9 Nisan 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sence Total önemli olabilir ama kanallar ve reklam verenler için AB önemli.
neden bana göre total önemli biliyomusun ben yapımlar nekadar izlendiğini görmek için bakıyorum reytinglere yani tüm türkiyede bi yapımın nekadar izlendiği ilgilendirir beni abye de önem veririm ama 75% total bana göre daha önemli :)

• Galatasaray - R.Madrid maçı beklenildiği gibi zirvede ve baya iyi oranlar almış.
  • Öyle Bir Geçer Zaman Ki ise ilk 2 sezon olduğu kadar reytingler alamasada tutarlı seyircisiyle 2.sırada.
  • Benim İçin Üzülme ise atv'yi sevindiriyor atv geçen seneye göre bu sene Benim İçin Üzülme, Karadayı, KVP gibi dizilerle baya toparlandı.
  • Günlük diziler Unutma Beni, Beni Affet ve Deniz Yıldızı geçen seneden beri hep ilk 10'dalar gayet başarılı bu 3 dizi.
  • Her Şey Yolunda Merkez ise Show TV'nin Pis Yediliden sonra tutturabileceği tek dizi ama günü çok yanlış bi gün bence başka bi gün olsa daha da çok izlenebilirdi ama buna rağmen iyi oranlar almış.
  • Seksenler ise totalde gerilerde kalsa da A/B de iyi oranlar alarak kanalını sevindirmiş.
  • 20 Dakika da aynı Seksenler dizisi gibi A/B oranlarıyla bu yarışta kalmaya çalışıyor.

sbt gene sabıtmış...Ciddiye alınmadiğinin farkına varınca trtÇocuk'u sokmuş listeye:X