Merdaneli çamaşır makinamız yoktu ah anacım onca çamaşırı ellerinde yıkar sıkardı yaz kış canım benim ya ❤ nasıl özledim o termosifonun sıcaklığını çıra kokusunu güzel yıllardı vesselam yaşlandık @The_Erinch yaşlandık sen kabul etmesende 😄😄
Merdaneli çamaşır makinamız yoktu ah anacım onca çamaşırı ellerinde yıkar sıkardı yaz kış canım benim ya ❤ nasıl özledim o termosifonun sıcaklığını çıra kokusunu güzel yıllardı vesselam yaşlandık @The_Erinch yaşlandık sen kabul etmesende 😄😄
Yok abi. Yasak Elma devam ediyor şimdi, bir oradayım bir burada.bitti mi diziler sizin ? survivorda gene gönüller kazandı, burda olmamdan bellidir
Cıxxx.... geçen sadece yıllar bak PP meMerdaneli çamaşır makinamız yoktu ah anacım onca çamaşırı ellerinde yıkar sıkardı yaz kış canım benim ya ❤ nasıl özledim o termosifonun sıcaklığını çıra kokusunu güzel yıllardı vesselam yaşlandık @The_Erinch yaşlandık sen kabul etmesende 😄😄
melekde maraşlıcı olmuş.. pp değişmişYok abi. Yasak Elma devam ediyor şimdi, bir oradayım bir burada.
Sefirin Kızı izliyordu en son. 😱melekde maraşlıcı olmuş.. pp değişmiş
Aklıma Kadir geldi.
Bizim şuan kullandığımız o durumda devamlı depar atıyo ama henüz bi başarı elde edemedi (miladı dolmak üzere) az kaldı yakında birlikte foruma girebiliriz 😄😄
bu model yeni... ama aynen bizimki merhaba ben geldim derdi valla hoplaya zıplayaAklıma Kadir geldi.
Hiç zannetmiyorum abi.walla pp ye baksana hiç öyle havası yok. tuba sevmedi o.
bak seside çıkmadı @Angelica kız napıyorsunHiç zannetmiyorum abi.Maraşlı ve Yasak Elma'yı internete bırakıyor.
wp dan bize sakineyi savunsun dursun ancabak seside çıkmadı @Angelica kız napıyorsun
bak seside çıkmadı @Angelica kız napıyorsun
@dreamy Bu konuya en çok kim yakışırdı?
------
wp dan bize sakineyi savunsun dursun anca@Emre Ozansoy
evet abi sonrasında şofben almıştık ah be o yıllarsonra şofben ve elektirikli termisofonlar girdi hayatımıza...
nasıl değişiyor teknoloji ve yaşam değil mi yaaa...
------
Yaaaa Emreee.. Biz Melek Teyzenle bunlarla büyüdük... sizlere abes geliyordur @Angelica @Emre Ozansoy
Rennie'nin hapı çok iyi, sanırım mide içindi o. Ben şeker niyetine kullanıyordum onu da.
Abicim dizi bitti tam foruma geliyordum netim gitti uğraştım gelmedi watsaptaki konuşmamızda mobil veriden yazdım sonra geldi işte
------
Bir daha tek kelime etmicem yaw
------
evet abi sonrasında şofben almıştık ah be o yıllar
Şekermi ah emre ya
emre gerçekten çok garip abi
Naneli şeker niyetine kullanıyordum ben onu.Şekermi ah emre ya
Ah bee @Forumdash ın o dönemdeki anılarını anlatıp konuyu renklendirmesini o kadar çok isterdim ki şu an...@dreamy Bu konuya en çok kim yakışırdı?
aynen hiç sorma, gelmedi de....Ah bee @Forumdash ın o dönemdeki anılarını anlatıp konuyu renklendirmesini o kadar çok isterdim ki şu an...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?