Kreys birincinin değişme olasılığı bu sezon hiç yok, seneye belki değişebilir ama o da çok zor, nedeni kanalların cesur olmaması.
Bu tahminin bence çok tutarlıymış, kanal reytinglerinden durum anlaşılıyor zaten, sen kaçta yapmıştın tahmini ?
gorecez bence mac etkiledi ama star ilk 10 baya reting soktu
Dün 14.00'da yaptım.
muhteşem yüzyıl gayet iyi hala büyük fark var haftaya eski reytingine döner heyecanlı bir yerde btti
asıl bitik olan kuzey güney eyvah düşüyorum ve sakarya fıratla başa çıkamıyor kanal d de yayınlanmasının avantajı varken
beyazsoy çekememezlik yapma sen izlemesende olur türkiye izlio görüoz
gördük mü)))) senaryo zayıflıyor.. meray okayin mirasına sahip cikilamiyor. seneye dahada düşecek gibi. eğer ece ve melek seneye tek dizi yaparlarsa tüm gücünü kuzey ve güneye verirlerse muhteşem çok övündüğü sadece çarşamba birinciligide gider))))))
gördük mü)))) senaryo zayıflıyor.. meray okayin mirasına sahip cikilamiyor. seneye dahada düşecek gibi. eğer ece ve melek seneye tek dizi yaparlarsa tüm gücünü kuzey ve güneye verirlerse muhteşem çok övündüğü sadece çarşamba birinciligide gider))))))
m.yüzyıl haftaya 14 geçer ab de bencegörecegiz)))))
Kreys eskiden 16-17 falan derdin, çıtayı çok düşürmüşsün.
rahat ol bu alemde muhtesemi devirecek diziyi getirin koyun koysunlar gücleri yetiyosa burda kaçmio her hafta birinci
Kreys ben o mesajımda öyle bir şey demiş miyim ? Benim dediğimden çok farklı cevaplar veriyorsun bazen.
Ben Muhteşem Yüzyıl düşmanı değilim ki, dün izledim bir kısmını, nefret ettiğim yok, niye böyle cevaplar yazıyorsun ?
Ayrıca niye rahatsız olayım ben ?
bekliyoruz istedigi projeleri getirsenler isterlerse en iyi aktorleri getirsinler kimseden korkusu yok muhtesemin
endgame sanamı dedim beyazsoya mi ?
kreys nasıl anladın yazdıklarımı))))) kuzey güneye okadar sallıyorsun ama senaristini bilmiyorsun .. kuzey güneyi ece melek yazıyor tüm güçlerini kuzey güneye verirlerse muhteşem olur sıradan yüzyıl Olabilir))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?