9 Mayıs 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 3 15.8%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 10 52.6%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 4 21.1%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

Oy: 2 10.5%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 1 5.3%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

• Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • UEFA Kupası Final Maçı (NTV)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

Dün 14.00'da yaptım.

En azından bir dahaki sefere hemen gülmeden önce bir kez daha düşünürler...

Kanal Değerlendirmeleri:

Star TV:
Muhteşem Yüzyıl İki gruptada düşerken Total'de 1 reytinge yakın düşümüş.
Eyvah Düşüyorum BKM oyuncuları sayesinde geçen haftaki reytingini 2ye katlayarak 3reyting arttırmış.Tebrikler.Nerdeyse Kuzey Güneyide geçiyomuş.A/B'dede aynı şekilde artmış ve Kuzey Güneyi geçmiş.2. sıraya oturmuş.

Show TV:
Bitmesine 1-2 hafta kalan Türkün Uzayla İmtihanı Totalde biraz artmış ama 1 sıra gerilemiş.A/B'de ise yarım reyting artmış.Tebrikler.

ATV:
Çocuklar Duymasın her iki gruptada düşerken A/B'de 1reytinge kadar düşüş yaşamış.

TRT 1:
Sakarya Fırat A/B'de yarım reyting artarken Totalde yarım reyting düşüş yaşamış.

NTV:
Maç Totalde kötü A/B'de iyi gitmiş.

muhteşem yüzyıl gayet iyi hala büyük fark var haftaya eski reytingine döner heyecanlı bir yerde btti
asıl bitik olan kuzey güney eyvah düşüyorum ve sakarya fıratla başa çıkamıyor kanal d de yayınlanmasının avantajı varken

Son düzenleme:
muhtesemin senaryosu zayıflıyor reytingleride düşmeye devam ediyor. çocuklar duymasının muadil doldu artık. birol güven senaryoyu almayacaksa . bin kez işlenmiş işten atılma hikayesini kim izler merak içindeyim. neyseki imdadına. tuinin işten atılma hikayesi geldide kurtuldu .
))))))

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]50[/TD]
[TD]APOCALYPTO[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]02:17:09[/TD]
[TD]04:12:54[/TD]
[TD]01:55:45[/TD]
[TD]1,32[/TD]
[TD]31,44[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Apocalypto çok ilginç bir filmdir, RTÜK kuralları gereği hep geç saatlerde yayınlanır ve her yayını minimum 30 share alır.

Kuzey Güney başladığı yerden çok geride değil aslında bakarsak, bir ara çok zayıflamıştı ama uzun süredir durumu iyi.

Muhteşem Yüzyıl'ın hep böyle düşüse geçmesi dileğiyle
Kuzey Güney'e dün akşam yeni bir karakter katıldı Burak Çatalcalı yahu adamın 5 saniyelik sahnesi vardı ama twitterda TT oldu hemde baya uzun bir süre çok şaşırdım bu duruma

beyazsoy çekememezlik yapma sen izlemesende olur türkiye izlio görüoz

gördük mü
)))) senaryo zayıflıyor.. meray okayin mirasına sahip cikilamiyor. seneye dahada düşecek gibi. eğer ece ve melek seneye tek dizi yaparlarsa tüm gücünü kuzey ve güneye verirlerse muhteşem çok övündüğü sadece çarşamba birinciligide gider
))))))

Ece-Melek çok büyük olasılıkla Fatmagül'ün gidişinden doğan boşluğu dolduracaktır seneye ama hiç haber çıkmadı henüz.

bekliyoruz istedigi projeleri getirsenler isterlerse en iyi aktorleri getirsinler kimseden korkusu yok muhtesemin

rahat ol bu alemde muhtesemi devirecek diziyi getirin koyun koysunlar gücleri yetiyosa burda kaçmio her hafta birinci

Kreys ben o mesajımda öyle bir şey demiş miyim ? Benim dediğimden çok farklı cevaplar veriyorsun bazen.

Ben Muhteşem Yüzyıl düşmanı değilim ki, dün izledim bir kısmını, nefret ettiğim yok, niye böyle cevaplar yazıyorsun ?

Ayrıca niye rahatsız olayım ben ?

endgame sanamı dedim beyazsoya mi ?

bekliyoruz istedigi projeleri getirsenler isterlerse en iyi aktorleri getirsinler kimseden korkusu yok muhtesemin

kreys nasıl anladın yazdıklarımı
))))) kuzey güneye okadar sallıyorsun ama senaristini bilmiyorsun .. kuzey güneyi ece melek yazıyor tüm güçlerini kuzey güneye verirlerse muhteşem olur sıradan yüzyıl
))))))

Son düzenleme:

la versinler istediklerini yapsınlar bekliyoruz kardesim