9 Ocak 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu dizi için doğru ama haberi olmayanlar Star'ı açıp film görüp zap yaparken denk gelir. :D
Zap yapanlar alttaki Yeni Bölüm olmasa da kalırlar zaten dizide. 😛 :X

Neyse çok uzattım ama her kanal buna benzer şey yapıyor bence hepsi yanlış. Eskiden yoktu hiçbiri bunların. Ortamlar çok bozuldu. :X

Kanal D Yalan Dünyaya Sezon Finali yazmıştı. :X Diğer kanallar hep Yeni dizi yazıyorlar ama Yeni Bölümü ilk defa görüyorum. :X

Bence hepsi yanlış aslında. Yeni dizi bir nebze ama ona da yeni dizi-tekrar yazmalılar.

Tekrarına tekrar yazmadıkları sürece bunlara böyle yazmalara hakkları yok hiçbir kanalın. Yeni Bölüm de aynı şekil. O bölüm verilmiş bitmiş artık yeniliği kalmamış ki, bayat olmuş. :X

Onlar Yeni dizi yazmıştı ve ya Sezon Finali.

Yeni Bölümü yayınlanan dizinin tekrarına tekrar Yeni Bölüm yazmak doğru mi sence?
Bende dogru bulmuyorum ben olsam tekrar yazarim ama kanal d ve showda gormustum daha once

Zap yapanlar alttaki Yeni Bölüm olmasa da kalırlar zaten dizide. 😛 :X

Neyse çok uzattım ama her kanal buna benzer şey yapıyor bence hepsi yanlış. Eskiden yoktu hiçbiri bunların. Ortamlar çok bozuldu. :X

Yine Perşembe yayınlandığını anlarlar. :D

22:15 - 22:30 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 13.86 2) TRT1: 6.76 3) SMNYL TV: 4.73 4) KANALD: 2.51 5) FOX: 2.19

ulan 45 geçe reklama girse 15 gelecek belki de böyle iş olamaz ya ah atv ah
36 geçe reklam girdi vadi anlık süper gelmiş
yarın tns de rekor gelir

uzun zaman sonra kvp izleniyor yanimda bende goz atiyorum seviyim sevmiyim helal olsun vallaha ne dizi ya :) :)

offffffffff beeeeeeeeee..vadi yıkmış atmış yine ortalığı......hiçbir yapım dayanamıyor karşısında ...😉😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕

Arkadaşım Hoşgeldin iyi başlamış. İntikam geçen seneki reytinglerini alsaydı daha da iyi giderdi çünkü ondan da izleyici kayardı. :)

Ama benim fikrim sabit. Kanal D`nin en zor senesinde bu program PT1`de olup 1 günü kurtarırdı. Hem de en iyi şekilde. :)

arkadaşım hoşgeldin kopmuş :F erken saatte olsa zkfo yu bitirirdi ilk bölümlerin gazı ile

Arkadaşım Hoşgeldin PT2'de harcanarak çok iyi gidiyor. :)

Yarın A/B'de 9-10 alabilir söyleyim. :)

°°°mobil mesaj°°°