90. Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Büyük ödüller geliyor. Hadi bakalım sürpriz olması dileğiyle. :)

Gelmedi beklenen sürpriz :( Del Toro da iyi hoş da Nolan kazansa ne güzel olurdu ya.

Yazık Nolan reyize be. Oscar'a oynayacak film yapıp yine Oscar alamadı. Yönetmenin muazzam başarısı diyebileceğimiz ne iş vardı The Shape of Water'da anlayamıyorum. Nolan ise Dunkirk'i o kadar iyi yapan yegane etkendi. Bıktım bu klişelikten ve sürekli tahmin edilenin olmasından. En iyi filmi de buna verecekler gibi duruyor. Bu gidişle Oscar'dan soğumaya başlayacağım. Gerçi geçen yıl soğumuştum doğru onu unuttum. :A

gary oldman kazanır umarım :)

veee gary oldman aldı harika :)

Yazık Nolan reyize be. Oscar'a oynayacak film yapıp yine Oscar alamadı. Yönetmenin muazzam başarısı diyebileceğimiz ne iş vardı The Shape of Water'da anlayamıyorum. Nolan ise Dunkirk'i o kadar iyi yapan yegane etkendi. Bıktım bu klişelikten ve sürekli tahmin edilenin olmasından. En iyi filmi de buna verecekler gibi duruyor. Bu gidişle Oscar'dan soğumaya başlayacağım. Gerçi geçen yıl soğumuştum doğru onu unuttum. :A
umarım dahada soğuyup buz kesersin :) desteklerimiz shape of water ve bilboardsa :)

Gary Oldman yani mükemmeldi adam.
filmde bir cacık yoktuda gary oldman harikaydı :) başkada bişey yoktu :)

Gary Oldman o kadar sıkıcı konuşuyor ki ergenin sürpriz yapmamasına üzüleceğim neredeyse. :A
Konuşmalar çok sıradan. Kimse sağlam düşünmemiş üstünde. Matthew McConaughey'i hatırlıyorum veya Leo DiCaprio'yu. Müthiş konuşmalar yapmışlardı. Son yıllarda hep sıradan konuşmalar oluyor cidden.

Birkaç saat kestirip mi geldin nerelerdeydin :A
klavye başında uyukluyorum arada bir başka türlü çekilmez sabaha kadar izlemek mümkün değil hanı arada hande soyunsa yine uyumazdım o da olmayınca tabi uyku ağır basıyor :)

en iyi kadın oyuncu ödülü francis teyze harika bir sonuç :)

Frances McDormand :clapping: Yine sonuna kadar hak edilmiş bir ödül. Bakalım film ne olacak şimdi geldik en heyecanlı kısma :D

Frances McDormand beee. Muazzamdı muazzam. Kusursuz kelimesinin karşılığıydı.

En iyi konuşmayı da Frances teyzemiz yaptı. Güzeldi güzel. :D

Frances McDormand :clapping: Yine sonuna kadar hak edilmiş bir ödül. Bakalım film ne olacak şimdi geldik en heyecanlı kısma :D
Frances McDormand beee. Muazzamdı muazzam. Kusursuz kelimesinin karşılığıydı.

En iyi konuşmayı da Frances teyzemiz yaptı. Güzeldi güzel. :D
bizim kadın yorumcu ne kadar salak :)
diyor bu sene genelde ödülleri kadınlara veriyorlar :)) her sene en iyi kadın oyuncu ödülünü erkeklermi kazanıyordu ? :)