my den daha yüksek ab sidediğim gibi düzenleme yapmışlar
neyse gerçekçi olmasa da yorumlayamlım
intikam iyi gitmiş ab 5 in üstüne çıkmış ama pompişik patlama ve ölüm vardı bakalım haftaya nolcak
bhuv listenin üstlerinde gözikmiyi
star köpek balığı ile bhuv ka reyting almış
vadi ab si totalinden 3+ düşük yine ağır total olmuş
ben oranlara bakmıyorum panpa oranlara bakarsak küçük gelin de pek çok diziden daha ab ci olur
ben senin dediğin ab grubuna bakıyorum kg nin ab si kaç emreben oranlara bakmıyorum panpa oranlara bakarsak küçük gelin de pek çok diziden daha ab ci olur
daha da düşecek aynı kitlenin insanlarıArkadaşım Hoş geldin çok iyi Ab grubunda özellikle bakalım haftaya Aramızda Kalsın gelince ne olucak
ben total/ab oranına bakıyom panpa ab totalden yüksekse bip bip bip (bipliyorum hala kabul etmeyenler varben senin dediğin ab grubuna bakıyorum kg nin ab si kaç emre
pt 1 olursa hangi gun olsun sence ?Arkadaşım Hoşgeldin çok iyi gitmiş. Arkadaş ben bu program Kanal D`de olacak haberleri çıkınca bile 2 reyting falan alır dedim ama daha iyi almış. Hem de 1 saat Vadiyle karşılaşmasına rağmen.
Program PT2`de harcanıyor yine söylüyorum. Tekrarı totalde 4, A/B`de 5 alıyorsa yeni bölümü PT1`de en az Totalde 5, A/B`de 7 falan alır ama ısrarla PT2`ye koyuyor Kanal D. Olsun yine de Perşembesini kurtarıyor.
Ama şunu sa söyleyim. İntikam eğer geçen sezonki oranlarını alsaydı Arkadaşım Hoşgeldin onun arkasından çok daha iyi giderdi.
İntikam yükselişe geçmiş. Totalde 4, A/B`de 5`i geçmiş. Yeter Kanal D`ye bu.
bence cuma pt 1 olsun yd pazartesiye dönsün uma eğlence günü olsunArkadaşım Hoşgeldin çok iyi gitmiş. Arkadaş ben bu program Kanal D`de olacak haberleri çıkınca bile 2 reyting falan alır dedim ama daha iyi almış. Hem de 1 saat Vadiyle karşılaşmasına rağmen.
Program PT2`de harcanıyor yine söylüyorum. Tekrarı totalde 4, A/B`de 5 alıyorsa yeni bölümü PT1`de en az Totalde 5, A/B`de 7 falan alır ama ısrarla PT2`ye koyuyor Kanal D. Olsun yine de Perşembesini kurtarıyor.
Ama şunu sa söyleyim. İntikam eğer geçen sezonki oranlarını alsaydı Arkadaşım Hoşgeldin onun arkasından çok daha iyi giderdi.
İntikam yükselişe geçmiş. Totalde 4, A/B`de 5`i geçmiş. Yeter Kanal D`ye bu.
Yalan Dünya Çarşamba olsun. En azından 2.lik cepte. Pazartesi 3.lük cepte olur. O da belli değil. Acuncuk özete reklam koymaz uçurur O Ses`in özetini.bence cuma pt 1 olsun yd pazartesiye dönsün uma eğlence günü olsun
Fena değil. Perşembeyi kurtarıyor en azından.pt 1 olursa hangi gun olsun sence ?
bence pt2 de kotu fikir deil cunku karsisinda cok guzlu diziler olursa diziler tercih edilir bnce
pompişik teoriler 😱Aslında Arkadaşım Hoşgeldin`in Perşembeye gelmesi çok iyi oldu.
Aslında bu işler biraz reklama ve reytinge de bakıyor. Mesela Starın Acunu var diye bol reklam yapıp sürekli dizi tuttura ve ya filmlerini yüksek reyting aldıra biliyor.
Ama Kanal D`nin şu an yüksek reytingli diyebileceğimiz iki yapımı var o da arka arkaya. Mesela Yalan Dünya Cuma. Onun reklamını Kayıpta yapıp 2 reytinglik kitleye, Çalıkuşunda 4 reytinglik, Vicdanda 2 reytinglik kitleye duyuruyorlardı. Ama şimdi Perşembe Arkadaşım Hoşgeldin`in arasında reklamını yaparlarsa Yalan Dünyaya da faydası olur. @xemrexxx Nasıl teori?
Yalan Dünya Çarşamba olsun. En azından 2.lik cepte. Pazartesi 3.lük cepte olur. O da belli değil. Acuncuk özete reklam koymaz uçurur O Ses`in özetini.
Tamam tamam Cuma iyi. Zaten benim için en uygun Cuma. Gülse devam ettirsin de gerisi önemli değil.
Fena değil. Perşembeyi kurtarıyor en azından.
Ona kalırsa Karagül de her total dizisi gibi düşecek zaten. Özellikle A/B`de.pompişik teoriler 😱
neyse çarşamba sonu sevdaluk gibi olur yd nin sadece totalle ab oranları yer değişir
pazartesi acun sseneye tv8 de olacak hemen stardaki oranları yakalaması zor ne kaparsa kardır yd için
tamam sevdaluk un total reytinigini yd ab reytingi oalrak alır dedim 5+ yaniOna kalırsa Karagül de her total dizisi gibi düşecek zaten. Özellikle A/B`de.
Muhteşem A/B`de 10 alıyor. Medcezir ve Karagül toplamda 16. Sence hangisi daha zor. Üstelik Sevdalukla YD`yı karıştırma. Yalan Dünyanın oturmuş A/B kitlesi var. Hangi gün olursa 5 reytingden aşağısını almaz A/B`de.
kardeş bu haftaki karadayının ab si kaçtıVadi Totalde 15 yakın ama 15 ve üstü alması beklerdim Ab'si yükselmiş gayet iyi durumda