9 Ocak 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları

Survivor izlicek kandırma kardeşimi

Niye tam puan vermedin, ben seni puanlamıycam görürsün dediğin mesajlar.
Üff saçmalama ben bu tarz şeyleri takmayalı uzun zaman oldu gırgırına yapıyorum o yaptığım Ve yazdığım şeyleri.
Tam puan verirsen ver ben de senin şarkını seviyorum Zaten vermesen de bunu değiştirmez .ss

2 hafta sonra Survivor efsanesi geliyor, heveslenmem de kurtarmayacak gibi
@EFE UYSAL

@denizz19 yine herkese gereken cevabi vermişsin.
dizimiz gümbür gümbür titretmeye devam etmiş

bunlar daha birinciyiz diye övünsünler. bölüm sayımızda bu başarı birinciliktir zaten

Kesinlikle Survivorun gazabından kimse kurtulamayacak ada konseyi efsanesi ve müziği geri dönüyor
Çiğdem anca İçerdenin lider olcağını hayal etsin
Orda dur bakalım İçerde'yi de ezdirmem şimdi sana

Survivor yaza doğru alır bence liderliği, tek geçemeyeceği dizi Diriliş, diğerlerini geçer yine bir şekilde.

Survivor yaza doğru alır bence liderliği, tek geçemeyeceği dizi Diriliş, diğerlerini geçer yine bir şekilde.
Sence geçme ihtimali var mı yeni Noyan Çağdaş geliyor
İçerde 8e kadar düşecektir Survivor 7 alır

eski bildirimleri görmeyip yenilere dalmışsın.
peki

eski bildirimleri görmeyip yenilere dalmışsın.
peki
Valla yalan yok foruma girdiğimde bildirim yoğunluğuyla karşılaşınca eskiler aklımdan çıkmış.
Şimdi eskilere baksam ben dedikten sonra ne önemi var diye trip atacaksın ama yine de bakacağım ben.

Valla yalan yok foruma girdiğimde bildirim yoğunluğuyla karşılaşınca eskiler aklımdan çıkmış.
Şimdi eskilere baksam ben dedikten sonra ne önemi var diye trip atacaksın ama yine de bakacağım ben.
ne çok korkutmuşum seni meğerse.
takıl kafana göre.
şimdi Öm de birşey yazacam ona çabuk cevap verirsen sevinirim

İçerde yine şov yapmış
KÇ'ye de helal olsun bu kadar uzun soluklu bir iş olmasına rağmen İçerde'nin ensesinde. Vallaha haftaya TOTAL'i kaybedersek dev rezillik çıkar

Kırgın Çiçekler ne yapmış öyle ya [emoji33] iki dakika izledim dizi 10 reyting gördü bir bölümün hepsini izlesem gerisini düşünemiyorum.

Seyirci anlaşılan bu haftaki kardan dolayı evde dizi izliyor. Arka Sokaklar yeni bölümü en az 11 alır artık.

Ben bu tabloyu gördükten sonra biat ediyorum vallaha
O kadar usta oyunculara rağmen arada küsüratlı reytingler varsa tebrik etmek lazım
Gelmişiz 67.bölüme ve 10 Reyting almışız yani bence de haftaya çok heyecanlı

Kesinlikle Survivorun gazabından kimse kurtulamayacak ada konseyi efsanesi ve müziği geri dönüyor
Çiğdem anca İçerdenin lider olcağını hayal etsin

2 hafta sonra Survivor efsanesi geliyor, heveslenmem de kurtarmayacak gibi
@EFE UYSAL
yaaaa işte içerdeye her salı günü reytinlerde laf atacak olan survivorcularla birlik olmuş olucaksın @Bully efendi

ama bu işler belli olmaz ayoll acun seni adamı sanarken bir bakar sen orada içerdeki adam olmuşsun