9 Kasım 2017 Perşembe Reyting Sonuçları

Eğer bahsettiğin gibi aşk dizisi olsaydı senaristler ergen kitleyi dinlerdi ama dün HiLeon sahnesi 1 dk bile yoktu, üzgünüm burdan da vuramadın. :A
Her bölüm olacak diye bir kural Yok neticede kaç kez öpüşme sahnelerine tanıklık ettik :A Üzgünüm ama sen de sağlam bir tez çıkaramadın karşıma :D Twitter'da bu kadar konuşulma sebebi kesinlikle aşk meşkler takip ediyorum da biliyorum .ss

Her bölüm olacak diye bir kural Yok neticede kaç kez öpüşme sahnelerine tanıklık ettik :A Üzgünüm ama sen de sağlam bir tez çıkaramadın karşıma :D Twitter'da bu kadar konuşulma sebebi kesinlikle aşk meşkler takip ediyorum da biliyorum .ss
Kendinle çeliştin demin her bölüm diyordun. :A O dönem aşk yok muydu tabii ki aşk sahneleri de olacak. :F

Neyse sana merdiven itmelerle tokatlı dizilerle mutluluklar. :A

Kaldırılsın lafını gırgırına söylüyorum her dizide emek var keşke hiçbir dizi bitmese. Ama benim izlediğim dizilere kötü damgası vurursan ben de dayanamam :A
Sana bu mesajı armağan ediyorum keza sana da @Billy Kane pis yılan yine sokmuş. :A

Bu nedir şimdi? Dizileri böyle kolayaca ağır eleştirmek bu kadar kolay mı? Onca emek veriliyor, onca insan ekmek yiyor bu dizilerden. Diyecek sözüm yok.

@denizz19 ne demiştim :A :F Kanatsız kuşlar totalde 1. olur demiştim :A
Kanatsız kuşları hafife alan çok kişi vardı :D
@ozmoturk izledinmi dün?
Ben izlemedim ama ailem izlerken kaç kere baksam mı diye tereddüt ettim. Bugün biraz bakacağım ve Muzaffer galiba bildiğini Nefiseye söyledi.
Bayada olaylar oldu gibi ve buda yansımış reytinge ama haftaya düşebilir. Büyük tebrikler diziye!

Bizim Hikaye harika bir bölümdü.

Vatanım Sensin de güzel bir geri dönüş yapmış.
Haftaya totalde işler karışacak gibi :D

Edit: Kanatsız Kuşlar'ı 20 dakikalık sağa sola atlamayla izledim az evvel ve dizi muhteşem bir bölümle gelmiş dün.
Hak etmiş birinciliği 😉

:FBende zeynom demişti demeye geliyordum @denizz19 korkuyorum demiştim vatanım senden bak totalde geçsekte ab abcde güzel orranlar almış:D

Bilerek 9 Kasım'da başlattılar sonuç bu kadar mı. :F

10 Kasım'dan nemalanmaya çalışan Vatanım Sensin yetersiz.

Atatürk'ü bu kadar istismar eden başka bir kanal ve dizi yok.

Yazık...

Forum İstatistikleri

Konular
172,849
Üyeler
8,482
Son Üye
Rudi