9 Ocak 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 2 8.7%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Yok Böyle Dans - Final (Show)

Oy: 3 13.0%
  • Son (ATV)

Oy: 6 26.1%
  • Koyu Kırmızı (Star)

Oy: 7 30.4%
  • 1 Erkek 1 Kadın - Kolaj (Star)

Oy: 1 4.3%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 4 17.4%
  • Bir Kadın Tanıdım (TNT)

• Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 1 4.3%
  • TV İzlemedim

Oy: 3 13.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Bu değişimin nedenleri sorgulanmalı bence, bir anda 15 share tuhaf ! Eğer programda önemli bir değişiklik yaşanmadıysa SBT güvenilirliği iyice yitiriyor demektir. İki ayrı sitede yayınlanan farklı SBT sonuçları, STV'nin dünkü müthiş çıkışı ve Melek'in bugünkü performansı aklımda soru işaretleri yaratıyor.[/CENTER][/B][/SIZE][/FONT]
sbt nin verileri hiç ama hiç güvenli değil. bizde mecburiyetten bakıyoruz.. dünkü stv parlaması bügün meleğin tap yapması komedi resmen.. ben sbt ye baştan beri güvenmiyorum ama son 2 gündür olanlar iyice güven kaybetti. tns gelsede kurtulsak

koyu kırmızı felaket bir dizi olmuş. 13 bölüm dayanbilceğini hiç ama hiç sanmıyorum.. bu kadar basit bir konuya neden dizi çekilir anlamış değilim.. tmc bu yıl felaketi oynuyor.. son için totalde düşük reyting alacagı belliydi. çünkü anlaşılması oldukça zor . senaryo ilk bölümden kendini açması sürekli gizem hali. evde çay kahve içip izlenecek bir dizi değil.ikinci bölümde daha iyi olacak senaryonun kendini açmasını bekliyorum. ben sonun 2-3 bölüm sonra ab de birinci olacagını tahhmin ediyorum ama totalde hiç şansı yok

sbt nin verileri hiç ama hiç güvenli değil. bizde mecburiyetten bakıyoruz.. dünkü stv parlaması bügün meleğin tap yapması komedi resmen.. ben sbt ye baştan beri güvenmiyorum ama son 2 gündür olanlar iyice güven kaybetti. tns gelsede kurtulsak
sbtnin verileri gayet guvenilir. melek dun gece yayinlandi. gece izlenebiliyormus demek ki.. :) stvnin cikisi da belgesel agirlikli genel yayin yapmasi. stv izlenmeyen bir kanal degil zaten. Aldigi reytingler de cok ucuk degil. siralamayi begenmemen, senin sbtye guvenmemen guvenli olmadigi anlamina gelmez. Kendine gore siralamanin mantikli olmasini beklersen daha cok sasirirsin.
Dun leyla ile mecnun izledim. Bu bolum bayagi eglendim. Erdal bakkal ve ismail abi yine gulmekten kopardi bizi.
Sonu izlemedim. Kaliteliyse izleriz bakalim...

sbtnin verileri gayet guvenilir. melek dun gece yayinlandi. gece izlenebiliyormus demek ki.. :) stvnin cikisi da belgesel agirlikli genel yayin yapmasi. stv izlenmeyen bir kanal degil zaten. Aldigi reytingler de cok ucuk degil. siralamayi begenmemen, senin sbtye guvenmemen guvenli olmadigi anlamina gelmez. Kendine gore siralamanin mantikli olmasini beklersen daha cok sasirirsin.
Dun leyla ile mecnun izledim. Bu bolum bayagi eglendim. Erdal bakkal ve ismail abi yine gulmekten kopardi bizi.
Sonu izlemedim. Kaliteliyse izleriz bakalim...
Melek Yayınlandığı ilk günden beri her gece yayınlanıyor. Neden bu gece yükselişe geçsinki? AYrıca SBT resmi şirket değil reytingleri kendi kendine yapıyor. Şu an AGB de resmi şirket değil ama o reyting hazırlamıyor. Yani gerçek sonuçlar için TNS`yi beklemeliyiz. Koyu Kırmızı çok iyi bir dizi SBT sonuçlarına göre diziyi bitiriceklerini hiç sanmıyorum

