9 Mayıs 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 3 15.8%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 10 52.6%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 4 21.1%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

Oy: 2 10.5%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 1 5.3%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

• Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • UEFA Kupası Final Maçı (NTV)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Bu arada soranlara cevap yeni sezonda Ece ve Melek ikilisi sadece Kuzey Güney'i yazacak Ece Yörenç twitterdan cevap vermişti sadece Kuzey Güney'i yazıcaz diye...

muhteşemin reytingi düştü moralin bozuldu onda mı argo konuşuyorsun :)))))))la lı konuşma sokakta değilsin forumdasin yoksa moderatorler ağzına biber sürer vallahi :)))))))

la küfürse eger ceza yemeye raziyiz :) bu arada bkm harbiden insanlar alemini 749646565 basar bence

kuzey dövmüs gibi eyvah düsüyorum
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]

[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]2[/TD]
[TD]EYVAH DÜŞÜYORUM[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]23:20:43[/TD]
[TD]24:49:19[/TD]
[TD]01:14:01[/TD]
[TD]8,04[/TD]
[TD]28,60[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]3[/TD]
[TD]KUZEY GÜNEY[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:49:55[/TD]
[TD]23:14:46[/TD]
[TD]01:45:49[/TD]
[TD]7,15[/TD]
[TD]18,21[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

Son düzenleme:
la küfürse eger ceza yemeye raziyiz :) bu arada bkm harbiden insanlar alemini 749646565 basar bence

kuzey dövmüs gibi eyvah düsüyorum
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]2[/TD]
[TD]EYVAH DÜŞÜYORUM[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]23:20:43[/TD]
[TD]24:49:19[/TD]
[TD]01:14:01[/TD]
[TD]8,04[/TD]
[TD]28,60[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]3[/TD]
[TD]KUZEY GÜNEY[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:49:55[/TD]
[TD]23:14:46[/TD]
[TD]01:45:49[/TD]
[TD]7,15[/TD]
[TD]18,21[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Aynı saatte yayınlanmayan programların karşılaştırılması taraftarı değilim, hep söylüyorum, eyvah düşüyorum'un 20:00 performansını da gördük, pek parlak değildi.

Kuzey-Güney ile Eyvah Düşüyorum aynı saatte yayınlansa kimin kazanacağı ortada. :)

Bu arada soranlara cevap yeni sezonda Ece ve Melek ikilisi sadece Kuzey Güney'i yazacak Ece Yörenç twitterdan cevap vermişti sadece Kuzey Güney'i yazıcaz diye...

Çok ilginç, muhtemelen sezon başında reytingde artış olur, sonrası belli olmaz. :)

Çok ilginç, muhtemelen sezon başında reytingde artış olur, sonrası belli olmaz. :)

Sadece Kuzey Güney'i yazmaları tabiki iyi olacaktır çok daha özenle yazılıcaktır bu da reytinglere yansıyabilir.Bence Fatmagül yüzünden Kuzey Güney'e pek fazla özenmiyorlar.

Muhtesem Yüzyil iki grubtada acik ara önde giderek zirveyi kapmis ama AB de gözle görülür bir düsüs var.

Kuzey Güney Total de 2. Olurken AB de 3. Siraya düsmüs, MY devam ettikce bu Dizi yükselemez.

Sakarya Firat yine iki grubtada 5. Olarak gayet basarili olmus ama Dizi nin süresi diger dizilere göre cok kisa sakarya First bittikten sonra izleyici kuzey Güney e kayiyor o yüzden KG geciyor.

TUI ne kadar sacma olursa olsun bir komedi dizisi olarak bu günde iyi gidiyor bu hafta AB de de toparlamis Show tv neden en azindan gününü degistirmeyi denemiyor?

Cocuklar Duymasin bu hafta düsmüs özellikle AB grubunda, dün sakarya Firat dan sonra izledim bence birol güven seksenler dizisi yüzünden bu Dizi yi cok bosluyor dünkü konu zaten ikinci sezonda da islenmisti gönül isten cikarilacakti ama son anda bir ihale aldiklari icin cikarilmadi Sünde bunun tam aynisi oldu Dizi kendini tekrarliyor.

muhteşem seneye daha da artacak merak etmeyin siz :D
meral okaya laf atanlar şimdi onu övüyor günah yani
türkiyede bu kadar karşıtı olmasına rağmen bu kadar çok izlenen ikinci bir dizi yok çekememezlik bu olsa gerek kuzey güney o kadar övüldü ama halkın sevmediği ortada

türkiyede bu kadar karşıtı olmasına rağmen bu kadar çok izlenen ikinci bir dizi yok çekememezlik bu olsa gerek kuzey güney o kadar övüldü ama halkın sevmediği ortada

Emre ebet MY cok izleniyor ama bu kadar izlenen ikinci bir dizi yok demek abarti olir :D

Ben gerçek anlamda dizilerin sevilme oranlarının "yeni bölüm/özetle" yani reyting oranıyla alakalı olduğunu düşünüyorum biraz, gerçekten sevilen bir dizinin özeti izlenebilir bence. Kendimden örnek verirsek ÖBGZ'nin ilk zamanlarında özetini dahi kaçırmıyordum, çünkü tekrar bile olsa izlemek keyifliydi, şimdi ise izlediğimde sıkıntı basıyor beni.

Şu an yeni bölümleri ile özetleri arasında ciddi fark olan diziler sevilmiyordur bence, sadece başı beğenildiği ve hikayenin sonu merak edildiği için izleniyordur.

