9 Mayıs 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 3 15.8%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 10 52.6%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 4 21.1%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

Oy: 2 10.5%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 1 5.3%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

• Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • UEFA Kupası Final Maçı (NTV)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
yasin tabiki kvp star da olsa simdi 14 15 reyting alirdi ama m.yüzyil çok izleniyor bunu kabul etmen lazım ben nasil vadi izliyorum vadinin benim için değeri var m.yüzyil izleyenler için de değeri var daha oyuncular gelicek burak özçevit tekrar dönecek savas var yakın tarihte m.yüzyilda

kreys yorumlarimi okuduysan ben zaten dedimki MY gercekten cok izleniyor hatta su anda en fazla izlenen 3 Dizi arasinda ama Emre biraz abartiya kacti

Kreys kardes bugünkü yorumumda da zaten MY devam ettikce Kuzey Güney yükselemez dedim

Moderatörün son düzenlenenleri:
kurtlar vadisi Terör e nasil karsi cikildi? Dizi baslamdan hakkinda davalar acildi, rtük Telefon yagmuruna tutuldu ama Dizi ilk bölümüyle 20 Reyting Aldi eger devam etseydi bu Dizi 30 reytingi bile göeebilirdi ama maalesef sadece gercekleri anlatacagi Icin ve bundan bazi insanlar rahatsiz olacagi icin sansür yedi halbusaki türkiye de yapilan Ankette hallin yüzde 85% i devam etmesini istiyordu

rütk verilerine bak en çok şikayet edilen dizi hangisi diye 2 yıldır özellikle ilk 2 aya ve 2.sezonun ortasına bak :D

[h=3]Gündem[/h]Bir televizyon kanalında önümüzdeki günlerde yayınlanacağı yönünde reklamı yapılan 'Kurtlar Vadisi- Terör' isimli dizi film için, televizyon seyircisi şimdiden Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) izleyici hattını kilitledi

Her gün onlarca seyirci, RTÜK'ün 444 1 178 numaralı şikayet hattını arayarak, dizinin ekrana gelmesine engel olmaya çalışıyor. Üst Kurul iletişim personeli son birkaç gün içinde 100'ü aşkın seyircinin aynı yöndeki şikayetlerini not etti. Gençler arasında, özellikle okullarda şiddet olaylarının artması nedeniyle tekrar yayınları kanal yöneticilerince kaldırılan, Türkiye'deki devlet-derin devlet-mafya-dış güçler ilişkisini anlatan 'Kurtlar Vadisi' dizisi, 'Kurtlar Vadisi- Terör' ismiyle yeniden yayınlanmaya hazırlanıyor. RTÜK'e iletilen şikayetler arasında 'Bu serinin Kürtler'e cephe alınmasına sebep olacağını ve ırkçılığı körükleyebileceği' endişesi belirtildi.

[h=2]RTÜK İletişim Merkezi ve internet üzerinden 2011 yılında 308 bin 221 bildirim yapıldı. Geçen yılın ocak ayında 'Muhteşem Yüzyıl' dizisiyle ilgili şikayetler bu bildirimlerin yüzde 62'sini oluşturdu. Muhteşem Yüzyıl'la ilgili olarak 192 bin 183 şikayet yapıldı.[/h]

emre aga m.yüzyıl çok izlendigi ortada

vadi karsilastirilamaz çünkü kulvarlari ayri

simdi m.yüzyıl reytingleri çok iyi daha mihrimah sultan büyüycek selim mehmet beyazit büyüycek

asil soru su arkadaslar sbt reytinglerinde dengesizlik sharaler bir artio bi azalio

vadi büyük kanallardan birinde olsa fatma gülü geçerdi vadi en kötü sezonunu atv de yasadi sonra tnt dahada beterlesti

ama vadi izlenmio deil sadece kanal markasiyla alakali bugün ntv verdigi maçi star verseydi ntv nin reytinginin 4 katını rahat alirdi

emre aga m.yüzyıl çok izlendigi ortada

vadi karsilastirilamaz çünkü kulvarlari ayri

simdi m.yüzyıl reytingleri çok iyi daha mihrimah sultan büyüycek selim mehmet beyazit büyüycek

asil soru su arkadaslar sbt reytinglerinde dengesizlik sharaler bir artio bi azalio

vadi büyük kanallardan birinde olsa fatma gülü geçerdi vadi en kötü sezonunu atv de yasadi sonra tnt dahada beterlesti

