Merdaneli çamaşır makinamız yoktu ah anacım onca çamaşırı ellerinde yıkar sıkardı yaz kış canım benim ya ❤ nasıl özledim o termosifonun sıcaklığını çıra kokusunu güzel yıllardı vesselam yaşlandık @The_Erinch yaşlandık sen kabul etmesende 😄😄
Merdaneli çamaşır makinamız yoktu ah anacım onca çamaşırı ellerinde yıkar sıkardı yaz kış canım benim ya ❤ nasıl özledim o termosifonun sıcaklığını çıra kokusunu güzel yıllardı vesselam yaşlandık @The_Erinch yaşlandık sen kabul etmesende 😄😄
Yok abi. Yasak Elma devam ediyor şimdi, bir oradayım bir burada.bitti mi diziler sizin ? survivorda gene gönüller kazandı, burda olmamdan bellidir![]()
Cıxxx.... geçen sadece yıllar bak PP meMerdaneli çamaşır makinamız yoktu ah anacım onca çamaşırı ellerinde yıkar sıkardı yaz kış canım benim ya ❤ nasıl özledim o termosifonun sıcaklığını çıra kokusunu güzel yıllardı vesselam yaşlandık @The_Erinch yaşlandık sen kabul etmesende 😄😄
melekde maraşlıcı olmuş.. pp değişmişYok abi. Yasak Elma devam ediyor şimdi, bir oradayım bir burada.![]()
Sefirin Kızı izliyordu en son. 😱melekde maraşlıcı olmuş.. pp değişmiş![]()
Aklıma Kadir geldi.
Bizim şuan kullandığımız o durumda devamlı depar atıyo ama henüz bi başarı elde edemedi (miladı dolmak üzere) az kaldı yakında birlikte foruma girebiliriz 😄😄
bu model yeni... ama aynen bizimki merhaba ben geldim derdi valla hoplaya zıplayaAklıma Kadir geldi.![]()
Hiç zannetmiyorum abi.walla pp ye baksana hiç öyle havası yok. tuba sevmedi o.
bak seside çıkmadı @Angelica kız napıyorsunHiç zannetmiyorum abi.Maraşlı ve Yasak Elma'yı internete bırakıyor.
![]()
wp dan bize sakineyi savunsun dursun ancabak seside çıkmadı @Angelica kız napıyorsun
bak seside çıkmadı @Angelica kız napıyorsun
@dreamy Bu konuya en çok kim yakışırdı?
------
wp dan bize sakineyi savunsun dursun anca@Emre Ozansoy
evet abi sonrasında şofben almıştık ah be o yıllarsonra şofben ve elektirikli termisofonlar girdi hayatımıza...
nasıl değişiyor teknoloji ve yaşam değil mi yaaa...
------
Yaaaa Emreee.. Biz Melek Teyzenle bunlarla büyüdük... sizlere abes geliyordur @Angelica @Emre Ozansoy
Rennie'nin hapı çok iyi, sanırım mide içindi o. Ben şeker niyetine kullanıyordum onu da.![]()
Abicim dizi bitti tam foruma geliyordum netim gitti uğraştım gelmedi watsaptaki konuşmamızda mobil veriden yazdım sonra geldi işte
------
Bir daha tek kelime etmicem yaw
------
evet abi sonrasında şofben almıştık ah be o yıllar
Şekermi ah emre ya
emre gerçekten çok garip abi
Naneli şeker niyetine kullanıyordum ben onu.Şekermi ah emre ya![]()
Ah bee @Forumdash ın o dönemdeki anılarını anlatıp konuyu renklendirmesini o kadar çok isterdim ki şu an...@dreamy Bu konuya en çok kim yakışırdı?
aynen hiç sorma, gelmedi de....Ah bee @Forumdash ın o dönemdeki anılarını anlatıp konuyu renklendirmesini o kadar çok isterdim ki şu an...