9 Ocak 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 2 8.7%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Yok Böyle Dans - Final (Show)

Oy: 3 13.0%
  • Son (ATV)

Oy: 6 26.1%
  • Koyu Kırmızı (Star)

Oy: 7 30.4%
  • 1 Erkek 1 Kadın - Kolaj (Star)

Oy: 1 4.3%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 4 17.4%
  • Bir Kadın Tanıdım (TNT)

• Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 1 4.3%
  • TV İzlemedim

Oy: 3 13.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde merakla beklenen Pazartesi gecesine neler oldu ?
Arka Sokaklar mı ? Yer Gök Aşk mı ? Son mu ? Koyu Kırmızı ? Yok Böyle Dans'ın finali mi ? Hangisi daha fazla izlendi ?
Yeni diziler Son ve Koyu Kırmızı ilk bölümleriyle nasıl bir performans gösterdiler ?
Diğer yapımlar yeni dizilerden nasıl etkilendiler ?
Kenan Doğulu'nun katıldığı Yok Böyle Dans finali başarılı olabildi mi ?

Sonuçlar belli oldu. Listede yine büyük sürprizler var.

Arka Sokaklar ve Yer Gök Aşk arasındaki kıyasıya rekabette gülen taraf totalde Arka Sokaklar, A/B'de ise Yer Gök Aşk oldu.

Yok Böyle Dans'ın final bölümü A/B'de 4.olarak başarılı olsa da totalde ilk 10'a giremedi.

Gelelim yeni dizilere, sezonun merakla beklenen iki yeni dizisi dün akşam start aldı ve iki dizi de beklentilerin epey altında kaldı.

Son, ilk bölümüyle A/B'de 6.olarak iyi bir başlangıç yapsa da totalde ancak 23.olabildi.

Star'ın yeni dizisi Koyu Kırmızı ise büyük şok yaşadı. Dizi, totalde 45.oldu. Görünen o ki Star'ı satın alan Doğuş grubu dizi işinden hiç anlamıyor! Star'ı aldıklarından beri yayına sürdükleri Bir Ömür Yetmez ve Tek Başımıza kısa sürede final yaptılar. Koyu Kırmızı ve Kalbim 4 Mevsim de çok kötü başladılar!

Star'da dün gece ekrana gelen 1 Erkek 1 Kadın'ın kolaj bölümü ise yüksek izlenme payı ile dikkat çekti.

Kanıt, kendi performansının biraz altında olsa da yine iyi oranlar almayı bildi.

TRT 1'de yayınlanan fenomen dizi Leyla ile Mecnun TRT ortalamasına göre iyi oranlar almayı başardı. Mor Menekşeler ise gerilerde kaldı.

Dünün ilgi çeken bir diğer gelişmesi ise Melek oldu. Star'da yayınlandığı ilk hafta boyunca ilk 100'e dahi giremeyen Melek, dün A/B'de 15 share alarak önemli bir başarıya imza attı. Totalde ise Star'ın gündüz kuşağı programları varlık gösteremedi. Akasya Durağı listeye girdi fakat o da bekleneni veremeyip 6 share alabildi.

Son düzenleme:
Benim tahminim

Total

1-Arka Sokaklar
2-Son
3-Yer Gök Aşk
4-Yok böyle dans
5-Koyu Kırmızı

Açıkcası Koyu Kırmızı dizisinin başarılı olmasını istiyorum. Artık yükselsin Star Tv :)

koyu kırmızıya bakıyorum epey iyi bir dizi bana göre koyu kırmızı o kadar gerilerde kalmaz hatta ba grubunda zirveye bile oynayabilir:)

TOTAL
Arka Sokaklar
Yer Gök Aşk
Son
Koyu Kırmızı
Yok Böyle Dans

"Koyu Kirmizi" ve "Son" sosyal medyada özellikle Twitter'da begenilmis durumda. Bakalim yarin reytinglerde nasil yansayacak bu?

Sosyal medyada gözlemlediğim kadarıyla "Son" sitemizdeki ankette ise tam tersi "Koyu Kırmızı" öne çıkmış durumda şu ana kadar...

son u izledim asıl konu gelecek bölümlerde başlıyor yine müziklerde iyi toygar ışıklı iş çıkarmış...

Son dizisine 5 dakika göz atayım dedim. Hemen ahlaksız bir sahne koymayı başarmışlar. Yarın reytingleri iyi gelecektir. Koyu Kırmızı dizisinin çok başarılı olacağını sanmıyorum. İlk 20'ye girerse başarıdır :)

ben sonu izledim ilk bölüm olduğu için pek bişey anlamadım 5-6 bölüm geçmesini bekliyorum :D

bir Kadin tanidimi izledim tekrari olmasina ragmen bana yeni bölüm gibi geldi cünkü bu bölümü izlememistim.

Ankette bir Koyu Kırmızı bir Son öne geçiyor :) İki dizi de ilgi çekmiş gözüküyor ilk bölümleriyle. Benim tahminim Son, reytinglerde Koyu Kırmızı'yı geçer...

Ankette bir Koyu Kırmızı bir Son öne geçiyor :) İki dizi de ilgi çekmiş gözüküyor ilk bölümleriyle. Benim tahminim Son, reytinglerde Koyu Kırmızı'yı geçer...

bence koyu kırmızı büyük bi şok yaşayacak :D