At mı koşturuyoradam kendisine tayfa yapmiş kendine mekan ayarlamış millete dayak atıyo kızlara falan işkence yapıyo ve bunları babasının okulu oldugu icin yapiyo oyle mihadi hepsini gectim bari tipler sağlam olsa 3 tane oglan cocugu almıs yanina okulun anasini aglatiyor ne kadar inandirici
O nasıl fragmandı öyle ev yanıyor intihar ediyor hastanelere düşüyorlar.... Allah izleyenlere sabır versin.
Çok güldüm kafe sahnesine @denizz19
Even Revan mı
İşgence falan yapmıyor, su işgence mi?
Ayrıca herkese değil, kız ona su borusunu tutmuştu o da intikam almak için yaptı. Normalde kimseye bi şey yapmıyo.
Ha bak şimdi Cihan dedi, sen bu aralar suyla oynamayı pek seviyorsun diye.
- - - Ekleme - - -
Güneşi Beklerken çok iyi gidiyor.
hababam uçmuş resmen
yav niye dizileri izletmeye çalışıyonuz ki isteyen istediğini izlesin adam zorla kanal d nin dizisini izletmeye çalışıyo pes
bence reytingler düşmez niye derseniz ramazan geldi millet iftara yakın evlerine gidiyo tv izliyo yarın doksanlar anlıklarda 10 bile görebilir uçacaktır
Düşman olmaları daha iyidir.Bence bu kız ileri de gerçekten sevecek ve gerçekten iyi arkadaş olacaklar. ( Güneşi Beklerken )
zorla izle diyo adam istemiyo izle izle güzel diyo ne ilginç yav2 haftadır anlıklarda 7 görüyo 10 la 7 arasında 15 reyting fark var sanki2 gören diziler 5 görüyo 7 gören 10 görebilir çok doğal
- - - Ekleme - - -
bi tek doksanları izlerim bi de deli yüreğe bakarım akşamları başka dizi mizi izlemem kanal d dizileri çok yapmacık geliyo bana
Haha 7 reytinge dayandı. Süper ya. Biliyordum tutacağını.21:30 - 21:45 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) KANALD: 6.86 2) ATV: 3.76 3) STAR: 3.24 4) FOX: 2.91 5) TRT1: 2.54
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?