9 Kasım 2017 Perşembe Reyting Sonuçları

perşembe tek rakibiniz şuan için bizim hikayedir NET. gerçekçi oliyim o da sadece totalde
Ne rakibi ayoll vatanım sensin yokken bile reytingte kitle edinemediler bir yükseldiler bir düştüler :F kanatsız kuşlar zaten şuan 1.olmuş bizim hikaye rakip olarak görmüyorum :A :A :A

Ne rakibi ayoll vatanım sensin yokken bile reytingte kitle edinemediler bir yükseldiler bir düştüler :F kanatsız kuşlar zaten şuan 1.olmuş bizim hikaye rakip olarak görmüyorum :A :A :A
ama senin ağzının yırtılma vakti gelmiş bak bak hareketleri kes sen çiğdem hanımın ya kız benim bayramlık ağzımı açtırma

Perşembe günü en boş gün totalde 6 reyting ve yaz dizisi zirvede ab gruplarında kanal d dizisi rahat ama bugün çok sağlam bir dizi için en ideal gün ah be vadi geri dönse zirve garanti

Vatanım Sensin süper başlamış ama ilk bölümde genelde kitle hemen oluşmaz haftaya ab gurubunda 10 totelde 7 alacaktır totelide haftaya alır perşembenin gerçek sahibi geri döndü ayoll :Z:Z:Z @batuhankaralar @mrt-06 @Aserat
VS Totalde hiç 7 alamadı ki Atatürk'lü bölüm dışında zaten Atatürk'e sırtını dayadı nu sezon :F

Çoban Yıldızını Totalde geçemiyordu bile çoğu kere :F ilk bölüm hevesiyle izlendi haftaya AB 8 Total 5lerde sürünür :A
toteli alacak haftaya görürsün ayoll :A :A :A

hem dizilerden bu sezon sanane askerde olacan bence şimdiden dizileri bırak askere gitmeden alış zorluk yaşama :A

Vs'de klişe iki kere Atatürk dedikleri için mi orijinal senaryo oluyor :F
Çok saçmalıyorsun o dönemin ruhunu o kadar güzel yansıtıyorlar ki, aynı hikayeleri izleye izleye orijinal bir şey izlemeyi unutmuşsun kusura bakma erken final yapsın dersen ben de gerçekleri söylerim BAM BAM. :A

Çok saçmalıyorsun o dönemin ruhunu o kadar güzel yansıtıyorlar ki, aynı hikayeleri izleye izleye orijinal bir şey izlemeyi unutmuşsun kusura bakma erken final yapsın dersen ben de gerçekleri söylerim BAM BAM. :A
HiLeon aşkı İçin izleyen bir sürü insan var. Tarihi bir dizi çekiliyorsa o ruhu yansıtacaklar elbette çok bi anormallik Yok. Ben de gerçekleri söylüyorum saçma sapan bir aşk dizisi VS. Benim izlediğim dizilere laf atman İçin önce senin de izlediğin dizilere laf atmak lazım :A

HiLeon aşkı İçin izleyen bir sürü insan var. Tarihi bir dizi çekiliyorsa o ruhu yansıtacaklar elbette çok bi anormallik Yok. Ben de gerçekleri söylüyorum saçma sapan bir aşk dizisi VS. Benim izlediğim dizilere laf atman İçin önce senin de izlediğin dizilere laf atmak lazım :A
Eğer bahsettiğin gibi aşk dizisi olsaydı senaristler ergen kitleyi dinlerdi ama dün HiLeon sahnesi 1 dk bile yoktu, üzgünüm burdan da vuramadın. :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,849
Üyeler
8,482
Son Üye
Rudi