9 Nisan 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
TOTAL

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]DİZİ, PROGRAM [/TD]
[TD]GEÇEN
BÖLÜM
REYTİNGİ[/TD]
[TD]BU
BÖLÜM
REYTİNGİ[/TD]
[TD] FARK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Öyle Bir Geçer Zaman Ki[/TD]
[TD]7.74[/TD]
[TD]6.91[/TD]
[TD]-0.83[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şans Kapıda[/TD]
[TD]3.69[/TD]
[TD]2.38[/TD]
[TD]-1.31[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20 Dakika[/TD]
[TD]3.18[/TD]
[TD]2.62[/TD]
[TD]-0.54[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İşler Güçler[/TD]
[TD]2.18[/TD]
[TD]X[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Benim İçin Üzülme[/TD]
[TD]6.92[/TD]
[TD]6.33[/TD]
[TD]-0.59[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Güven Bana[/TD]
[TD]3.18[/TD]
[TD]2.21[/TD]
[TD]-0.97[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Herşey Yolunda Merkez
[/TD]
[TD]Yeni Dizi[/TD]
[TD]3.68[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bir Aşk Hikayesi[/TD]
[TD]2.28[/TD]
[TD]2.08[/TD]
[TD]-0.20[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Harem[/TD]
[TD]1.98[/TD]
[TD]1.71[/TD]
[TD]-0.27[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seksenler[/TD]
[TD]4.64[/TD]
[TD]3.30[/TD]
[TD]-1.34[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ekip 1[/TD]
[TD]2.88[/TD]
[TD]2.58[/TD]
[TD]-0.30[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

A/B

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]DİZİ, PROGRAM [/TD]
[TD]GEÇEN
BÖLÜM
REYTİNGİ[/TD]
[TD]BU
BÖLÜM
REYTİNGİ[/TD]
[TD] FARK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Öyle Bir Geçer Zaman Ki[/TD]
[TD]6.41[/TD]
[TD]6.15[/TD]
[TD]-0.26[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şans Kapıda[/TD]
[TD]3.43[/TD]
[TD]2.77[/TD]
[TD]-0.66[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20 Dakika[/TD]
[TD]4.36[/TD]
[TD]3.15[/TD]
[TD]-1.21[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İşler Güçler[/TD]
[TD]2.75[/TD]
[TD]X[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Benim İçin Üzülme[/TD]
[TD]4.44[/TD]
[TD]3.73[/TD]
[TD]-0.71[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Güven Bana[/TD]
[TD]2.87[/TD]
[TD]1.49[/TD]
[TD]-1.38[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Herşey Yolunda Merkez
[/TD]
[TD]Yeni Dizi[/TD]
[TD]2.85[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bir Aşk Hikayesi[/TD]
[TD]2.31[/TD]
[TD]2.06[/TD]
[TD]-0.25[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Harem[/TD]
[TD]1.18[/TD]
[TD]1.37[/TD]
[TD]+0.19[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seksenler[/TD]
[TD]6.21[/TD]
[TD]4.80[/TD]
[TD]-1.41[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ekip 1[/TD]
[TD]1.38[/TD]
[TD]1.87[/TD]
[TD]+0.49[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

@OzaN, @Fks14, @takas, @xdragxx, @BesaleT, @xemrexxx, @darksaal, @destere, @emreemreu, @cevaa, @Μαнoni, @Orcun_22, @Prncss.., @çocuklarduymasın, @KK|Batman, @xBUGRAx, @Neferet, @WesTxCoasT, @LeqeND KiLLeR, @Arslan Bey, @BuraK, @Frank Woods, @berkann, @denizz19, @RüzgarGülü, @primavera, @Billy Kane, @Onur_35, @XanTier, @Forumdash, @mhmt53, @hayret bi şey, @Yakamoz-Asi, @Ulvi Ç., @dizi kolik, @yakup09, @legolas9900, @Dr.Who, @SuskunFelon, @yatutarsa, @muhtesemyuzyil, @*Dream*, @Lordly, @Almila, @hızlı gonzales, @Yasin93, @vhp, @nestroyers, @34rcp44, @china_shangai, @ernkrbyk, @mrt-06, @kvp, @cookies, @charming, @Master.1000, @ABAY_06, @Canol, @muffin, @berenist, @Reytinger

Her Şey Yolunda Merkez dizisinin akıbeti ilerleyen haftalarda belli olacaktır..

