9 Nisan 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maç çok iyi sonuçlar elde etmis bekledigim gibi.

Yeni dizi Her Sey Yolunda Merkez fena baslamamis gibi..

20 Dakika'yı maçlar çok kötü etkiliyor.Allahdan gs elendi artık normal saatinde başlayacağı için AB'de yeniden ilk 5'e girer :)

Şu rakiplere bak savaş alanı gibş her telden çalan bişey var resmen... Çok çok zor bi gün, hele maçla iyice uçtu zorluğu.. Neyse Allahtan kurtulduk maçlardn..

Yapimlar cökmüs. Hersey yolunda merkez bence gayet iyi baslamis. 20 Dakika 3 reyting'in altina düsmüs. Berbat durumda.
Seksenler'de ciddi oranda reyting kaybetmis.

Benim icin Üzülme'in özet reytingine bakin hele: 1 reyting'in altinda! Normalde 2-2.5 reyting alan özet bile cökmüs.

Mac istenilen oranlarda degil. ÖBGZK eski oranlarinda degil ama bence yinede iyi gitmis.

Anlasilan gecen hafta ki yaz rüzgari hala devam ediyor. Böyle bir durumda tahminlerimin %72.22'si tutmus :D

Genelde tns de yeni diziler ilk hafta hatrına yüksek çıkar. Merkez haftaya düşebilir..

- - - Ekleme - - -

Yapimlar cökmüs. Hersey yolunda merkez bence gayet iyi baslamis. 20 Dakika 3 reyting'in altina düsmüs. Berbat durumda.
Seksenler'de ciddi oranda reyting kaybetmis.

Benim icin Üzülme'in özet reytingine bakin hele: 1 reyting'in altinda! Normalde 2-2.5 reyting alan özet bile cökmüs.

Mac istenilen oranlarda degil. ÖBGZK eski oranlarinda degil ama bence yinede iyi gitmis.

Anlasilan gecen hafta ki yaz rüzgari hala devam ediyor. Böyle bir durumda tahminlerimin %72.22'si tutmus :D

Öbgzk nasıl eski oranlarında olsun ki ? 23 reytinglik maç ve azda olsa şu merkezde biraz etkilemiştir ilk bölüm diye...

Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Benim Için Üzülme maça ragmen yine iyi dayanmislar..

Bu Kanallarin Sali aski nedir anlamadim. Herkes Sali'ya o kadar cok dizi koydular ki. Rekabet iyice kizisti.

TRT 2
Star 1 (normalde 2)
Atv 1
Kanal D 1
Fox 3
Show 1
Samanyolu 2
Kanaltürk 1

Toplam 13 dizi!!!

geçmişe mazi günümüzü bakıyoruz resmi reyting sonuclari 20 reytıng 17 milyon kisi tekamul edıyor dun turkıyenın cogu maça kıtlenmıs Ab de %54 share

beni affet %21 Share Almıs Çok iyi

maç totalde beklediğimden düşük ab de beklediğim gibi
öbgz ve biü idare eder
her şey yolunda merkez in seksenelr i geçmsi iyi olmuş
20 dk çok kötü 1erkek 1kadın bile gecenin köründe daha iyi oranlar alıyor :)