9 Ocak 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

ee tmm işte ben ne dedim cd de mi dedim :kiki:

arkadaşlar grupları takıntı haline getirmiş toplam reytingin ne olduğundan bi haberler :D ve bende bunlarla reyting tartışıyorum :( :(

Totall grubu tüm grupların tamı onu anladık da ama A\B gereksiz bir grup olsaydı neden açıklanıyor her gün reytingleri :A
Fanı olduğum dizim hangi grupta yüksekse o grup en iyisidir :X

BHUV kötü başlamış. PT2 olamaz Perşembe artık Arkadaşım Hoşgeldin başladı. Gün değiştirmeli..

Totall grubu tüm grupların tamı onu anladık da ama A\B gereksiz bir grup olsaydı neden açıklanıyor her gün reytingleri :A
Fanı olduğum dizim hangi grupta yüksekse o grup en iyisidir :X
anladıysan ikide bir totalde o falan demezsin dostum :))))
total bi grup değil bunu hala öğrenemediniz Allah ım Yarabbim :D

anladıysan ikide bir totalde o falan demezsin dostum :))))
total bi grup değil bunu hala öğrenemediniz Allah ım Yarabbim :D
Total`in ve A\B`nin ne olduğunu çok iyi anlıyorum ama senin A\B`den önemsiz bir reyting grupu olarak konuşmanı anlamıyorum.eğer önemsiz olsa açıklanmazdı :T: ama herkesin görüşüne saygım var ve karışmak bana düşmez kardeş. :)

Kanal D böylece Perşembe günü için en iyi çözümü bulmuş, günü bir nebze kurtarmıştır.

Total`in ve AB`nin ne olduğunu çok iyi anlıyorum ama senin AB`den önemsiz bir reyting grupu olarak konuşmanı anlamıyorum.eğer önemsiz olsa açıklanmazdı :T: ama herkesin görüşüne saygım var ve karışmak bana düşmez kardeş. :)
yok dostum önemsiz görmüyorum illa ki önemlidir her grup önemlidir ama bak şöyle bişey var abc1 grubu reklamcılar açısından önem arz eder bu grupları ayırmalarının nedeni reklamcılar içindir
ben reklamcı değilim bişey değilim benim amacım en çok izlenen programları öğrenmek tüm kişiler yani belli bi grup değil tümüne bakıyorum :D

vadi en yakın rakibinden 2.5 kat fazla izlenmiş hey maşallah :D

Haftalık reytinglerde totalde Kurtlar Vadisi Ab'de Karadayı 1'inci oldu iki yapımada tebrikler.(medcezir bu akşam 12 reyting alamaz)

TNS arkadaşım hoşgeldini nasıl bu kadar düşük çıkarmış anlamış değilim.anlıklarda bu kadar iyi gidemeyen yılbaşı özel bölümü abde 10 u geçiyorsa şimdi herhalükarda geçmesi gerekirdi.. kii total en az 7 olması çok düşük vermiş bi sbt kadar olamamış malesef :D

intikam her iki gruptada reytingleri artmış tebrikler
arkadaşım hoşgeldin de çok iyi gitmiş
vadi de fena gitmemiş reytingler iyi

Vadi iki grupta da çok iyi gitmiş yine. Özellikle ab reytingi şaşırttı. :)

Arkadaşım Hoşgeldin harika gitmiş. Perşembe pt-2'de iyi gideceğini biliyordum zaten. :) Zamanla yükselişe geçecektir. :)

İntikam Aramızda Kalsın'ın yokluğunda yükselmeyi başarmış. Haftaya düşmez umarım. :)

Zengin Kız Fakir Oğlan ab'de iyi gitmeyi başarmış.

Benim Hala Umudum Var maalesef kötü gitmiş yeni kanalında. Pt-2'ye geçmezse işi zor. :)

Vadi Açık Ara Yapmış yine Tebrikler. Yalnız TOTAL'ini daha yüksek bekliyordum. AB'de epey yükselmiş.

Arkadaşım Hoşgeldin iyi Oranlar almış Tebrikler.

Zengin Kız Fakir Oğlan Yükselmiş sevindim. Tebrikler.

Intikam Yükselmiş Tebrikler. Bakalım Haftaya ne yapacak.

katil köpek balığı filmini akşam ilk kez izledim ve çok beğendim filmi çok iyimiş gerçekten reytinglerde total 4.61 reytingle 9.olmuş ab 4.64 reyting ile 7.olmuş çok sevindim
kurtlar vadisi total 14.89 reytingle açık ara lider tebrikler abde öyle
arkadaşım hoşgeldin total 6.39 ab 8.15 reytingle çok iyi gitmiş tebrikler
bhuv total 2.7 ab 2.54 almış şaşırdım bu kadar düşük beklemezdim

bu kadar az kaliteli oyuncu olmasına rağmen iskenderli döneme göre 14 almak başarı iskender falan olsa varya 17 alırdı vadi kesin

Dün bakamamıştım. Vadi yine her zamanki gibi iyi gitmiş. Ancak ben en çok arkadaşım hoşgeldin ve inadına yaşamak'a şaşırdım. İkisi de A/B'de beklenenin üzerinde gitmiş 🙂

PIRANHA BUSINESS TAB 7" cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TOTAL10 Ocak 2014 Cuma
TitleChannelDateStart timeEnd timeRtg%(Net)Share%(Net)TVR%
1KARAGULFOX TV10.01.201421:30:4423:58:1911,2726,2742,91
2MEDCEZIRSTAR TV10.01.201420:50:1423:25:1810,1222,8244,36

AB10 Ocak 2014 Cuma
TitleChannelDateStart timeEnd timeRtg%(Net)Share%(Net)TVR%
1MEDCEZIRSTAR TV10.01.201420:50:1423:25:1811,6728,6240,79
2KARAGULFOX TV10.01.201421:30:4423:58:198,2920,5640,31