Konunun MY veya Kuzey ile alakası yok, yeri gelmişken yazayım dedim. :)

Emre ebet MY cok izleniyor ama bu kadar izlenen ikinci bir dizi yok demek abarti olir :D

bu kadar karşıtı olup da izlenen 2. bir dizi yok yalan değil zabartı yok kurtlar vadisi-aşk ı memnu hepsine karşı çıkıldı ama bir süre sonra susttular muhteşem ehala devam ediliyor2 sezon olmuş

bu kadar karşıtı olup da izlenen 2. bir dizi yok yalan değil zabartı yok kurtlar vadisi-aşk ı memnu hepsine karşı çıkıldı ama bir süre sonra susttular muhteşem ehala devam ediliyor2 sezon olmuş

Aslında muhteşem'de de susuldu, susulmasaydı tepki reytingleriyle çok yüksek reytingleri hala görüyor olurdu, şurda eleştiren, bir avuç insan. :)

ya sen ne diyorsun kurtlar vadisi ne karsi cikildigi gibi hic bir diziye karsi cikilmadi ama Vadi Star tv deyken bile 16-17 Reyting aliyordu yani 6. Sezonda ( Inanmazsan ac bak) MY ise 2. Sezonunda 11 Reyting aliyor

Aslında muhteşem'de de susuldu, susulmasaydı tepki reytingleriyle çok yüksek reytingleri hala görüyor olurdu, şurda eleştiren, bir avuç insan. :)

bir avuç insan mı stv-kanal 7 ve diğer o tarz kanallarda hala devam ediyor
kanal d de bile çıkıyor ara sıra eleştiriler
hiçbir dizi için daha başlamadan fragmanına bakılıp anti sayfsı açılmış mı ki :D
günümüzde ilgili dizlerdeki hatalar 2 gün konuşılup geçerken muhteşemle ilgili hatalat 2 ay konuşuluyor

ya sen ne diyorsun kurtlar vadisi ne karsi cikildigi gibi hic bir diziye karsi cikilmadi ama Vadi Star tv deyken bile 16-17 Reyting aliyordu yani 6. Sezonda ( Inanmazsan ac bak) MY ise 2. Sezonunda 11 Reyting aliyor

kurtlar vadisinin şiddet içeren yerlerine karşı çıkıldı muhtşeme toptan karşı çıkıyorlar tümüne
ayrıca her zaman söyülüyorum o zaman 8 kanal ölçülüyordu şimdi onun en az 3 katı kanal var sistemde ölçülen

yasin tabiki kvp star da olsa simdi 14 15 reyting alirdi ama m.yüzyil çok izleniyor bunu kabul etmen lazım ben nasil vadi izliyorum vadinin benim için değeri var m.yüzyil izleyenler için de değeri var daha oyuncular gelicek burak özçevit tekrar dönecek savas var yakın tarihte m.yüzyilda

bir avuç insan mı stv-kanal 7 ve diğer o tarz kanallarda hala devam ediyor
kanal d de bile çıkıyor ara sıra eleştiriler
hiçbir dizi için daha başlamadan fragmanına bakılıp anti sayfsı açılmış mı ki :D
günümüzde ilgili dizlerdeki hatalar 2 gün konuşılup geçerken muhteşemle ilgili hatalat 2 ay konuşuluyor

Elbet vardır hala eleştiren de ilk ayları gibi değil, bu ortada, o günlerde her gün bir-iki köşe yazarı reklam yapıyordu iyisiyle, kötüsüyle, çok net hatırlıyorum o zamanları. :)

Şimdi var mı öyle ortalığı ayaklandıran bir şey, yok. :)

O zamanlar reklam yaptık, TİMS bize para versin diyen bir köşe yazarı bile vardı. :D

Büyük bir olaydı Muhteşem Yüzyıl. :)

kurtlar vadisinin şiddet içeren yerlerine karşı çıkıldı muhtşeme toptan karşı çıkıyorlar tümüne
ayrıca her zaman söyülüyorum o zaman 8 kanal ölçülüyordu şimdi onun en az 3 katı kanal var sistemde ölçülen

kurtlar vadisi Terör e nasil karsi cikildi? Dizi baslamdan hakkinda davalar acildi, rtük Telefon yagmuruna tutuldu ama Dizi ilk bölümüyle 20 Reyting Aldi eger devam etseydi bu Dizi 30 reytingi bile göeebilirdi ama maalesef sadece gercekleri anlatacagi Icin ve bundan bazi insanlar rahatsiz olacagi icin sansür yedi halbusaki türkiye de yapilan Ankette hallin yüzde 85% i devam etmesini istiyordu

arkadaslar oyuncu kadrosuna yıldız isimler gelicek yasin kardesim benim mesajımı oku ona bir yanit ver.. m.yüzyil basarilimi basarili kuzeyde basarili ama m.yüzyil kıyaslanamaz

Elbet vardır hala eleştiren de ilk ayları gibi değil, bu ortada, o günlerde her gün bir-iki köşe yazarı reklam yapıyordu iyisiyle, kötüsüyle, çok net hatırlıyorum o zamanları. :)

Şimdi var mı öyle ortalığı ayaklandıran bir şey, yok. :)

O zamanlar reklam yaptık, TİMS bize para versin diyen bir köşe yazarı bile vardı. :D

Büyük bir olaydı Muhteşem Yüzyıl. :)

daha 2 ay önce bir keman olayını ne kadar büyüttüler
ama afk ve fgsn nin aynı oteli kullanıp birinin muğlada birinin şile demesine eleştiri bile gelmedi 400-500 yıl öncesi ile ilgili hata ile ilgili 10larca aber çıkıyor 2012 deki hata için 2-3 tane :D