9 Ocak 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 2 8.7%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Yok Böyle Dans - Final (Show)

Oy: 3 13.0%
  • Son (ATV)

Oy: 6 26.1%
  • Koyu Kırmızı (Star)

Oy: 7 30.4%
  • 1 Erkek 1 Kadın - Kolaj (Star)

Oy: 1 4.3%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 4 17.4%
  • Bir Kadın Tanıdım (TNT)

• Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 1 4.3%
  • TV İzlemedim

Oy: 3 13.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
arka sokaklar hak ettigi gibi yine total de zirvede, AB de 2. Siraya düsmüs ama haftaya yine zirvede olacaktir. Ben bir arka sokaklar izleyicisi degilim ama Kim gelirse gelsin adamlara hic etkilemiyor helal olsun.

yer gök ask bu hafta yükselise gecmis AB de zirvede Total dede 2. Sirada olarak gayet basarili.

Son dizisi su anda total de kötü olsada AB de 6. Olarak gayet basarili, bence önümüzdeki haftalarda yükselecektir.

Koyu kirmizi icin bence hic umut yok.

Leyla ile mecnun bu hafta biraz yükselmis keske en azindan ilk 30 a girse.

1 Erkek 1 Kadin bence yeni Starin en iyi isi

ARKA SOKAKLAR TOTALDE HER ZAMAN Kİ gibi zirvede, ama bu son haftası bence. haftaya yer gök aşk her iki gruptada zirvede olacak bence

YER GÖK AŞK süper bir bölümle AB'de rahat bir şekilde zirvede oldu. FOX, bu diziyle ilk defa 1.oldu sanki xD
ARKA SOKAKLAR - OZET (TKR) çok iyi gidiyor..
KANAL D HABER - MEHMET ALI BIRAND yine çok çok izlenmiş

FOX'un başarılı dizileri DENİZ YILDIZI ve UNUTMA BENİ süper gidiyorlar!
ESRA EROL'DA EVLEN BENİMLE - KARSILASMA çok iyi reytingler almaya devam ediyor ve ilk 10'da!
Günün sürprizini Focus Film'in iddialı dizisi BENİ AFFET yaptı ve süper reytingle 10.oldu!
FOX ANA HABER en çok izlenenlerden oldu yine

YOK BÖYLE DANS - FINAL çok iyi gitmedi, zaten gereksiz bir şeydi!

Saat 23:15'te ekrana gelen dizi KANIT çok iyi gitti!
DENİZ YILDIZI - OZET (TKR) çok iyi gitti ve ilk 20'de oldu!
ATV'nin çok iddialı dizisi SON çok iyi gitmedi!
Yeni Star Tv'nin iddialı dizisi KOYU KIRMIZI berbat gitti. ve yeni star igrenç oldu xD daha da ..

oha
[TABLE="class: cms_table, width: 565"]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]1 ERKEK 1 KADIN (TKR)[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]01:15:32[/TD]
[TD]3,64[/TD]
[TD]15,43[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
15 share

sonuçlara gelirsek herşey beklediğin gibi.koyu kırmızının tutmayacağı belliydi bu zor günde.son un ise ab de başarılı olacağını hepimiz söylüyorduk.arka sokaklar baya bi düşmüş ab de 2.liğe düşmüş totalde reyting kaybetmiş yer gök aşk totalde zirvede olabilir ilerleyen haftalarda.bence son biraz daha yükselecektir

saçmalik yeni star muhtesem yüzyil a/b 16 yakin totalde 13 reytingle o günün açik ara sahibi oldu 1 erkek 1 kadinda tutu eyvah düsünüyorum muhtesem yüzyil etkisiyle iyi gidiyor

vasat diziler

koyu kirmizi
kalbim 4 mevsim

Star Tv'de büyük bir hayal kirikligi yasiyor.. Önce Kalbim 4 Mevsim ve simdi de Koyu Kirmizi.. Iffet'de düsüs yasadi.. Daha da iddiaali projeler yapmalilar..

