Kpacılar Dikmen'i çekemiyor anlaşılan.Yakında düşüşe geçcince A.d kimse kalmaz ortalıkta toz olurlar Ganicler araki bulasın
Kpacılar Dikmen'i çekemiyor anlaşılan.Yakında düşüşe geçcince A.d kimse kalmaz ortalıkta toz olurlar Ganicler araki bulasın
yanlız panpa aynısını küçük ağa için de demişlerdiYakında düşüşe geçcince A.d kimse kalmaz ortalıkta toz olurlar Ganicler araki bulasın
K.a A.d bir değil amayanlız panpa aynısını küçük ağa için de demişlerdi
😱 yok artık bir dizi ile tez mi çürür kalan 60 dizi nolacak@xemrexxx tez'in bu sonuçlarla çürümüş, yok olmuş oldu.4 bloka rağmen yükseliş var. Yani önenli olan az reklam değil bölümün başarılılığı
Yok lo niyeçekemiyecem yakında sollarız sizeKpacılar Dikmen'i çekemiyor anlaşılan.Ben de olsam ben de çekemem Dikmen olmasa 2 reyting falan daha yüksek alabilirdiniz.
ad ı izlemedim ama fragmanlarda recep ivedik e benziyordu başroldeki adamK.a A.d bir değil ama
Olabilir benzetmelerin müthiş 😱ad ı izlemedim ama fragmanlarda recep ivedik e benziyordu başroldeki adamyani halkın adamıdır o da bir yerde tıpkı küçük ağa memocan ve dedesi gibi
sağol panpaOlabilir benzetmelerin müthiş 😱
ab de düşüş benim beklediğim bişi de @25e bakEe yani özellikle takas'a ve sana.
Neyse forum gereği alışkınız artık eskisi kadar canımı acıtmıyor.
Bir zamanların fenomen repliği
😱 yok artık bir dizi ile tez mi çürür kalan 60 dizi nolacak
neyse dikmen sana cevabı vermiş yükseliş dediğin dikmeninki gibi olur
Dikmen menoya da cevap vermiş olacak ki diziyi total yapmış be ab oranlarının birazını elinden almış
valla senin mete ordusuyla manisa sarayına dyanadı heyecan tavan yapacak , meno da ölecek,nurbişin enrtikaları derken reyting fışık edeceksağol panpa
ab de düşüş benim beklediğim bişi de @25e bakdiziden olmayacak şey beklemiyorum misal sen kpa dan zirveyi almasını bekliyorsun etme
Meno'nun ölümünde full menoya odaklancaklar o zaman 6 ya düşer sanırsam
Umut fakirin ekmeğidir işte.Yok lo niyeçekemiyecem yakında sollarız size
vallahi bnm iddalı konuşmak için 131 bölümlük geçilmezlik serim var senin neyin varvalla senin mete ordusuyla manisa sarayına dyanadı heyecan tavan yapacak , meno da ölecek,nurbişin enrtikaları derken reyting fışık edecek
neyse sen haftaya dikmenci olursun ne de olsa ondan daha fazla umut var my yi geçmesi için
Henüz iddialı konuşmak için erken
Yanlış bilgi verme şimdi. Ilk bölüm TOTAL'de 2. oldu, bir defa da maç zirveyi almıştı.vallahi bnm iddalı konuşmak için 131 bölümlük geçilmezlik serim var senin neyin var
Aynı fikirdeyim. 😱😱 yok artık bir dizi ile tez mi çürür kalan 60 dizi nolacak
neyse dikmen sana cevabı vermiş yükseliş dediğin dikmeninki gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?