdır bu iş, döndüğünde tanıyamayacaksın dreamy'i :A
Artık geri döndüm sahalara :A İlk operasyonumuz melunun has adamı @dreamy denen üyeyi bünyemize katmak olacak :A

Benim Tarkan sevgim biraz geç başladı yine de seçer miydim bilmiyorum. Zaten şu ana kadar seçilmemesini o nedene bağlamıştım. :A
Seneye elini çabuk tut al Tarkan'ı, zaten birçok önemli isim ilk 2 sezonda seçildiğinden şampiyonluk şansın baya yüksek olur :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Senle de bir ortak noktamızı bulmuştu @Çiğdem ama şu an hatırlamıyorum. :A @Bully @MasacRE
Onu hatırlaman lazım zorla hafızayı :A
Sağır birini koy yarışmaya Tarkan'la çeyrek final yapar zaten, Tarkan ile çeyrek final başarı sayılamaz kütük dostum batırmış Tarkan'ı @Maskeli Fedai :A @Bully @Çiğdem
Tarkan değil zaten orada anlaşmak yerine zıtlaşmıştınız @Maskeli Fedai benden izin almadan seçemez ilerki dönemlerde demişti dreamy için :A :A :A

Ortak noktanızı hatırlayamadım bende :A Ve hatırlayacağımıda hiç sanmıyorum :A :A :A

Sağır birini koy yarışmaya Tarkan'la çeyrek final yapar zaten, Tarkan ile çeyrek final başarı sayılamaz kütük dostum batırmış Tarkan'ı @Maskeli Fedai :A @Bully @Çiğdem
Kesinlikle katılıyorum :A Koskoca Megastarla 2 sezon da çeyrekten öteye gidemedi :A Birinde de Ceceli'ye geçilmişti :A

Ben de o sezonlar Yalınla final ve yarı final görmüştüm. Demek ki şampiyonluk nasibinde yokmuş napalım :A