bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,360
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Amann o dizi de bitsin artık.![]()
Niye bitsin hazır tutturmuşken Geniş Aile'den sonra bir iş.
Amann o dizi de bitsin artık.![]()
Birol Güven bitirsin 3 dizi nasıl idare edecek.Niye bitsin hazır tutturmuşken Geniş Aile'den sonra bir iş.![]()
Birol Güven bitirsin 3 dizi nasıl idare edecek.![]()
Ufuk Özkan'ın karizmasını bozan bir iş Zengin Kız Fakir Oğlan. Sakarlıklarıyla ön plana çıkıyor.![]()
Ufuk Özkan'ın üzerine Cevahir karakteri çok yapıştı bence. Bir daha o kadar başarılı olabileceğini sanmıyorum. Zengin Kız Fakir Oğlan onun için büyük şans oldu.![]()
Evet, büyük bir şans oldu. Aslında onun en büyük şansı Birol Güven ile çalışmak oldu. Birol Güven zaten reyting açısından önemli bir isim.![]()
Ufuk Özkan'ın üzerine Cevahir karakteri çok yapıştı bence. Bir daha o kadar başarılı olabileceğini sanmıyorum. Zengin Kız Fakir Oğlan onun için büyük şans oldu.![]()
Tutmayabilir 80'ler bittikten sonra 80'lerin devamı olarak çekilebilirdi acaba 90'lardan sonra 2000'lerde gelir mi merak etmedim değil![]()
tns bi cacık yapamaz![]()
Teklifleri güzel değerlendirse yine olabilir ama en büyük hatayı Tayfun Güneyer'i tercihi etmesi oldu. Geniş Aile'den sonra öyle bir dizide oynanırmıydı ya ?![]()
Dizi ve film tercihlerini gerçekten kötü yapıyor. Mesela Fırat Tanış, Bora Akkaş, İlker Ayrık falan sinemada da iyi filmlerde oynadılar ama Ufuk Özkan nerede dandik film varsa onu buldu. Oynadığı dizi ve filmlerin hepsinde de Cevahir'i oynadı doğruya doğru.![]()
Film konusunda kesinlikle haklısın. Ufuk'un oynadığı karakter senaryoyada bağlı bence senaristler kolaya kaçarak farklı rol değil de Cevahir benzeri rol yazmış olabilirler.![]()
Senaryo da etkendir tabii ki ama öyle olacağını baştan biliyordur. Kabul edip etmemek kendi elinde. Farklı rolleri beklese daha iyi olur.![]()
Sen de 90'lı değil misin?güzel olmuş izlerim belki eskilere hayranım zaten ama sokakta oynayanların son dizisi değil bizde sokaklarda oynadık![]()