Ne rakibi ayoll vatanım sensin yokken bile reytingte kitle edinemediler bir yükseldiler bir düştülerperşembe tek rakibiniz şuan için bizim hikayedir NET. gerçekçi oliyim o da sadece totalde
Ne rakibi ayoll vatanım sensin yokken bile reytingte kitle edinemediler bir yükseldiler bir düştülerperşembe tek rakibiniz şuan için bizim hikayedir NET. gerçekçi oliyim o da sadece totalde
ama senin ağzının yırtılma vakti gelmiş bak bak hareketleri kes sen çiğdem hanımın ya kız benim bayramlık ağzımı açtırmaNe rakibi ayoll vatanım sensin yokken bile reytingte kitle edinemediler bir yükseldiler bir düştülerkanatsız kuşlar zaten şuan 1.olmuş bizim hikaye rakip olarak görmüyorum
hhahaha çağatayın müzik yaptığını duyduktan sonra gıcık oldum o diziyeama senin ağzının yırtılma vakti gelmiş bak bak hareketleri kes sen çiğdem hanımın ya kız benim bayramlık ağzımı açtırma
çağatay da sana bayılıyodu yahhahaha çağatayın müzik yaptığını duyduktan sonra gıcık oldum o diziye
Zamanında Kurtlar Vadisi şişirilirken bir şey demiyordun ama.Vatanım Sensin'in reytingleri kesinlikle şişirme. 3 bile almaması lazım
Yok yav onların izlediği diziler şişirilmez Diriliş şişiriliyor sadece.Vatanım Sensin'in reytingleri kesinlikle şişirme. 3 bile almaması lazım
VS Totalde hiç 7 alamadı ki Atatürk'lü bölüm dışında zaten Atatürk'e sırtını dayadı nu sezonVatanım Sensin süper başlamış ama ilk bölümde genelde kitle hemen oluşmaz haftaya ab gurubunda 10 totelde 7 alacaktır totelide haftaya alır perşembenin gerçek sahibi geri döndü ayoll@batuhankaralar @mrt-06 @Aserat
totelimizde yüksek olacak inş 8-9 bu sezonVS Totalde hiç 7 alamadı ki Atatürk'lü bölüm dışında zaten Atatürk'e sırtını dayadı nu sezon
Çoban Yıldızını Totalde geçemiyordu bile çoğu keretotelimizde yüksek olacak inş 8-9 bu sezon
toteli alacak haftaya görürsün ayollÇoban Yıldızını Totalde geçemiyordu bile çoğu kereilk bölüm hevesiyle izlendi haftaya AB 8 Total 5lerde sürünür
Orada da izlerim belki size ne akşamları boşuztoteli alacak haftaya görürsün ayoll
hem dizilerden bu sezon sanane askerde olacan bence şimdiden dizileri bırak askere gitmeden alış zorluk yaşama
Aynı entrikaların evirip çevirip aynı hikayelerin olduğu, farklı bir şey olmayan dizilere şahane diyorsun ama VS kaldırılsın, pes.Orada da izlerim belki size ne akşamları boşuzİnşallah erken final yapar VS
Neyden bahsediyorsun benim her izlediğim dizi soluksuz dizilerAynı entrikaların olduğu evirip çevirip farklı bir şey olmayan dizilere şahane diyorsun ama VS kaldırılsın, pes.
İzlediğin tüm diziler klişe diyorum. Dizi zevkin körelmiş kanka.Neyden bahsediyorsun benim her izlediğim dizi soluksuz diziler
Vs'de klişe iki kere Atatürk dedikleri için mi orijinal senaryo oluyorİzlediğin tüm diziler klişe diyorum. Dizi zevkin körelmiş kanka.
Çok saçmalıyorsun o dönemin ruhunu o kadar güzel yansıtıyorlar ki, aynı hikayeleri izleye izleye orijinal bir şey izlemeyi unutmuşsun kusura bakma erken final yapsın dersen ben de gerçekleri söylerim BAM BAM.Vs'de klişe iki kere Atatürk dedikleri için mi orijinal senaryo oluyor
HiLeon aşkı İçin izleyen bir sürü insan var. Tarihi bir dizi çekiliyorsa o ruhu yansıtacaklar elbette çok bi anormallik Yok. Ben de gerçekleri söylüyorum saçma sapan bir aşk dizisi VS. Benim izlediğim dizilere laf atman İçin önce senin de izlediğin dizilere laf atmak lazımÇok saçmalıyorsun o dönemin ruhunu o kadar güzel yansıtıyorlar ki, aynı hikayeleri izleye izleye orijinal bir şey izlemeyi unutmuşsun kusura bakma erken final yapsın dersen ben de gerçekleri söylerim BAM BAM.
Eğer bahsettiğin gibi aşk dizisi olsaydı senaristler ergen kitleyi dinlerdi ama dün HiLeon sahnesi 1 dk bile yoktu, üzgünüm burdan da vuramadın.HiLeon aşkı İçin izleyen bir sürü insan var. Tarihi bir dizi çekiliyorsa o ruhu yansıtacaklar elbette çok bi anormallik Yok. Ben de gerçekleri söylüyorum saçma sapan bir aşk dizisi VS. Benim izlediğim dizilere laf atman İçin önce senin de izlediğin dizilere laf atmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?