Acaba Star Tv`nin düşük reytingler almasının sebebi hala 2 frekansının olması ola bilir mi? Sonuçta 15 Ocak itibarile tamamen Doğuş Grup frekansıyla yayın yapacak. Reytingde bence 1 frekans geçiyor.Eğer yarın Muhteşem Yüzyıl da düşük reyting alırsa ben böyle düşüneceğim

NOTLAR</SPAN></SPAN>

1-Focus grubu sabah kuşağında Kanal D'nin 'Doktorum' programını zirveye taşımış. Zaten genelde zirveye oynayan bir program 'Doktorum'. Dün 'Nasıl sağlıklı kilo verilir?' konusunu işlediler ve birinci sırada yer aldılar. Ayrıca en büyük rakipleri Müge Anlı'yı da geride bıraktılar…</SPAN></SPAN>
2-Sabah haberlerinde yine Fatih Portakal önde gitmiş. Kanal D'deki İrfan Değirmenci ile 'Günaydın' da istikrarını sürdürüyor… </SPAN></SPAN>
3-Vefat eden türkücü Azer Bülbül'ün müzik direktörü Mehmet Duran'ın konuk olduğu Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunduğu '2. Sayfa' focus grubunun hayli ilgisini çekmiş. Duran'ın açıklamaları '2. Sayfa'yı üst sıralara taşıdı… Saba Tümer'in konuğu ise usta sanatçı Selda Alkor'du. Selda Alkor'un 'Yayından kaldırılan bir çok dizi için rol teklifi geldi ama kabul etmedim. Eğer o dizilerde ben oynuyor olsaydım diziler yayından kalkmazdı' şeklindeki açıklamaları focus grubunca antipatik bulunmuş… Saba Tümer'deki 'Gullüm Şov' da çok zorlama bir bölüm olmuş.</SPAN></SPAN>
4-Beyaz Tv'deki Tayyar Işıksaçan ve Ayşe Aral'ın sunduğu 'Beyaz Manşet' dün iyi gitmiş. Genelde listeye giremeyen magazin programına dün sabah Seda Sayan'ın adının aşk dedikodularına karıştığı Erhan Çelik telefonla bağlandı ve iddialara açıklık getirdi. Beyaz Manşet o anlarda focuslanan programlardandı. </SPAN></SPAN>
5- Fox'ta sabahları farklı konu ve konuklarıyla ilgi çeken 'Bilsen Neler Oluyor' dün sabah yayınlanmaması 'Focus' grubunun gözünden kaçmamış… 'Bilsen Neler Oluyor'un yerine yayınlanan 'Unutma Beni' dizisinin tekrarı da listeye 14. Sıradan girmiş…</SPAN></SPAN>
6-Sabah kuşağında ayrıca Ozan Doğulu'yu konuk eden 'Böyle Bir Şey Var Mı?' ile Ciguli'yi konuk eden 'Kibariye' de keyifli vakit geçirmek isteyen focus grubunun dikkatini çeken programlardan olmuş…</SPAN></SPAN>
7-Öğlen kuşağına Esra Erol damga vurdu… 'Esra Erol'da Evlen Benimle' birinciliği kimselere kaptırmıyor. </SPAN></SPAN>
8- Show Tv ve Fox'un günlük dizileri Beni Affet ve Unutma Beni ilgiyle izlenmiş. Farklı saatlerde yayınlanan bu diziler, geniş bir focus izleyici kitlesi tarafından takip edilmiş…</SPAN></SPAN>
9-Star, öğlen saatlerinde Geniş Aile'nin tekrarından beklenilen ilgiyi görememiş olacak ki daha iddialı bir yapım olan İffet'in tekrarını vermiş. Sonuç tabi ki olumlu çıkmış…</SPAN></SPAN>
10-Kanal D'deki moda programı 'Bana Her Şey Yakışır' istikrarını sürdürüyor. 'Bugün Ne Giysem?'in tekrar programlarının yayınlandığı günlerin avantajını iyi kullanıyor… Focusa göre, bu iki program arasındaki çekişme tam olarak 16 Ocak'ta Bugün Ne Giysem'in yeni bölümlerinin yayınlanmasının ardından başlayacak…</SPAN></SPAN>
11-Çarkıfelek'e gelince… Focus grubundan edindiğimiz bilgilere göre, Petek Dinçöz'ün sunduğu Çarkıfelek artık tam bir yarışma programı hüviyetine büründü.. Önceden kısır bir döngü içerisinde sadece Mehmet Ali Erbil'in esprileriyle geçen programda artık bir yarışma heyecanı yakalmış 'focus' grubu… Dün akşam Mahmut Tuncer, Okan Karacan ve Yasemin Hadıventli bölüm focus grubuna göre çok iyiydi…</SPAN></SPAN>
12-Tv8'deki 'Haber Aktif' Gökmen Karadağ'ın sunumuyla hayli focuslanıyor. Dün akşam deprem konularının tartışıldığı haber bülteninde İstanbul ve İzmir'de yaşanacak olası depremler konuşuldu. O bölümler 'focus' grubunun hayli ilgisini çekmiş…</SPAN></SPAN>