Dün bi değişiklik yapıp Herşey Yolunda Merkez'i izledim. Diziyi o kadar çok beğendim ki bundan sonra hiçbir bölümünü kaçıracağımı sanmıyorum :) @dizi kolik şu Herşey Yolunda Merkez dizisinde ki yakışıklı için oyunculukta başarılı olur mu diye bir anket yapmıştın. O zaman hayır demiştim ama dün gördüm ki gerçekten çok yanılmışım :)
Daha sonra Öbgz izledim izleyemediğim kısımları bugün tamamladım. Gayet güzel bir bölümdü. Bitmesi üzücü ama daha fazla uzatılmasının da gereği yok :)

Dün bi değişiklik yapıp Herşey Yolunda Merkez'i izledim. Diziyi o kadar çok beğendim ki bundan sonra hiçbir bölümünü kaçıracağımı sanmıyorum :) @dizi kolik şu Herşey Yolunda Merkez dizisinde ki yakışıklı için oyunculukta başarılı olur mu diye bir anket yapmıştın. O zaman hayır demiştim ama dün gördüm ki gerçekten çok yanılmışım :)
Daha sonra Öbgz izledim izleyemediğim kısımları bugün tamamladım. Gayet güzel bir bölümdü. Bitmesi üzücü ama daha fazla uzatılmasının da gereği yok :)

Berk Atan gerçekten söylüyordu magazin programlarında "Oyunculuk hayalimdi hep." diye. Ben o zaman anlamıştım konuşmasından gerçekten istediğini ki o konuyu ve o anketi açmıştım. Mesela onun gibi Furkan Palalı'da best model 1.'si ama o oyunculukta başarılı olamadı. Kameraya karşı hala mesafeli. Bu da sadece ünlü olmak için oyunculuğu seçtiği anlamına geliyor. :)

Ben yakın zamanda Berk Atan'ın tüm yapımcıların gözdesi olacağını düşünüyorum. Fiziği gibi oyunculuğuyla da dün akşam çok konuşuldu. Dadhlu jojuksss... :utan2:

Berk Atan gerçekten söylüyordu magazin programlarında "Oyunculuk hayalimdi hep." diye. Ben o zaman anlamıştım konuşmasından gerçekten istediğini ki o konuyu ve o anketi açmıştım. Mesela onun gibi Furkan Palalı'da best model 1.'si ama o oyunculukta başarılı olamadı. Kameraya karşı hala mesafeli. Bu da sadece ünlü olmak için oyunculuğu seçtiği anlamına geliyor. :)

Ben yakın zamanda Berk Atan'ın tüm yapımcıların gözdesi olacağını düşünüyorum. Fiziği gibi oyunculuğuyla da dün akşam çok konuşuldu. Dadhlu jojuksss... :utan2:

Ayy evet çook tatlıydı :(
Aşk Emek İster Dizisinde de Son Yazda ki gibi oyunculuğunu beğenmezsem izlemiyeceğim. Ekin'İn yanına olmuş mu ya hiç Furkan Palalı ?

Ayy evet çook tatlıydı :(
Aşk Emek İster Dizisinde de Son Yazda ki gibi oyunculuğunu beğenmezsem izlemiyeceğim. Ekin'İn yanına olmuş mu ya hiç Furkan Palalı ?
Ben Furkan Palalı'yı beğenmiyorum. Ekin Türkmen'i çok iyi buluyorum oyunculuğu ve güzelliğiyle ama Furkan Palalı ile iyi bir partner olamadılar gibi geliyor. Keşke daha farklı biri olsaydı partneri. :)

total ve ab TNS rekoru nekadardı maçtan önce ?

gs maçı 25 reytingi görmüş muhteşem 19.11 alarak rekor kırmış ab 23.03 almış , öbgzk 6.91 reytinge düşmüş ab ise 6.15 reytinge düşmüş ama yine iyi , biü 6.33 reytinge düşmüş ab ise 3.73 reytinge düşmüş gelecek hafta yükseliş yaşar , herşey yolunda merkez 2 en fazla beklerken beni şaşırttı 3.68 reytingle başladı iyi show adına ab 2.85 almış , seksenler 3.3 reytinge düşmüş ab ise 4.8 reyting alarak o da her yapım gibi düşmüş

Forum İstatistikleri

Konular
172,300
Üyeler
8,471
Son Üye
fatihbuyukcam