90'larda Çocuk Olmak - "Geçmişe Gitme Zamanı"

• Üzücü
Reactions: The_Erinch
Bende taso, Panini çıkartmaları falan da mevcuttu abi lakin bir gün kayboldular, kayboluş o kayboluş. Hala aklıma geldikçe hüzünlenirim. :A
Bende çok taşındım, taşınma esnasında gittiler diye düşünüyorum ama Ozana baksana sen,torba torba saklıyormuş adam. Letgo ya koysa zengin olur :A :A :A

Bende çok taşındım, taşınma esnasında gittiler diye düşünüyorum ama Ozana baksana sen,torba torba saklıyormuş adam. Letgo ya koysa zengin olur :A :A :A
Zaten ya birileri tarafından çöpe atılmıştır, ya kaybolmuştur ya da hepsi bir poşetin içerisinde evin ücra bir köşesinde duruyordur. :A Ayrıca evet Letgo ve Sahibinden'de ara ara denk geliyorum, baya uçuk fiyatlardan satıyorlar bu tür nostaljik ürünleri. Sen de bir düşün istersen bunu. :A @bazinga

Bu ikisini de ben ekleyeyim, Onedio'dan baktım. :A
s-0b08f9d625e7453cbf0b04ed32eaa75b6d243d70.webp

s-d1c420b878c07c078d91e842c3ac140b2dbcf347.webp

• Harika
Reactions: The_Erinch
Zaten ya birileri tarafından çöpe atılmıştır, ya kaybolmuştur ya da hepsi bir poşetin içerisinde evin ücra bir köşesinde duruyordur. :A Ayrıca evet Letgo ve Sahibinden'de ara ara denk geliyorum, baya uçuk fiyatlardan satıyorlar bu tür nostaljik ürünleri. Sen de bir düşün istersen bunu. :A @bazinga
Daha yeterince değerlenmedi. Emekliliğe doğru satıp emeklilik ikramiyesi niyetine gelir elde etmeyi planlıyorum. :A

• Beğendim
Reactions: Zeyno
Daha yeterince değerlenmedi. Emekliliğe doğru satıp emeklilik ikramiyesi niyetine gelir elde etmeyi planlıyorum. :A
babamın karaoğlanları vardı... evin bodrumunda bulmuştum.. 40 senelik çizgi romanlar... araştırdımda servetmiş.. birde rahmetli dedemin pul koleksiyonları var ... zenginimmmm olmmm :A :A :A @Sherlock
Yahhhhh bunlar harika hatırlatmalar...
Nur İçinde Yatsın Birand.
------

Şişe kapağı olayı ne, onu bilmiyorum. :A

f99a8119383d8ad420728e1b64bdd070.jpg

her kapağın markasına göre değeri olursu bazı kapaklar çok zor bulunurdu değeri yüksek olurdu. Sen bilirmisin @Doğan

Son düzenleme:
Bence geç değil izlemek için eğer içinde hala bir çocuk varsa zaten ilgini çekecektir 😉
sen nasıl büyüdün be adammmmm :ozur:
------

ahhh be çocuğummmm......hiç denk gelmedi değil mi?

kesinlikle katılıyorum, dün paylaştığım video oturup izledim sonuna kadar, en sevdiğim sayı "6" :)

iyi en azından ucundan yakaladık çocukluğunuzu
İsmini çok fazla gördüm/duydum ama hiç sonradan izlemek nasip olmadı. Daha sonra herhangi bir kanalda yayınlandı mı, yayınlansa illa denk gelirdim ya. :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961