9 Kasım 2017 Perşembe Reyting Sonuçları

Mesajımı editledim sonra ben 2 buçuk saatlik diziyi 20 dakikada tamamladım :A En iyisi, bundan sonra böyle izleyeceğim :F
Ahmet Zeynep'i kaçırdı, kendi isteğiyle gitmedi kız. Bu arada Ahmet tahtalı köye gitti galiba, tanıtımda öyle görünüyor.
Zeynep bunun kafasına şişeyi geçirdi buda sağa sola sallana sallana kafayı carptı oraya buraya sonra gitti :D

Bende Bizim hikayeyi ilkkez saatinde izledim :D
Ahmet, profil resmimdeki Freedy gibi, ölmez gibi geliyor. :D

Ahmet, profil resmimdeki Freedy gibi, ölmez gibi geliyor. :D
Ay ben hep yorum yapacam unutuyorum, hayrola niye değiştirdin yine 😱 Seni bildim bileli Kara Melek iken, Melekler Adası avatarının ömrü kelebek misali oldu :A
Bencede Ahmet gebermez :D

Ay ben hep yorum yapacam unutuyorum, hayrola niye değiştirdin yine 😱 Seni bildim bileli Kara Melek iken, Melekler Adası avatarının ömrü kelebek misali oldu :A
Bencede Ahmet gebermez :D
Artık kısa süreli tutacam ya, uzun sıkıyor. Hem Yasemin'imin yüzü eskimesin :bhr:

Bununla @Çiğdem- gibi parlak sevenleri korkutuyorum :A

Bir kere avatarı büyütüp baktım yetti bana ama çok orjinal :F
Küçükken Kanal D tekrarını verirdi de o saatlerde uyurdum tabi, senelerdir de yayınlanmaz. 4 - 5 serisini CD'ye çektirtmiştim yıllar önce, netten izlemek aklıma bile gelmiyor. Korku filmi sevdiğimden Freedy kalp ben :X

Küçükken Kanal D tekrarını verirdi de o saatlerde uyurdum tabi, senelerdir de yayınlanmaz. 4 - 5 serisini CD'ye çektirtmiştim yıllar önce, netten izlemek aklıma bile gelmiyor. Korku filmi sevdiğimden Freedy kalp ben :X
Seni şuan ne düşünüyor konusunda etiketledim geçen, oradaki çantaya verdiğim tepkiyi senin avatara da verdim :A
Freedy i bilmiyorum. Ilkkez avatarında gördüm. Çocukken bakanlar kabus görüyordur kesin :F

Seni şuan ne düşünüyor konusunda etiketledim geçen, oradaki çantaya verdiğim tepkiyi senin avatara da verdim :A
Freedy i bilmiyorum. Ilkkez avatarında gördüm. Çocukken bakanlar kabus göruyordur kesin :F
Aaa hocam, hiç yakıştıramadım size. Freddy gibi bir korku efsanesi bilinmez mi :Z Wes Craven usta hem Elm Sokağı hem Çığlık serisini yarattı. Resminden korkuyorsan ölüm sahnelerini hiç izleme :A

Aaa hocam, hiç yakıştıramadım size. Freddy gibi bir korku efsanesi bilinmez mi :Z Wes Craven usta hem Elm Sokağı hem Çığlık serisini yarattı. Resminden korkuyorsan ölüm sahnelerini hiç izleme :A
Hadi canım, Çığlık serisi ile bu aynı kişinin eserimi? 😱
Çığlık serisinin hepsini izledim ve nedense korkmayıp her detayı ilgiyle izlediğim tek "korku" filmi :A
dozunda yapılmıştı bence sahneleri.
ah ah ne film di be :T:

Hadi canım, Çığlık serisi ile bu aynı kişinin eserimi? 😱
Çığlık serisinin hepsini izledim ve nedense korkmayıp her detayı ilgiyle izlediğim tek "korku" filmi :A
dozunda yapılmıştı bence sahneleri.
ah ah ne film di be :T:
4. filmi vasattı ama olsun. Sidney Prescott ; Rıza Baba ve Polat Alemdar gibi ölmek bilmiyordu :A Çığlık korkudan çok gerilim doluydu. Maskesi yeter :bhr:

İşte bu düşünce saçma geliyor. Herkeste bir ilk bölümden meraktan izlendi var. Dizi yeni dizi değil ki meraktan izlensin. O kadar bölüm yayınlanmış ve kitlesini oluşturmuş bir dizi. Eğer meraktan izlendiyi Yeni dizilerden Bizim Hikaye Siyah İnci falan için desen okey ama VS eskilerden.
Geçen sezon heyecanlı yerde gittiği için izleyici izler haftaya 8 reytinglere iner :A

4. filmi vasattı ama olsun. Sidney Prescott ; Rıza Baba ve Polat Alemdar gibi ölmek bilmiyordu :A Çığlık korkudan çok gerilim doluydu. Maskesi yeter :bhr:
Evimde var maskesinden :F şimdi resmi çektimde olmuyor buradan :D
Polis benim favorimdi, şapşal ama tatlı:love1:
Friends'in Monica'sıyla o filmde tanışıp evlenmişlerdi :D

Vatanım Sensin süper başlamış ama ilk bölümde genelde kitle hemen oluşmaz haftaya ab gurubunda 10 totelde 7 alacaktır totelide haftaya alır perşembenin gerçek sahibi geri döndü ayoll :Z:Z:Z @batuhankaralar @mrt-06 @Aserat

VATANIM SENSİN muhteşem bir hikaye olacak bu sezon reytingleri de harika gelmiş büyük tebrikler ilk ikiyi kapamışız. :Z

Başka kanalda reytingi yüksek olunca sevindiğim tek dizi. :A @xBUGRAx