ama vadi izlenmio deil sadece kanal markasiyla alakali bugün ntv verdigi maçi star verseydi ntv nin reytinginin 4 katını rahat alirdi

haklisin kardes zaten bende MY ye karsi birsey söylemiyorum MY nin cok izlendigi zaten ortada ama emre söyle yazdi: MY kadar izlenen ikinci bir Dizi yok. Ben buna karsi ciktim

haklisin kardes zaten bende MY ye karsi birsey söylemiyorum MY nin cok izlendigi zaten ortada ama emre söyle yazdi: MY kadar izlenen ikinci bir Dizi yok. Ben buna karsi ciktim

öyle demedim muhteşem kadar şikayet edilip de izlenen dizi yok dedim bu cümleden onu mu anladın :D
neyse ben çıkıyorum size kolay gelsin

türkiyede bu kadar karşıtı olmasına rağmen bu kadar çok izlenen ikinci bir dizi yok çekememezlik bu olsa gerek kuzey güney

öyle demedim muhteşem kadar şikayet edilip de izlenen dizi yok dedim bu cümleden onu mu anladın :D
neyse ben çıkıyorum size kolay gelsin

türkiyede bu kadar karşıtı olmasına rağmen bu kadar çok izlenen ikinci bir dizi yok çekememezlik bu olsa gerek kuzey güney

neyse kardes bu tartisma bitzmez bu Arada ben kuzey Güney izlemiyorum zaten desteklemiyorumda. Ben senin ne demek istedigimi anladim kardes bende sana diyirumki Vadi de MY kadar tartisildi ve karsi cikildi ve KV de en az MY kadar basarili oldu

kimse kızmasın ama vadi nin yanında muhteşem yüzyılın esamesi okunmaz dalga mı geçiyonuz

0:19 artmis muhtsem

ne artması aga geçen haftaya göre hafif bi düşüş var ama aynı oranları alır

gecen haftadan daha cok alacak yarin gorursun

ee aga ne diyon şimdi :D
muhteşem yüzyıl güçlü olduğu ab de de iyice düştü 13 leri gördü zaten totali düşmüştü seneye işi çok zor 10 un altına düşeceği kesin bence sakarya fırat süper oranlar almış yine

ee aga ne diyon şimdi :D
muhteşem yüzyıl güçlü olduğu ab de de iyice düştü 13 leri gördü zaten totali düşmüştü seneye işi çok zor 10 un altına düşeceği kesin bence sakarya fırat süper oranlar almış yine

rahat ol kardesim tabloda gördügümü söylüyorum resmen fark atmis 13:57 haftaya 15 lere çıkar görürsün sende izlemiyorsan dez yorum yapma aga kvp izlemeyenler yapınca nasil sinirleniyoruz sende öle davranmalisin ki baskasi bisi diyince hemen lafı gedigine koyabilesin :) 11:57 11 deil 13:57 13 değil 14 e yakın seneye yeni oyuncular gelcek 20 reytinglere çıkacaktir tns gelmesiyle

kuzeyi ikiye katlamis eyvah düsüyorum bile ezmiş daha ne olsun helal olsun star tv

0:19 artmis muhtsem

ne artması aga geçen haftaya göre hafif bi düşüş var ama aynı oranları alır

gecen haftadan daha cok alacak yarin gorursun

rahat ol kardesim tabloda gördügümü söylüyorum resmen fark atmis 13:57 haftaya 15 lere çıkar görürsün sende izlemiyorsan dez yorum yapma aga kvp izlemeyenler yapınca nasil sinirleniyoruz sende öle davranmalisin ki baskasi bisi diyince hemen lafı gedigine koyabilesin :) 11:57 11 deil 13:57 13 değil 14 e yakın seneye yeni oyuncular gelcek 20 reytinglere çıkacaktir tns gelmesiyle

kuzeyi ikiye katlamis eyvah düsüyorum bile ezmiş daha ne olsun helal olsun star tv
aga kuzey güneyin muhteşemi geçmesi empoli nin şampiyon ligini alması gibi bişey zaten :d ama ab de bu kadar düşmesine baya şaşırdım.bence seneye işi zor çünkü daha 2.sezonunda bi dizi düşüyosa sorun var demektir aga bide 20 yi falan geç hayal kurma 15 i geçsin hele ne 20 si

