9 Nisan 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
TOTAL

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]DİZİ, PROGRAM [/TD]
[TD]GEÇEN
BÖLÜM
REYTİNGİ[/TD]
[TD]BU
BÖLÜM
REYTİNGİ[/TD]
[TD] FARK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Öyle Bir Geçer Zaman Ki[/TD]
[TD]7.74[/TD]
[TD]6.91[/TD]
[TD]-0.83[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şans Kapıda[/TD]
[TD]3.69[/TD]
[TD]2.38[/TD]
[TD]-1.31[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20 Dakika[/TD]
[TD]3.18[/TD]
[TD]2.62[/TD]
[TD]-0.54[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İşler Güçler[/TD]
[TD]2.18[/TD]
[TD]X[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Benim İçin Üzülme[/TD]
[TD]6.92[/TD]
[TD]6.33[/TD]
[TD]-0.59[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Güven Bana[/TD]
[TD]3.18[/TD]
[TD]2.21[/TD]
[TD]-0.97[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Herşey Yolunda Merkez
[/TD]
[TD]Yeni Dizi[/TD]
[TD]3.68[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bir Aşk Hikayesi[/TD]
[TD]2.28[/TD]
[TD]2.08[/TD]
[TD]-0.20[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Harem[/TD]
[TD]1.98[/TD]
[TD]1.71[/TD]
[TD]-0.27[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seksenler[/TD]
[TD]4.64[/TD]
[TD]3.30[/TD]
[TD]-1.34[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ekip 1[/TD]
[TD]2.88[/TD]
[TD]2.58[/TD]
[TD]-0.30[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

A/B

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]DİZİ, PROGRAM [/TD]
[TD]GEÇEN
BÖLÜM
REYTİNGİ[/TD]
[TD]BU
BÖLÜM
REYTİNGİ[/TD]
[TD] FARK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Öyle Bir Geçer Zaman Ki[/TD]
[TD]6.41[/TD]
[TD]6.15[/TD]
[TD]-0.26[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şans Kapıda[/TD]
[TD]3.43[/TD]
[TD]2.77[/TD]
[TD]-0.66[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20 Dakika[/TD]
[TD]4.36[/TD]
[TD]3.15[/TD]
[TD]-1.21[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İşler Güçler[/TD]
[TD]2.75[/TD]
[TD]X[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Benim İçin Üzülme[/TD]
[TD]4.44[/TD]
[TD]3.73[/TD]
[TD]-0.71[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Güven Bana[/TD]
[TD]2.87[/TD]
[TD]1.49[/TD]
[TD]-1.38[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Herşey Yolunda Merkez
[/TD]
[TD]Yeni Dizi[/TD]
[TD]2.85[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bir Aşk Hikayesi[/TD]
[TD]2.31[/TD]
[TD]2.06[/TD]
[TD]-0.25[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Harem[/TD]
[TD]1.18[/TD]
[TD]1.37[/TD]
[TD]+0.19[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seksenler[/TD]
[TD]6.21[/TD]
[TD]4.80[/TD]
[TD]-1.41[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ekip 1[/TD]
[TD]1.38[/TD]
[TD]1.87[/TD]
[TD]+0.49[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

@OzaN, @Fks14, @takas, @xdragxx, @BesaleT, @xemrexxx, @darksaal, @destere, @emreemreu, @cevaa, @Μαнoni, @Orcun_22, @Prncss.., @çocuklarduymasın, @KK|Batman, @xBUGRAx, @Neferet, @WesTxCoasT, @LeqeND KiLLeR, @Arslan Bey, @BuraK, @Frank Woods, @berkann, @denizz19, @RüzgarGülü, @primavera, @Billy Kane, @Onur_35, @XanTier, @Forumdash, @mhmt53, @hayret bi şey, @Yakamoz-Asi, @Ulvi Ç., @dizi kolik, @yakup09, @legolas9900, @Dr.Who, @SuskunFelon, @yatutarsa, @muhtesemyuzyil, @*Dream*, @Lordly, @Almila, @hızlı gonzales, @Yasin93, @vhp, @nestroyers, @34rcp44, @china_shangai, @ernkrbyk, @mrt-06, @kvp, @cookies, @charming, @Master.1000, @ABAY_06, @Canol, @muffin, @berenist, @Reytinger

Tüm yapımlar düşmüş. Bi harem ve ekip çok az yükselmiş..

