evet 2000 lerde de sokakta oynuyoduk ama şimdi değil tabi
Sen de 90'lı değil misin?
evet 2000 lerde de sokakta oynuyoduk ama şimdi değil tabi
Sen de 90'lı değil misin?
80'ler varken tutmaz açıkçası çoğu kişi Seksenler izlendi hemen 90'ları yapmışlar der izlemez ben dahil.
he ya sokak demek biz demek demigüzel olmuş izlerim belki eskilere hayranım zaten ama sokakta oynayanların son dizisi değil bizde sokaklarda oynadık![]()
he ya sokak demek biz demek demiabartmış biraz.
- - - Ekleme - - -
Bundan sonra 2000'ler 2010'lar diye dizi çıkar en son 2020'ler diye dizi çıkar geleceği anlatan![]()
yıldırım beyazıt dönemini hakkıyla anlatacak bir dizi lazım bize ..
o dönemi merak ediyorum özellikle aksak timur karakteri çarpıcı bir karakter olur
günümüzdeki dönem filmleri dizileri sarmıyor beni tarihi olacak hatta milattan önce olacak atlılar başlayacaktı sona erdirdi namısızlar![]()
Asıl Abdulhamit lazım
Star olma ihtimali olabilir...Star 90'lara damgasini vuran bi kanaldı.90'lar benım zamanım la90'lar starda olabilir dedim ama bizimkiler ve super baba'da atv'deydi..2'sinden biri olacak kesin.
star guya bize ABD tv dunyasını aşilamaya calişiyor ama yapamıyor malasef..star kalitesiz dizi yapmam demişti birol güvenle iş yapmaz
ama lafımdan vazgeçtimbeni afetide star yayınlıyor
![]()
star guya bize ABD tv dunyasını aşilamaya calişiyor ama yapamıyor malasef..Neymiş turk seyircisinin kodlarini çözmüşler 2.bahar asmalı konak öyle iddialı diziler yapacakmiş..Hani nerde ? Eğer senn ABD dizi sektörünü tr'ye uyarlamak gibi düşüncen varsa atlılari desteklicektin yada öyle bi dizi yapma sözü verecedin
gözümden düştü star o yuzden...
kesinlikle çok umutluydum star'dan star yapar yapabilir diyordum ama naaaağğhhfileymişatlılar konusuyla birlikte en çok merakla beklediğim diziydi star içine etti işin sonrada uyduruk bir bahane yayınladı ..![]()