Melegi falan bilmem ben. Izlemem de. Kim izler onu da bilmem. Neden yukselise gectigini bilmek icin bir baska sirketin olcum yapip sonuclari karsilastirmak lazim. Insanlar izlemis demek ki. Program bitimine denk gelmistir, insanlar izlemek istemistir, degisiklik aramislardir.. Neyin mantigidir bu? Nasil aciklanir bilemiyorum. Melekin kendini kanitlamasi icin surekli standart bir reyting almasi lazim zaten(Kendi kusaginda).
AGB de reyting olcer, AKK de KFB de TKF de... Farketmez. Yeter ki olcum kriterlerine uysun. Resmi sirketten kasit nedir? Devlet reyting mi olcturuyor? Reklamcimiyiz biz? Guvenilir olsun yeter. TRTye guvenmeyeceksen kime guvenecegiz.
Koyu kirmizi denen dizi kac kisiye gore iyi? Turkiye genelinde anket mi yaptin nereden biliyorsun? Bitecegini nereden cikardin?
Edit: Ustteki ankete de yuklenen kisi biraksa da anket mantikli ciksa biraz. Acgozlulugun manasi yok. Birak senin ne kadar sevdigin degil insanlarin ne kadar izledigi ciksin orada.

Son düzenleme:
TRTye guvenmeyeceksen kime guvenecegiz.

Bu cümle biraz tuhaf! TRT'ye güvenmek için bir neden göremiyorum ben ortada. Şimdi olasılıkları düşünüyorum. TRT bir devlet kanalıdır ve hükümete yakın yayın yapar dersek bu güvenilir-tarafsız olmadığı anlamına gelir. Eğer TRT bir devlet kanalıdır ama bağımsız yayın yapar dersek bu da TRT'yi diğer kanallarla aynı statüye koymamız gerektiğini gösterir, bu da kendisine bir üstünlük vermez ve özellikle ona güvenmemizi gerektirmez. Niye TRT daha güvenilir olsun ?

Cümlenle bu anlamı kastetmediysen o zaman özür dilerim, ben yanlış anlamışımdır.

sbtnin verileri gayet guvenilir. melek dun gece yayinlandi. gece izlenebiliyormus demek ki.. :) stvnin cikisi da belgesel agirlikli genel yayin yapmasi. stv izlenmeyen bir kanal degil zaten. Aldigi reytingler de cok ucuk degil. siralamayi begenmemen, senin sbtye guvenmemen guvenli olmadigi anlamina gelmez. Kendine gore siralamanin mantikli olmasini beklersen daha cok sasirirsin.Dun leyla ile mecnun izledim. Bu bolum bayagi eglendim. Erdal bakkal ve ismail abi yine gulmekten kopardi bizi.Sonu izlemedim. Kaliteliyse izleriz bakalim...
tns gelsin görüşürüz ozaman ne kadar güvenliymiş sbt. peppenin 3 -4 reyting aldıgı sisteme güvenmek isteyen varda buyursun güvensin :)))))))))))))))))))))))) ayrıca türkiyede ne zaman belgesel reyting almış allah aşkına..sanırım cumartesi millet uyumuş matrixteki gibi bazı insaların beynine belgesel komutu girmiş :)))))

Son düzenleme:
Bu cümle biraz tuhaf! TRT'ye güvenmek için bir neden göremiyorum ben ortada. Şimdi olasılıkları düşünüyorum. TRT bir devlet kanalıdır ve hükümete yakın yayın yapar dersek bu güvenilir-tarafsız olmadığı anlamına gelir. Eğer TRT bir devlet kanalıdır ama bağımsız yayın yapar dersek bu da TRT'yi diğer kanallarla aynı statüye koymamız gerektiğini gösterir, bu da kendisine bir üstünlük vermez ve özellikle ona güvenmemizi gerektirmez. Niye TRT daha güvenilir olsun ?