Her Şey Yolunda Merkez dizisinin akıbeti ilerleyen haftalarda belli olacaktır..

Dün bi değişiklik yapıp Herşey Yolunda Merkez'i izledim. Diziyi o kadar çok beğendim ki bundan sonra hiçbir bölümünü kaçıracağımı sanmıyorum
@dizi kolik şu Herşey Yolunda Merkez dizisinde ki yakışıklı için oyunculukta başarılı olur mu diye bir anket yapmıştın. O zaman hayır demiştim ama dün gördüm ki gerçekten çok yanılmışım

Daha sonra Öbgz izledim izleyemediğim kısımları bugün tamamladım. Gayet güzel bir bölümdü. Bitmesi üzücü ama daha fazla uzatılmasının da gereği yok

İlk maç 3-0 bitmese dünkü karşılaşma 30 reyting alırdı gibime geliyor.

Berk Atan gerçekten söylüyordu magazin programlarında "Oyunculuk hayalimdi hep." diye. Ben o zaman anlamıştım konuşmasından gerçekten istediğini ki o konuyu ve o anketi açmıştım. Mesela onun gibi Furkan Palalı'da best model 1.'si ama o oyunculukta başarılı olamadı. Kameraya karşı hala mesafeli. Bu da sadece ünlü olmak için oyunculuğu seçtiği anlamına geliyor.

Ben yakın zamanda Berk Atan'ın tüm yapımcıların gözdesi olacağını düşünüyorum. Fiziği gibi oyunculuğuyla da dün akşam çok konuşuldu. Dadhlu jojuksss... :utan2:

Ayy evet çook tatlıydı

Aşk Emek İster Dizisinde de Son Yazda ki gibi oyunculuğunu beğenmezsem izlemiyeceğim. Ekin'İn yanına olmuş mu ya hiç Furkan Palalı ?

Ayy evet çook tatlıydı

Aşk Emek İster Dizisinde de Son Yazda ki gibi oyunculuğunu beğenmezsem izlemiyeceğim. Ekin'İn yanına olmuş mu ya hiç Furkan Palalı ?
Ben Furkan Palalı'yı beğenmiyorum. Ekin Türkmen'i çok iyi buluyorum oyunculuğu ve güzelliğiyle ama Furkan Palalı ile iyi bir partner olamadılar gibi geliyor. Keşke daha farklı biri olsaydı partneri.

Ben Furkan Palalı'yı beğenmiyorum. Ekin Türkmen'i çok iyi buluyorum oyunculuğu ve güzelliğiyle ama Furkan Palalı ile iyi bir partner olamadılar gibi geliyor. Keşke daha farklı biri olsaydı partneri.
Evet. Tutacağını düşünmüyorum malesef

total ve ab TNS rekoru nekadardı maçtan önce ?

gs maçı 25 reytingi görmüş muhteşem 19.11 alarak rekor kırmış ab 23.03 almış , öbgzk 6.91 reytinge düşmüş ab ise 6.15 reytinge düşmüş ama yine iyi , biü 6.33 reytinge düşmüş ab ise 3.73 reytinge düşmüş gelecek hafta yükseliş yaşar , herşey yolunda merkez 2 en fazla beklerken beni şaşırttı 3.68 reytingle başladı iyi show adına ab 2.85 almış , seksenler 3.3 reytinge düşmüş ab ise 4.8 reyting alarak o da her yapım gibi düşmüş