90. Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Reklam gelmişken ben kaçıyorum yine japon kız modundayım zaten gözlerim yarı kapalı :F

@Forumdash @Maskeli Fedai @MEnes Sizlere iyi seyirler en iyi film bizim istediğimiz olur umarım :Z:Z:Z
sana iyi geceler zaten gidişat pek iyi değil ödüller yanlış yanlış yerlere gidiyor @Maskeli Fedai uğursuzluk getirdi törene :) umarım finalde en iyi film güzel bir filme gider :)

Keltoş adam dedi Dunkirkin şansı az :A
keltoş coco filminide en sona atmıştı öyle konuştuysa durum tehlikeli :)

Herkes basit konuşuyor. Leonardo DiCaprio öyle miydi bee. Adam bir konuşma yapmıştı yer yerinden oynamıştı. Bakalım bu gece öyle bir konuşma görecek miyiz merak ediyorum. :D

sana iyi geceler zaten gidişat pek iyi değil ödüller yanlış yanlış yerlere gidiyor @Maskeli Fedai uğursuzluk getirdi törene :) umarım finalde en iyi film güzel bir filme gider :)

Sona attı derken? yayın akışı mı yoksa ödülü alma konusunda mı? yayında bi ton aksaklık oluyor :X Öne almişlardır belki:X

Yalnız bu yıl ki oscar filmlerinden bir şey çıkmaz :D Tek tük iyi film vardı. Baksana forumda bile sönük geçiyor :A

Yalnız bu yıl ki oscar filmlerinden bir şey çıkmaz :D Tek tük iyi film vardı. Baksana forumda bile sönük geçiyor :A
zaten konu başlarken söylemiştim öyle harika diyebileceğimiz film yoktu bu sene vasat üstü diyeceğimiz bir iki film vardı bari onlardan bir alsın en iyi filmi :)

Sen şikayet edip duracağına birkaç filme yorum yap da seni de ekleyelim :A Bak bir sürü izleyen var sen yoksun :A

z0poVO.png

Forum İstatistikleri

Konular
173,341
Üyeler
8,487
Son Üye
alius