Bu saat de ne işin var ev halkı uyuyordur sonuctadaha buralardayızama taksit taksit giriyorum iyiki kaçırmışım bu ödülü @MasacRE- nin pis filmi bir ödül daha almış diyorlar iyiki kendim şahit olmadım
![]()
Bu saat de ne işin var ev halkı uyuyordur sonuctadaha buralardayızama taksit taksit giriyorum iyiki kaçırmışım bu ödülü @MasacRE- nin pis filmi bir ödül daha almış diyorlar iyiki kendim şahit olmadım
![]()
tekrar gidip uyuyabilirsinNolan reyizin arkasındayızSandıkları terk etmeyecez
![]()
başka yerlere daldımBu saat de ne işin var ev halkı uyuyordur sonucta![]()
Reklam gelmişken ben kaçıyorum yine japon kız modundayım zaten gözlerim yarı kapalıtekrar gidip uyuyabilirsin)
başka yerlere daldım![]()
Hadi git git daha fazla zorlama kendini.Reklam gelmişken ben kaçıyorum yine japon kız modundayım zaten gözlerim yarı kapalı
@Forumdash @Maskeli Fedai @MEnes Sizlere iyi seyirler en iyi film bizim istediğimiz olur umarım![]()
Keltoş adam dedi Dunkirkin şansı azReklam gelmişken ben kaçıyorum yine japon kız modundayım zaten gözlerim yarı kapalı
@Forumdash @Maskeli Fedai @MEnes Sizlere iyi seyirler en iyi film bizim istediğimiz olur umarım![]()
sana iyi geceler zaten gidişat pek iyi değil ödüller yanlış yanlış yerlere gidiyor @Maskeli Fedai uğursuzluk getirdi töreneReklam gelmişken ben kaçıyorum yine japon kız modundayım zaten gözlerim yarı kapalı
keltoş coco filminide en sona atmıştı öyle konuştuysa durum tehlikeliKeltoş adam dedi Dunkirkin şansı az![]()
Sona attı derken? yayın akışı mı yoksa ödülü alma konusunda mı? yayında bi ton aksaklık oluyorsana iyi geceler zaten gidişat pek iyi değil ödüller yanlış yanlış yerlere gidiyor @Maskeli Fedai uğursuzluk getirdi töreneumarım finalde en iyi film güzel bir filme gider
keltoş coco filminide en sona atmıştı öyle konuştuysa durum tehlikeli![]()
sunucuyu demiyormusun onun favorileri arasında coco yoktu ama coco kazanmıştı ?Sona attı derken? yayın akışı mı yoksa ödülü alma konusunda mı? yayında bi ton aksaklık oluyorÖne almişlardır belki
![]()
Neden umudumu körelttin şimdi:/sunucuyu demiyormusun onun favorileri arasında coco yoktu ama coco kazanmıştı ?![]()
geçen sene darbe yemiştik moonlightlaNeden umudumu körelttin şimdi:/
Yalnız bu yıl ki oscar filmlerinden bir şey çıkmazsana iyi geceler zaten gidişat pek iyi değil ödüller yanlış yanlış yerlere gidiyor @Maskeli Fedai uğursuzluk getirdi töreneumarım finalde en iyi film güzel bir filme gider
keltoş coco filminide en sona atmıştı öyle konuştuysa durum tehlikeli![]()
zaten konu başlarken söylemiştim öyle harika diyebileceğimiz film yoktu bu sene vasat üstü diyeceğimiz bir iki film vardı bari onlardan bir alsın en iyi filmiYalnız bu yıl ki oscar filmlerinden bir şey çıkmazTek tük iyi film vardı. Baksana forumda bile sönük geçiyor
![]()
Nerden nereye sözü bu oscar için geçerli sanırımzaten konu başlarken söylemiştim öyle harika diyebileceğimiz film yoktu bu sene vasat üstü diyeceğimiz bir iki film vardı bari onlardan bir alsın en iyi filmi![]()
Sen şikayet edip duracağına birkaç filme yorum yap da seni de ekleyelimYalnız bu yıl ki oscar filmlerinden bir şey çıkmazTek tük iyi film vardı. Baksana forumda bile sönük geçiyor
![]()