WesTxCoasT
Favori Üye
lale devri gunun en cok izlenen dizisi olmus ve survivor u gecmis maclada arada fazla fark yok bugunun lideri lale devridir.
Haluk noldu Lale Devri hani zirvedeydi. Yine sonuclari gormeden konusuyosun , mac var diye Survivor'u gecmis ama zirvede olmamis , bu arada ab 4 reyting almis , sirvivor 9.Ve hala israrla fox daha cok izleniyo diyosun istersen kanit gostereyim?
Haluk noldu Lale Devri hani zirvedeydi. Yine sonuclari gormeden konusuyosun , mac var diye Survivor'u gecmis ama zirvede olmamis , bu arada ab 4 reyting almis , sirvivor 9.Ve hala israrla fox daha cok izleniyo diyosun istersen kanit gostereyim?
- - - Ekleme - - -
Ask adasi'da mukemmel reytingler almis , bence izledim 15 share mutis.
Dün Survivor izledim. Haftaya sürprizlerle dolu mükemmel bir final yapacak. Bakalım kim elenecek?
PAZARTESI
FOX - 6.3 (YER GOK ASK)
STAR - 3.1 (BIR COCUK SEVDIM)
SALI
FOX - 1.0 (ARAF ZAMANI - TEKRAR)
STAR - 1.8 (FIRAR)
CARSAMBA
FOX - BILMIYORUM NE VARDI KAC REYTING ALDI?
STAR - 13.3 (MUHTESEM YUZYIL)
PERSEMBE
FOX - 2.1 , 0.7 (DINLE SEVGILI,KIME NIYET KIME KISMET)
STAR - 1.5 , 2.4 (EYVAH DUSUYORUM,INSANLAR ALEMI)
CUMA
FOX - 2.2 (MUZEDE BIR GECE)
STAR - 3.5 (BENZEMEZ KIMSE SANA ORTALAMASI)
CUMARTESI
FOX - 6.5 (LALE DEVRI)
STAR - 2.5 (IFFET)
Yani goruldugu gibi fox tv , star tv'yi pazartesi ve cumartesi haricinde gecemiyo.Bu haftanin reytingleri yani sonuc:
Fox - 18-20 reyting arasi.
Star - 28-30 reyting arasi.
Goruldugu gibi nerden bakarsan bak Star , Fox'a fark atmis bu hafta.Haluk yorumunu hatirlarsin fox , stardan daha cok izleniyo demistin hangi kanal daha cok izleniyo?
Evet. Haftaya Survivor final yapıyor.
Haftaya mi Survivor'un büyük finali?
PAZARTESI
FOX - 6.3 (YER GOK ASK)
STAR - 3.1 (BIR COCUK SEVDIM)
SALI
FOX - 1.0 (ARAF ZAMANI - TEKRAR)
STAR - 1.8 (FIRAR)
CARSAMBA
FOX - BILMIYORUM NE VARDI KAC REYTING ALDI?
STAR - 13.3 (MUHTESEM YUZYIL)
PERSEMBE
FOX - 2.1 , 0.7 (DINLE SEVGILI,KIME NIYET KIME KISMET)
STAR - 1.5 , 2.4 (EYVAH DUSUYORUM,INSANLAR ALEMI)
CUMA
FOX - 2.2 (MUZEDE BIR GECE)
STAR - 3.5 (BENZEMEZ KIMSE SANA ORTALAMASI)
CUMARTESI
FOX - 6.5 (LALE DEVRI)
STAR - 2.5 (IFFET)
Yani goruldugu gibi fox tv , star tv'yi pazartesi ve cumartesi haricinde gecemiyo.Bu haftanin reytingleri yani sonuc:
Fox - 18-20 reyting arasi.
Star - 28-30 reyting arasi.
Goruldugu gibi nerden bakarsan bak Star , Fox'a fark atmis bu hafta.Haluk yorumunu hatirlarsin fox , stardan daha cok izleniyo demistin hangi kanal daha cok izleniyo?
Pazar Star kazanıyor 8-6
ŞAMPİYON FOX !
:Uforumda ilk beğendiğim mesaj
Yeter artık işte Fox daha ön planda Star'dan ama hala Star diyolar hacı
dedemin dolabı bence garanti yeni sezonda da kalacak focus film bez bebek tecrübesi ile kesin tutar doktor dizisi umarım oyuncuları iddialı olur vahide gördüm ve barış kılıç iyi günüde önemli oda tutar inş
İkiside garanti tutacaktır ve Dedemin Dolabı Focus Film mi yapıyooo eğer öyleyse izlerim kesin..