90'ların Tanıtım Fragmanı Yayınladı

10 yıl sonrada ben 2000'leri yapacağım. :D

Tanıtımı çıkıyor, kanalı belli olmuyor, nasıl iştir anlamadım. :) Kanalı TRT 1 olur bence. :)

Gün olarak ise Cumartesi yayınlanır. :) Böylece Birol Güven TRT 1'in 3 gününü kurtarmış oluyor. :)

80'ler varken tutmaz açıkçası çoğu kişi Seksenler izlendi hemen 90'ları yapmışlar der izlemez ben dahil.

güzel olmuş izlerim belki eskilere hayranım zaten ama sokakta oynayanların son dizisi değil bizde sokaklarda oynadık :D
he ya sokak demek biz demek demi :) abartmış biraz.

- - - Ekleme - - -

Bundan sonra 2000'ler 2010'lar diye dizi çıkar en son 2020'ler diye dizi çıkar geleceği anlatan :D

he ya sokak demek biz demek demi :) abartmış biraz.

- - - Ekleme - - -

Bundan sonra 2000'ler 2010'lar diye dizi çıkar en son 2020'ler diye dizi çıkar geleceği anlatan :D

yıldırım beyazıt dönemini hakkıyla anlatacak bir dizi lazım bize ..

o dönemi merak ediyorum özellikle aksak timur karakteri çarpıcı bir karakter olur

günümüzdeki dönem filmleri dizileri sarmıyor beni tarihi olacak hatta milattan önce olacak atlılar başlayacaktı sona erdirdi namısızlar :)

yıldırım beyazıt dönemini hakkıyla anlatacak bir dizi lazım bize ..

o dönemi merak ediyorum özellikle aksak timur karakteri çarpıcı bir karakter olur

günümüzdeki dönem filmleri dizileri sarmıyor beni tarihi olacak hatta milattan önce olacak atlılar başlayacaktı sona erdirdi namısızlar :)

Asıl Abdulhamit lazım

90'larda bi atraksiyon olmadı ki ya ne anlatacaklar. :D Ama bende herkese katılıyor seksenlerin devamı gibi aynı kadroyla olsa daha iyi olurdu. :)

Star olma ihtimali olabilir...Star 90'lara damgasini vuran bi kanaldı.90'lar benım zamanım la:X 90'lar starda olabilir dedim ama bizimkiler ve super baba'da atv'deydi..2'sinden biri olacak kesin.

Star olma ihtimali olabilir...Star 90'lara damgasini vuran bi kanaldı.90'lar benım zamanım la:X 90'lar starda olabilir dedim ama bizimkiler ve super baba'da atv'deydi..2'sinden biri olacak kesin.

star kalitesiz dizi yapmam demişti birol güvenle iş yapmaz :)

ama lafımdan vazgeçtim :) beni afetide star yayınlıyor :)

star kalitesiz dizi yapmam demişti birol güvenle iş yapmaz :)

ama lafımdan vazgeçtim :) beni afetide star yayınlıyor :)
star guya bize ABD tv dunyasını aşilamaya calişiyor ama yapamıyor malasef..:F:F Neymiş turk seyircisinin kodlarini çözmüşler 2.bahar asmalı konak öyle iddialı diziler yapacakmiş..Hani nerde ? Eğer senn ABD dizi sektörünü tr'ye uyarlamak gibi düşüncen varsa atlılari desteklicektin yada öyle bi dizi yapma sözü verecedin :bağır: gözümden düştü star o yuzden...

star guya bize ABD tv dunyasını aşilamaya calişiyor ama yapamıyor malasef..:F:F Neymiş turk seyircisinin kodlarini çözmüşler 2.bahar asmalı konak öyle iddialı diziler yapacakmiş..Hani nerde ? Eğer senn ABD dizi sektörünü tr'ye uyarlamak gibi düşüncen varsa atlılari desteklicektin yada öyle bi dizi yapma sözü verecedin :bağır: gözümden düştü star o yuzden...

atlılar konusuyla birlikte en çok merakla beklediğim diziydi star içine etti işin sonrada uyduruk bir bahane yayınladı ..:)