13-Sevilen dizi 'Akasya Durağı'nın tekrarları ilginç bir hal almaya başladı… Dizinin tekrarları öğlen kuşağında hem Kanal D'de hem de Star'da yayınlandı… 'Focus grubu', 'Akasya Durağı'nı eski kanalı Kanal D'de izlemeyi tercih etmiş…</SPAN></SPAN>
14- Focus grubu Prime-Time'da Fox'un 'Yer Gök Aşk' dizisine focuslanmış… 'Yer Gök Aşk' dün zirvede yer almış... </SPAN></SPAN>
15-'Yer Gök Aşk'ın dışında dün gece ratinglerde tam bir düello yaşandı. Gecenin ilk hayal kırıklığı 'Yok Böyle Dans'ın finali olmuş ve çok gerilerde kalmış… Kenan Doğulu'nun 'Yok Böyle Dans'a çıkması da pek ilgi görmemiş… Gecenin ikinci hayal kırıklığı ise Star'ın yeni dizisi 'Koyu Kırmızı' oldu. O da arada kaynayan dizilerden biri olmuş.. </SPAN></SPAN>
16- ATV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Son' görücüye çıktı. Çekim kalitesi, senaryonun birbirine iyi bağlanması ve başrol oyuncularının takdir edilecek performansı 'focus grubunun' dikkatinden kaçmadı. Son bu hafta 'Arka Sokaklar'ı geride bırakıp ikinci sıraya yerleşti. Focus'un ilk izlenimlerine göre 'Son' dizisi de ilerleyen haftalarda daha iyi bir yere gelecek…</SPAN></SPAN>
17- Yoğun bir akşamın yaşandığı pazartesi akşamında her zaman ilk sırada görmeye alıştığımız 'Arka Sokaklar' bu kez gerilemiş… Focus grubu artık biliyor ki 'Arka Sokaklar'ın yeni bölümünü izlemese de zaten Kanal D'de tekrar bölümü yayınlanacak. </SPAN></SPAN>
18- Haberlerde Mehmet Ali Birand'la 'Kanal D Haber' önde gitmiş… Ardından 'Fox Haber' geliyor. Haberleri erken yayınlama avantajını iyi kullanmayı sürdürüyor… 'TRT Ana Haber' de dün listeye girdi. Bu yılki Eurovision adayı Can Bonomo'nun katıldığı 'TRT Ana Haber' de ilgiyle izlenmiş…</SPAN></SPAN>
19-Gece kuşağının en çok izlenen yapımı Kanal D'nin polisiye dizisi 'Kanıt' olmuş. 'Kanıt', kendisine özel bir izleyici kitlesine sahip olduğu için her hafta zirvede yer alıyor.</SPAN></SPAN>
20-TRT'nin sevilen dizisi 'Leyla ve Mecnun' gece kuşağında televizyonda kaliteli işler izlemek isteyenlerin Kanıt'tan sonra ikinci durağı oldu. Leyla ile Mecnun içerdiği ince esprilerle dikkat çekiyor… Focus grubuna göre bu dizi TRT 1'de değil de Kanal D ve Show Tv gibi kanallarda yayınlansa prime time'da zirveyi zorlar…</SPAN></SPAN>
21-Dün gece yine bir futbol gecesi yaşandı. Fenerbahçe'nin maçı vardı ve focus grubu kaliteli futbol programlarını focusladı… Ama yine maç özetini veren TRT 3, Futbol Ateşi daha üst sıralarda yer almış… </SPAN></SPAN>
22-Ve bizden çok önemli detay vurgulaması: 'Yapma be Star!!!' Star Doğan grubundayken yöneticiler bizim 'Patron kandırma' diye nitelendirdiğimiz 'program bölme' olayını noktalamışlardı... 'Patron kandırma' yani 'Bölme olayı' daha çok 'Atv' ve 'Show Tv'de yapılıyordu… Atv'de patron Ahmet Çalık, Tv konusuna yabancı olduğu için yöneticileri programları bir sürü parçaya bölerek patronlarına 'iyi gidiyormuş' gibi gösteriyorlardı ama tabiki reklam getirisi böyle olmuyordu… Zaten Ahmet Çalık'ta sonunda Atv'yi satma kararı aldı… Show'da bölüyor ama orda durum farklı!.. Genel Müdür Yardımcısı ve İç Yapımlar sorumlusu Caner Erdem çok düşük bir bütçeyle çalışması yüzünden bu duruma mecbur kalıyor… Peki ya Star, hem de yeni Star!.. Niye daha 1. Haftasının sonunda programları bölmeye başladı, inanılmaz!.. 2 saatte bütün medyanın diline düştüler!!! Dileriz buna devam etmezler, yeni Star'a hiç yakışmayacak bir hareket… Bu konuyu daha sonra detaylı bir şekilde inceleyeceğiz ve anlatacağız…</SPAN></SPAN>

