Unutma Beni 25 share almış mükemmel. :H
son bölümlerde çok iyi gidiyi al igeri döndü mü
Unutma Beni 25 share almış mükemmel. :H
Dün bi değişiklik yapıp Herşey Yolunda Merkez'i izledim. Diziyi o kadar çok beğendim ki bundan sonra hiçbir bölümünü kaçıracağımı sanmıyorum@dizi kolik şu Herşey Yolunda Merkez dizisinde ki yakışıklı için oyunculukta başarılı olur mu diye bir anket yapmıştın. O zaman hayır demiştim ama dün gördüm ki gerçekten çok yanılmışım
Daha sonra Öbgz izledim izleyemediğim kısımları bugün tamamladım. Gayet güzel bir bölümdü. Bitmesi üzücü ama daha fazla uzatılmasının da gereği yok
Berk Atan gerçekten söylüyordu magazin programlarında "Oyunculuk hayalimdi hep." diye. Ben o zaman anlamıştım konuşmasından gerçekten istediğini ki o konuyu ve o anketi açmıştım. Mesela onun gibi Furkan Palalı'da best model 1.'si ama o oyunculukta başarılı olamadı. Kameraya karşı hala mesafeli. Bu da sadece ünlü olmak için oyunculuğu seçtiği anlamına geliyor.
Ben yakın zamanda Berk Atan'ın tüm yapımcıların gözdesi olacağını düşünüyorum. Fiziği gibi oyunculuğuyla da dün akşam çok konuşuldu. Dadhlu jojuksss... :utan2:
Ben Furkan Palalı'yı beğenmiyorum. Ekin Türkmen'i çok iyi buluyorum oyunculuğu ve güzelliğiyle ama Furkan Palalı ile iyi bir partner olamadılar gibi geliyor. Keşke daha farklı biri olsaydı partneri.
Ayy evet çook tatlıydı
Aşk Emek İster Dizisinde de Son Yazda ki gibi oyunculuğunu beğenmezsem izlemiyeceğim. Ekin'İn yanına olmuş mu ya hiç Furkan Palalı ?
Evet. Tutacağını düşünmüyorum malesef
Ben Furkan Palalı'yı beğenmiyorum. Ekin Türkmen'i çok iyi buluyorum oyunculuğu ve güzelliğiyle ama Furkan Palalı ile iyi bir partner olamadılar gibi geliyor. Keşke daha farklı biri olsaydı partneri.
İlk maç 3-0 bitmese dünkü karşılaşma 30 reyting alırdı gibime geliyor.
Uçma istersen
30 reytingi GS - FB şamp ligi final maçı anca alırDahasını da alır hatta
AGB olsa 40 alırdı aga bu maç.
total ve ab TNS rekoru ne kadardı maçtan önce ?
olsun total zaten daha önemli bence TNSde şimdiye kadar akşamki maç en çok izlenmiş demek
18,88 ve 24,14'tü. GS - Schalke maçının.
Dün sadece Total rekoru kırıldı.
olsun total zaten daha önemli bence TNSde şimdiye kadar akşamki maç en çok izlenmiş demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?