Cümlenle bu anlamı kastetmediysen o zaman özür dilerim, ben yanlış anlamışımdır.

:) Valla cok kompleks dusunmedim ben. Kafamda cok fazla komplo teorisi uretmem. TRTye her sekilde guvenirim. Bu hukumet olsun baska hukumet olsun farketmez. Bu reytinglerde TRT cok izleniyor mu? Hayir. En cok izlenen kanallar da kanald , show. TRTnin reyting gibi bir kaygisi da yok.

tns gelsin görüşürüz ozaman ne kadar güvenliymiş sbt. peppenin 3 -4 reyting aldıgı sisteme güvenmek isteyen varda buyursun güvensin :)))))))))))))))))))))))) ayrıca türkiyede ne zaman belgesel reyting almış allah aşkına..sanırım cumartesi millet uyumuş matrixteki gibi bazı insaların beynine belgesel komutu girmiş :)))))

Kanald ne zaman belgesel vermis? Bunun cevabini ver ben ne zaman belgeselin yuksek reyting aldigini soyleyim.
Pepee zaten cok begenilen bir cizgi filim. Cok mantiksiz pepe uzerinden konusman.

Ay yapim buyuk bir hayal kirikligi yasiyordur. Dun al yazmalim 40.sirada simdi de son kotu durumda total grubunda.

:) Valla cok kompleks dusunmedim ben. Kafamda cok fazla komplo teorisi uretmem. TRTye her sekilde guvenirim. Bu hukumet olsun baska hukumet olsun farketmez. Bu reytinglerde TRT cok izleniyor mu? Hayir. En cok izlenen kanallar da kanald , show. TRTnin reyting gibi bir kaygisi da yok.

Bense ne TRT'ye ne de Kanal D'ye güvenirim,herkese yakınlığım ya da uzaklığım aynıdır, benim için herkes aynı derecede değerlidir,aynı derecede güvenilirdir, az önceki mesajımda sorguladığım TRT'nin güvenilmezliği değil, TRT'nin diğer kanallardan bir üstünlüğünün olmadığıydı.

Aslında TRT bu reytinglerde çok izleniyor, TRT haber en çok izlenilen haber kanalı, TRT çocuk da en çok izlenen çocuk kanalı, bunları yanlış oldukları için değil,bilgin olsun diye söylüyorum.

TRT'nin reyting kaygısı olmadığını söylemek imkansız kanımca, reyting kaygısı olmasa kendi reytinglerini ölçtürmek için uğraşmazdı. Yine reyting kaygısı olmasaydı TRT'nin kaliteli dizileri 13. bölümde yayından kaldırılmayıp senelerce sürerdi.

Benim görüşüme gelirsek ben kaliteli olmak isteyen bir kanalın reytingle işi olmaması gerektiğini düşünürüm. Mesela yeni Star keşke reyting ölçümünden çıksaydı da biz uzun süre Üstün Dökmen'i ya da Melek'i seyredebilseydik ama bu pek olacak gibi görünmüyor !

Kanald ne zaman belgesel vermis? Bunun cevabini ver ben ne zaman belgeselin yuksek reyting aldigini soyleyim.Pepee zaten cok begenilen bir cizgi filim. Cok mantiksiz pepe uzerinden konusman.
trt zamab zaman ... stv sürekli belgesel verir. can dündarın Atarurk belgeseli bile bu kadar reyting aldı

Bense ne TRT'ye ne de Kanal D'ye güvenirim,herkese yakınlığım ya da uzaklığım aynıdır, benim için herkes aynı derecede değerlidir,aynı derecede güvenilirdir, az önceki mesajımda sorguladığım TRT'nin güvenilmezliği değil, TRT'nin diğer kanallardan bir üstünlüğünün olmadığıydı.

Aslında TRT bu reytinglerde çok izleniyor, TRT haber en çok izlenilen haber kanalı, TRT çocuk da en çok izlenen çocuk kanalı, bunları yanlış oldukları için değil,bilgin olsun diye söylüyorum.