aga kuzey güneyin muhteşemi geçmesi empoli nin şampiyon ligini alması gibi bişey zaten :d ama ab de bu kadar düşmesine baya şaşırdım.bence seneye işi zor çünkü daha 2.sezonunda bi dizi düşüyosa sorun var demektir aga bide 20 yi falan geç hayal kurma 15 i geçsin hele ne 20 si

oyuncu takviyesiyle çok rahat geçer 1 reytingden az düsmüs aga gözüne çok geliyor 14:14 :13:57 pek bisiy yok haftaya artar fark atmis yani kabullenmek lazım kuzey sakaryanın toplamından daha fazla izlenmiş

oyuncu takviyesiyle çok rahat geçer 1 reytingden az düsmüs aga gözüne çok geliyor 14:14 :13:57 pek bisiy yok haftaya artar fark atmis yani kabullenmek lazım kuzey sakaryanın toplamından daha fazla izlenmiş

aga pek düşmemiş geçen haftayla aynı zaten ben dünde dedim ama 13 leri görmesi hemde ab de tuhaf

Hayaller birer birer kapıyı çalıp girdiler,
Sonra da terkedip gittiler...:D:D
Her hafta artıyo zaten o 15'i bi göremedik.:D

Son düzenleme:
Muhteşem her iki guruptada düşmüş..
Ama ab deki düşüşe cok şaşırdım dizinin 13 kere kadar inmesi vahim bı durum.. Artık Süleyman'ı haremden çekip biraz savaşlara sokarlarsa kıpırdama olabilir. Görüldüğü gibi dizi yeni yeni oyuncuları almakla hiçbir yarar görmedi aksine iyicene zarar yapiyo!!

Evet Muhtesem Yuzyil dusmus olabilir , Muhtesem Yuzyil bitmis diyosunuz da sunu anlayin.Muhtesem Yuzyil'la Kuzey Guney'in arasindaki fark 3 hatta 2 reytinglere bile dusmustu ozaman gecicek demiyodunuz'da simdi 5 reyting aralari varken bitmis mi diyosunuz.Kuzey Guney ile Muhtesem Yuzyil'in arasindaki fark okadar buyuk ki , Kuzey Guney Muhtesem'i ruyasinda gecer.
Ornek:
21 Eylul 2011 Carsamba reyting.Aralarindaki fark 2.70 simdiye bakin 4-5
1 MUHTESEM YUZYIL SHOW 21:01:22 1:35:04 11,36% 32,58%
2 KUZEY GUNEY KAND 20:45:14 1:34:41 8,60% 23,36%
Yani Muhtesem Yuzyil'in eski oranlarina baktigimizda arttigini bile goruyoruz.

Eyy Muhteşem Yüzyıl fanları size sesleniyorum!:)

Sürekli Muhteşem Yüzyıl'la Kuzey Güney'i kıyaslayarak aslında siz Muhteşem'i küçültmüş oluyorsunuz ama bundan haberiniz yok.:)

Zaten Kuzey Muhteşemi geçecek diyen yok. Sadece Muhteşem Yüzyıl düştü diyoruz. a/b grubunda 13'leri bile gördü. Durum vahim diyoruz. Ama siz hala Kuzeyle arasındaki farkı gösterip kendinizi avutmaya çalışıyorsunuz. Sonuç olarak Muhteşem Yüzyıl azımsanamayacak düşüş yaşadı. Herkes kabullensin artık bunu ve sürekli Kuzeyle kıyaslamaktan vazgeçin. Kuzeyin potansiyeli belli zaten başladığından beri 6-7 reytinglerde geziniyor. Asıl Kuzey Güney yerinde sayarken Öbgzk 16ya merdiven dayamışken Muhteşem neden sürekli düşerek 13lere kadar geldi? Bunu oturun bir düşünün derim.:)

Son düzenleme:
ne sacmalıyosunz gene vadinin 4senede elde ettigi popülerligi muhteşem 2sene dolmadan elde etti.ayrıca vadinin eski reytinglerine bakıp karşılaştıramazsnz 8kanal varken herkes .15-20 reyting alır kolaysa şmdi alsın ana konu ve başroller aynı

muhtesem haftaya 15 gecer cekemeyenler var osmanli kiyami 500 katladi fark atti muhtesem gececek yapim yok kolaysa carsambaya gelin