9 Temmuz 2013 Salı Reyting Sonuçları

İşgence falan yapmıyor, su işgence mi?

Ayrıca herkese değil, kız ona su borusunu tutmuştu o da intikam almak için yaptı. Normalde kimseye bi şey yapmıyo.

Ha bak şimdi Cihan dedi, sen bu aralar suyla oynamayı pek seviyorsun diye.

- - - Ekleme - - -

Güneşi Beklerken çok iyi gidiyor.

hababam uçmuş resmen

yav niye dizileri izletmeye çalışıyonuz ki isteyen istediğini izlesin adam zorla kanal d nin dizisini izletmeye çalışıyo pes

bence reytingler düşmez niye derseniz ramazan geldi millet iftara yakın evlerine gidiyo tv izliyo yarın doksanlar anlıklarda 10 bile görebilir uçacaktır

biraak yaa
dizi sariyor aslinda ama biraz sacma

Bence bu kız ileri de gerçekten sevecek ve gerçekten iyi arkadaş olacaklar. ( Güneşi Beklerken )

star yükselmiş biraz

Oha atv fanı. Ne 10`u?

Güneşi Beklerken Reklam 21.46

- - - Ekleme - - -

Bence bu kız ileri de gerçekten sevecek ve gerçekten iyi arkadaş olacaklar. ( Güneşi Beklerken )
Düşman olmaları daha iyidir.

zorla izle diyo adam istemiyo izle izle güzel diyo ne ilginç yav
2 haftadır anlıklarda 7 görüyo 10 la 7 arasında 15 reyting fark var sanki
2 gören diziler 5 görüyo 7 gören 10 görebilir çok doğal

- - - Ekleme - - -

bi tek doksanları izlerim bi de deli yüreğe bakarım akşamları başka dizi mizi izlemem kanal d dizileri çok yapmacık geliyo bana

Yarın ki Pis Yedili'nin yeni bölümünü bekliyorum bir an önce yarın akşam olasa.

Valla Doksanları ben de izledim, aslında ilk bölümü normal gelmişti ama 2. bölümü bir türlü izleyemedim. Dizi kendini izlettirmiyor. Araya bi de Karadayı girdi iyice soğudum Doksanlardan.

Kendin Yalan Dünyaya diyorsun ama Doksanlar komedi dizisi güldürmüyor. Kimse sorsam Seksenler daha iyi diyor. 2. bölümü izlemek istiyorum ama hiç hevesim yok.

Kanal D dizileri yapmacık gelir tabii, atv dizileri gelecek değil ya.

Güneşi Beklerken uçanze and coşanze.

Bu aralık reklam olacak.

Kanal d coşmuş resmen star full reklama rağmen baya iyi

oha bu dizi 7 aldıysa doksanlar 17 bile alır yarın tavan yapar doksanlar