9 Ocak 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları

Kırgın Çiçekler isimli diziye tebrikler, totalde az daha zirveyi alıyormuş, bakalım önümüzdeki haftalarda Survivor'ın gelişiyle neler olacak.

İçerde'nin dünkü bölümünü bugün izlerim, şovumuzu yapmışız yine.

Miniksiz keyifsiz bir bölümdü sende satmaya bahane arıyordun zaten sanada fırsat doğduişte ayoll
.A

Zaten şimdiden çöktüler

Asıl sen beni üzdün. Totalgillerin Denize tam vermek yerine İmamgillerin Kaan'a tam vermeyi tercih ederek beni üzdün
İkiniz de benim canımsınız ayrım yapamam kusura bakma.
Kura o yönde çıktı.

Yoksa bu balon dizi sadece minik üzerine mi kurulu

Anlıyorum hoşça kal benim kuram da farklı çıktı sana puan bile vermemem gerektiğine dair sinyal veriyor
hhahah aa yok ama bizim her oyuncumuz başrol kalitesinde korumalık yapan adam bile önemli yeri var dizide

Yoksa bu balon dizi sadece minik üzerine mi kurulu

Anlıyorum hoşça kal benim kuram da farklı çıktı sana puan bile vermemem gerektiğine dair sinyal veriyor
Aramızda çıkar ilişkisi olacaksa lütfen 1 ver, ciddi söylüyorum bu hafta bana 1 ver üzülmem aksine böyle bir şey yapman beni üzdü.

Aramızda çıkar ilişkisi olacaksa lütfen 1 ver, ciddi söylüyorum bu hafta bana 1 ver üzülmem aksine böyle bir şey yapman beni üzdü.
Evet seni çıkarlarım İçin kullandım hep bunu duymaman gerekiyordu şu an uzun uzun bakıyoruz birbirimize. Ve aramızı bozan fettan kadın karakter Bully kapı arasından bizi izliyor gör artık demeye geldim

Evet seni çıkarlarım İçin kullandım hep bunu duymaman gerekiyordu şu an uzun uzun bakıyoruz birbirimize. Ve aramızı bozan fettan kadın karakter Bully kapı arasından bizi izliyor gör artık demeye geldim
1 puanını bekliyorum.
İyi akşamlar...

Miniksiz keyifsiz bir bölümdü sende satmaya bahane arıyordun zaten sanada fırsat doğduişte ayoll
.A
Fragmanlardan anlamıştım zaten bölümün kötü olacağını

Adamlar çıtayı bir anda o kadar yükselttiler ki izleyici durgun bölüme tahammül edemiyor haliyle, az daha total elden gidiyormuş inşallah Kırgınlar'ın yükselişi 1 haftalıktır.

Ben öyle iyi biriyim ki sen bana tokat atsan ben sana Gül uzatırım ama siz ne anlarsınız iyilikten sevgiden hepiniz Yılanların zehrinden geçin inşallah .ss
Ben zaten insanlarla küs kalamam.
Oyyy bonişim ama yaptığın saçma yani kabul et.

kemal mesudeye itiraf ettisapık olduğunu frgmanada koymuslardı yanı büyük kozunu harcayarak normal bir yükseliş yaşadı normale döenr 1-2 haftaya

içerde en durgun bölümlerdendi meleği çok ön planda tuttular koca bölüm onun celala tribini izledik
ama bölüm sonunu gördükten sonra haftaya tekrar heveslenirsin bomba bitti bölüm