91. Akademi Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Sadece benle @Forumdash vardık zaten, @Sherlock dediğin gibi uykuya yenik düşmüş
O yüzden fazla sohbet muhabbet olamadı yalnız kaldık

Ben o kadına oscar alsın demedim, yanlışın var
Hatta onun almaması gerektiğini söyledim @Forumdash a da önceki sayfalarda var. Favourite'deki kraliçe hak ederek aldı ama Forumdash sevmemiş onu
10 adaylıkta 1 ödül aldı film, o bile gözüne battı

Reactions: Dosi
Baktığim sayfada bu yoktu. kaale alınmamış demekki

ama bu kadın yine bir kaç sene önce beyaz kıyafet tabi kiyafet denilirse, ondan kapalı giyinmiş

benim zirve dediğim o sarı elbiseli kız
Bu Oscar'dan değil zaten galiba? Ha eğer Oscar'dansa ve 5-6 saat boyunca 1 kez bile ekrana getirmedilerse onları kınım kınım kınıyorum

Reactions: Dosi and Sherlock
Yeni nesil Oscarlar tam da bu adamdır. Cinsiyetsiz, zenci ve vasıfsız.
Son 3 4 yılda iyice uçtu bu durum. Şöyle 6 7 yıl geri gitsek bu kadar da değildi. Saçma en iyi film seçimleri yine vardı, hep vardı ona bir şey diyemeyiz ama ara ara Birdman gibi The Artist gibi filmler ödül alabiliyordu. Daha öncesine gidersek yine bu tarz filmler bulabiliriz. Ama şu son yıllardaki sadece en iyi film seçimi değil, diğer ödül seçimleri de gösterdi ki bu iş artık önceliğini sanattan ziyade başka başka politik şeylere bıraktı. Ve bu sinema sanatına olan saygınlığı değil Akademi'ye olan saygınlığı düşürdü. Böyle de gidecek gibi duruyor...

Sadece benle @Forumdash vardık zaten, @Sherlock dediğin gibi uykuya yenik düşmüş
O yüzden fazla sohbet muhabbet olamadı yalnız kaldık
Forumdash'ın olmasına sevindim
Bende tam gittiğin vakitte uyanabildim
Girdiğimde daha online görünüyordun. Eee uykunu alabildinmi?

Seni bu mesaja davet ediyorum, o berbat görüntüyü unutturuyor birazcık.
test test. linki nasıl paylaşıyon onu deneyecem
böylemi acaba (Masacre'nin mesajı, bakmana gerek yok
)
oldu galiba

Sayende kısa yolu öğrendim
Bu arada Oscar töreniyle birlikte sanki üstümden bir yük kalktı

@Maskeli Fedai sana fotolar a bak demiştim
linkide deniyorum
@Aserat

Oscar etkinliği sayesinde sana film izleme alışkanlığını geri kazandırdık, böyle kısayollar öğrenmiş oldun. Sana kattıkları büyük.

Reactions: Dosi and MasacRE
Ahahahah
Resimler efsane

E bittikten sonra gittim artık hiç mi uyumayak?
Sen de bir yarım saat önce gelebilsen son dörtlüye yetişirmişsin. Yani en iyi oyuncular, yönetmen ve film

Aldım aldım, 14.30 civarı uyandım 7 saat falan uyudum sıkıntı yok

Bu Oscar'dan değil zaten galiba? Ha eğer Oscar'dansa ve 5-6 saat boyunca 1 kez bile ekrana getirmedilerse onları kınım kınım kınıyorum
Birde After Party'mi ne o vardi. Ozaman giymiş olabilir. J.Lopez'de değiştirmis çünkü kıyafet
@Sherlock
Olivia'dan önceki kadın gözede hitap etmiyor. siz bile beğenmezsiniz bence?

@xemrexxx

Göze hitap etmez mi be, sen ne diyorsun. Muhteşem muhteşeem ?
Ama onun üstündeki rezalet