MUHTEŞEM YÜZYIL EZDİ GEÇTİ geçen hafta HEPSİNİ EZDİ

Ayın 15inde değişiyor frekanslar. Frekansdan dolayı nasıl fark olabilir ki?

Ne bileğim iki frekansda izleniyo şu an. Hanginde ölçüm yapılıyor ki?

Dün yine Yer Gök Aşk'ı izledim. Müthis heyecanlıydı.

A/b'de 1. Total'de 2. oda çok az farkla tebrikler dizimmm
)

saçmalik yeni star muhtesem yüzyil a/b 16 yakin totalde 13 reytingle o günün açik ara sahibi oldu 1 erkek 1 kadinda tutu eyvah düsünüyorum muhtesem yüzyil etkisiyle iyi gidiyor

vasat diziler

koyu kirmizi
kalbim 4 mevsim

Senin yorumun saçmalık aslında
Muhteşem Yüzyıl onun kendi yapımı değil ki. Show tv den geldi onun sayeside alıyor reyting. bu da sayılmaz. ayrıca 1 erkek 1 kadın da berbat gidiyor reytinglere güzel bak
Eyvah düşüyorum da pek iyi sayılmaz onun için hiç sayma bile
. Yani kısaca star tv hep berbattı yine berbat. benim favori kanalım FOX'tur! En iyi diziler,filmler her şey FOX'ta. kısaca hepimiz fox izliyoruz
!!!!

Dün yine Yer Gök Aşk'ı izledim. Müthis heyecanlıydı.

A/b'de 1. Total'de 2. oda çok az farkla tebrikler dizimmm
)

bence haftaya FOX'un reyting rekortmeni dizisi yer gök aşk totalde ve ab'de 1.olacaktır!

Bence ''Son'' adlı dizi hiç güzel değil ,bir ara baktım. Ama bir kere gün seçimi çok yanlış. Başka bir güne alınsa hiç değilse ilk 10 da rahatca olur her hafta
Yer gök aşk gelecek hafta totalde zirvede olacak gibi . Zaten arka sokaklar giderek sıkmaya başladı
a

Olabilir aslında
Ama Star tv'nin de çok iyi reyting alacağını düşünürsek yanlış olur. Cunku star tv yine aynı star. değişen bir şey yok. Kalitesiz yapımlar var, gün seçimleri çok yanlış (Muhteşemyüzyıl hariç)

Yani kısaca dün FOX ile Kanal D hep yarış içinde olmuşlar. ve fox yenmiş gibi

Arka Sokaklar iyi gitmesine rağmen düşüş yaşamış ve A/B'de 2. sıraya düşmüş.

Yer Gök Aşk A/B'de 1. olmayı başarmış. Dizi şuan FOX'un en çok izlenen dizisi konumunda.

Son dizisi beklentilerin altında bir başlangıç yapmış ama dizi 25 bölüm kesin olarak süreceği için reytinglerin pek de önemi yok diyebiliriz.

Koyu Kırmızı dizisi çok kötü başlangıç yapmış. Star TV'nin şuan için Pazartesi akşamlarını iyi bir yapımla doldurması şart gibi. Ama bu sezon Pazartesi akşamları başarılı olacaklarını sanmıyorum.

Bir Erkek Bir Kadın A/B'de 15 share alarak müthiş oranlar almış. Dizinin tekrarları Pazartesi akşamları bu reytinglerle devam eder

Kurtlar Vadisi Pusu disinda ne baska bir Dizi tanirim ne de izlerim...