90. Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu!

kırmızı halıyı hiç bir yıl izlemedin
Kırmızı halıyı sonra fotolarla falan üstünden geçiyorum. Youtube videolarıyla falan. Çünkü o biraz daha erken oluyor ona kalkamıyorum. Hiç yatmadan da töreni izleyemiyorum mecbur bu şekil oluyor.

Hahah Aaa ne yapayım öyle uykusuz kalmasına yadırgadım açıkcası işi gücü varmış birde çalısırkan başımı dönecek ayağı takılıp düşücek mi herşey olur
@MEnes
Bir şey olmaaz ben uykuyu öyle çok önemsemem. Bir şekilde idare ederim gün içerisinde.

senin durumuna üzülüyorum bekle bekle en iyi ödüllere sıra gelince uykuya dal
ben olsam bugünlük saat dokuza kadar beklerim
Film ne zaman açıklanacak 6 a kadar son kalabilirim zaten yarın yorucu gün olacak trabzona maça gidecez orada uyumak istemem
@MasacRE- @Forumdash

Film ne zaman açıklanacak 6 a kadar son kalabilirim zaten yarın yorucu gün olacak trabzona maça gidecez orada uyumak istemem
@MasacRE- @Forumdash
En iyi film geçen yıl 8'i geçiyordu açıklandığında. Ben otobüste izlemiştim hatta staja giderken.
Bu yıl da 8'i bulacağı kesin ne kadar ilerleyeceği ise muamma.

İlk mesajdan kategorilere bak. O kadar kategoriden sadece 3 ödül verildi şu ana kadar. Film en son verilecek gerisini sen düşün artık
En iyi film geçen yıl 8'i geçiyordu açıklandığında. Ben otobüste izlemiştim hatta staja giderken.
6 yı 5 geçe açıklanıyor
Yaa bunu baştan deseniz erken yatardım 2 gibi 8 de uyanırdım

90. yıl videosu bir çok film gösterildi. Güzel kolaj videosu olmuş.

İlk mesajdan kategorilere bak. O kadar kategoriden sadece 3 ödül verildi şu ana kadar. Film en son verilecek gerisini sen düşün artık
tam ikna ediyorum hogathayı şimdi siz batırdınız
gerçekler her zaman söylenmez bazen beyaz yalanlara başvurmak lazm bu sene altıda açıklanacak

Yaa bunu baştan deseniz erken yatardım 2 gibi 8 de uyanırdım
boşver onlar seni uyutmaya çalışıyorlar
ben her yıl izliyorum ve altıyı birkaç on dakika geçe tüm ödüller dağıtılıyor

7 olmadan açıklanır mı yanı

Ses kurgusu Dunkirk'e güzeeel.
Ses ödüllerinde bekliyordum en azından 1 ödül iyi oldu.

Dunkirk ilk ödülünü aldı, devamını da bekliyoruz

Ses kurgusu Dunkirk'e güzeeel.
Ses ödüllerinde bekliyordum en azından 1 ödül iyi oldu.
kazayla verilmiş bir ödül

ama görüntü ödülüne adaymıydı bilemem ama ordan ödülü kapsa normal karşılarım

@Çiğdem- in babby driver ses mikisi ödülü aldı

Ses miksajı da geldi. Dunkirk'ün teknik başarısı yadsınamaz 2 ödülle başlayıp bunu kanıtladık.

Ses miksajı da geldi. Dunkirk'ün teknik başarısı yadsınamaz 2 ödülle başlayıp bunu kanıtladık.
ses mikisini babby driver almamışmıydı ? bana yanlış bilgi veriyorlar sanırım yanlış link açtım