90. Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Sen şikayet edip duracağına birkaç filme yorum yap da seni de ekleyelim :A Bak bir sürü izleyen var sen yoksun :A

z0poVO.png
Hemen kanıtlarla gelmiş pis :A

Çoğunu izledim izlemesine de yorum kaldı :A Üşendim :F

Ben de seneye hem eşcinsel hem zenci bi karakter üzerinden senaryo yazcam :A En iyi yabancıda yarişirim dimi? :A

Ya hadi gidin bee. Bu kadar tahmin edilebilir giden bir film en iyi orjinal senaryo ödülü alıyor. Ciddi manada kötü bir ödül olmuş.

Yalnız şu klişeyi hiç sevmemeye başladım. Hiç sürpriz yok hep beklenen oluyor. Tatmin etmiyor sanki artık bu durum.

Sonunda mutluluk verici bir gelişme. Coco 2 Oscar alan sınırlı sayıda animasyonlardan oldu. :)

This is Me! Umarım sürpriz olmaz ve kazanır müthişti gösteri.

İlk yarısı taş gibi ikincisine taş gibi diyen taş olur batırmış adam güzelim filmi. :D
Get Out'un da sonları felaketti yalnız, herif önüne geleni doğruyordu falan :D Neyse bir ödül alması iyidir sonuçta o da güzeldi ama en iyi filmi 3 Billboards alsın :D

This is Me’nin kazanamaması üzdü. Özellikle salondaki o coşkudan sonra sürpriz oldu ama kızamıyorum çünkü Remember Me de harika.

Get Out'un da sonları felaketti yalnız, herif önüne geleni doğruyordu falan :D Neyse bir ödül alması iyidir sonuçta o da güzeldi ama en iyi filmi 3 Billboards alsın :D
Yoo bence harikaydı. :Z