9 Mayıs 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 3 15.8%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 10 52.6%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 4 21.1%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

Oy: 2 10.5%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 1 5.3%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

• Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • UEFA Kupası Final Maçı (NTV)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
dizinin adı aşk-ı derun haremde geçicek tabi :D istemeyen izlemesin hep aynıı eleştiri baydınız artık

muhteşem haftalık reytinglerde 3.lige demir attı artık :)))) seneye iyice düşer . kuzey güneyde düşüşlerde onunda seneye gidebileceği yer yok oda senaryo kaybı yaşıyor.

muhteşem haftalık reytinglerde 3.lige demir attı artık :)))) seneye iyice düşer . kuzey güneyde düşüşlerde onunda seneye gidebileceği yer yok oda senaryo kaybı yaşıyor.

senin hayallerin yaprak dökümü bile o senaryoyla 4 sene düşmedi son sene düşşe bile ilk 3 teydi hep boş hayaller uyu rüyanda görürsün:D

muhtesem yuzyil super di gulsah plani iyiydi fark atacak kuzeye mukemmel bir kadro harika bir dizi

senin hayallerin yaprak dökümü bile o senaryoyla 4 sene düşmedi son sene düşşe bile ilk 3 teydi hep boş hayaller uyu rüyanda görürsün:D

durum ortalarda gittice senaryo kaybı yaşıyor . muhteşemin karşısında ciddi rakip olsa ne hallere düşer allah bilir. seneye işi zor

durum ortalarda gittice senaryo kaybı yaşıyor . muhteşemin karşısında ciddi rakip olsa ne hallere düşer allah bilir. seneye işi zor

kuzey güney basit rakip mi :F
çocuklar duymasın yaprak dökümü varken 17-18 share i vardı şimdi yarısı
kanal d şüphe dizisini koydu 6 bölüm sürdü
türkün uzayla imtihanı geldi 10 bölüme ulaşamadan gitti
yetenek sizsiniz 10 reytingten aşağı almayan program 4 lü reytinglere düştü
ayrıca senaryo o kadar kötü olsa izlice k program çok demek ki herkes senin gibi düşünmüyor :D

dediklerimi anlayarak mi yaziyon :)))) ben senaryo kaybı yaşıyor diyorum yani yavaş yavaş eski gücünü kaybedecek demek. kuzey güneyde çocuklar duymasının senaryolari Daha berbat. çocuklar d. resmen dökülüyor. birol güvenin diziyi yazmadığı çok açık. bu durumda muhteşem krAl oluyor. ayrıca yeteneksiz zamanında muhteşemin senaryosu iyiydi ve senaristi yaşıyordu

hala süper senaryoyu beğenmiyosan niye izleyosun izliyosan senryoyu seviyosun demek ki :D
türkiye de 2 bölümde bir savaş sahnesi çekecedk bütçeli yapım yok

izlediğimi kim söyledi.. reklam aralarında bakıyorum ve eski senaryo kalitesini görmüyorum. neyse seneye gorusuruz

oylamaya bakın :)))

muhteşeme tek oy var benden diğerleri 27 şer oy almış :))))))))