TRT'nin reyting kaygısı olmadığını söylemek imkansız kanımca, reyting kaygısı olmasa kendi reytinglerini ölçtürmek için uğraşmazdı. Yine reyting kaygısı olmasaydı TRT'nin kaliteli dizileri 13. bölümde yayından kaldırılmayıp senelerce sürerdi.

Benim görüşüme gelirsek ben kaliteli olmak isteyen bir kanalın reytingle işi olmaması gerektiğini düşünürüm. Mesela yeni Star keşke reyting ölçümünden çıksaydı da biz uzun süre Üstün Dökmen'i ya da Melek'i seyredebilseydik ama bu pek olacak gibi görünmüyor !

TRTnin reyting kaygisi neden olur? sorusunun cevabi izlenmeyen bir kanal ne ise yarar ile aynidir. Her kanalin reyting olcturmesi gerekir. Ne kadar izlendigini bilmesi gerekir. Yanliz yayinlarini reytinge gore yapmamasi lazim tabi. Cok kaliteli bir yapim reyting almayabilir ama asiri dusuk reyting alirsa , cok az kisi izlerse bu yapim gereklidir denebilir mi?

Star reytingini olcturmese de birisi cikip bunu olcecek illa ki. Olcturmemesi demek kafayi kuma gommekten farksiz olur. Ustun dokmen ve melekin reyting almamasi normal. Reyting almiyor diye kaldirilmazlar bence. O vakitte reyting alan programlar gercekten faydasiz seyler..

trt zamab zaman ... stv sürekli belgesel verir. can dündarın Atarurk belgeseli bile bu kadar reyting aldı

Pazar gunu izlenecek birsey yokmus , izlenmis demek ki. Bana niye diyorsun ki bunu. Trt zaten cok takip edilen bir kanal degil. Kanal d de ayni vakitte belgesel verseydi en az bu kadar reyting alirdi bence diyorum ben. Bir de stvnin genele yayin yapan bir anlayisi var. Ataturk belgeseli AB kacar bu yayinlara gore.

Melek'in yüksek reytingleri biraz da kendini sayısını kestiremediğim parçaya bölmesinden kaynaklanıyor olabilir. Şimdilik listede " başlıyor " ve " yaşam " parçaları gözüküyor. Ama en azından bir de sonuna ek almadan direk " melek " adıyla bir parçası vardır. Yani en az 3 parça. Star artık "yeni" olmaktan iyice çıktı, şu an bu hareketleriyle Doğan yönetimindeki Star'dan da basit,kalitesiz olduğunu gösteriyor,zira eski Star'da bölme yoktu.

Star reyting uğruna Flash seviyesine düşmeye yakındır, bir an önce akıllanmaları lazım.

Melek'in yüksek reytingleri biraz da kendini sayısını kestiremediğim parçaya bölmesinden kaynaklanıyor olabilir. Şimdilik listede " başlıyor " ve " yaşam " parçaları gözüküyor. Ama en azından bir de sonuna ek almadan direk " melek " adıyla bir parçası vardır. Yani en az 3 parça. Star artık "yeni" olmaktan iyice çıktı, şu an bu hareketleriyle Doğan yönetimindeki Star'dan da basit,kalitesiz olduğunu gösteriyor,zira eski Star'da bölme yoktu.

Star reyting uğruna Flash seviyesine düşmeye yakındır, bir an önce akıllanmaları lazım.

Hayir Star programi bolmemis. Gece yayinlanan tekrari da var listede

Hayir Star programi bolmemis. Gece yayinlanan tekrari da var listede

Gece yayınlanan tekrarı olduğunun farkındayım ama gece yayınlanan tekrar da bölünmüş,biz onun sadece "başlıyor" kısmını görüyoruz,kalanı listeye girememiş. Gündüz yayınından da "yaşam" kısmı listeye girmiş, kalanı yok. Daha kim bilir kaç parça var !