umarım dahada soğuyup buz kesersinYazık Nolan reyize be. Oscar'a oynayacak film yapıp yine Oscar alamadı. Yönetmenin muazzam başarısı diyebileceğimiz ne iş vardı The Shape of Water'da anlayamıyorum. Nolan ise Dunkirk'i o kadar iyi yapan yegane etkendi. Bıktım bu klişelikten ve sürekli tahmin edilenin olmasından. En iyi filmi de buna verecekler gibi duruyor. Bu gidişle Oscar'dan soğumaya başlayacağım. Gerçi geçen yıl soğumuştum doğru onu unuttum.
filmde bir cacık yoktuda gary oldman harikaydıGary Oldman yani mükemmeldi adam.
Birkaç saat kestirip mi geldin nerelerdeydinumarım dahada soğuyup buz kesersindesteklerimiz shape of water ve bilboardsa
filmde bir cacık yoktuda gary oldman harikaydıbaşkada bişey yoktu
şeftaliyle oynayan ergendenmi bahsediyorsunGary Oldman o kadar sıkıcı konuşuyor ki ergenin sürpriz yapmamasına üzüleceğim neredeyse.
Konuşmalar çok sıradan. Kimse sağlam düşünmemiş üstünde. Matthew McConaughey'i hatırlıyorum veya Leo DiCaprio'yu. Müthiş konuşmalar yapmışlardı. Son yıllarda hep sıradan konuşmalar oluyor cidden.Gary Oldman o kadar sıkıcı konuşuyor ki ergenin sürpriz yapmamasına üzüleceğim neredeyse.
klavye başında uyukluyorum arada bir başka türlü çekilmez sabaha kadar izlemek mümkün değil hanı arada hande soyunsa yine uyumazdım o da olmayınca tabi uyku ağır basıyorBirkaç saat kestirip mi geldin nerelerdeydin
Frances McDormandYine sonuna kadar hak edilmiş bir ödül. Bakalım film ne olacak şimdi geldik en heyecanlı kısma
bizim kadın yorumcu ne kadar salakFrances McDormand beee. Muazzamdı muazzam. Kusursuz kelimesinin karşılığıydı.
En iyi konuşmayı da Frances teyzemiz yaptı. Güzeldi güzel.
Yok la orda şey dedi. Büyük ödülleri kadınlara sundurttular gibisinden bir cümleydi.bizim kadın yorumcu ne kadar salak
diyor bu sene genelde ödülleri kadınlara veriyorlar) her sene en iyi kadın oyuncu ödülünü erkeklermi kazanıyordu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?