9 Haziran 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Maç müthiş izlenmiş survivor totalde 3. olmuş dün bende izlemedim

Kemal, Cuma günü Benzemez Kimse Sana hakkinda en çok Tweet atan sen olmussun :D

Tweetler'in çok güzel geldi bana, Hazal Kaya'nin retweet ettigin Tweetlerini çok basarili buldum. Tebrikler :)

lale devri gunun en cok izlenen dizisi olmus ve survivor u gecmis maclada arada fazla fark yok bugunun lideri lale devridir.

Haluk noldu Lale Devri hani zirvedeydi.:F Yine sonuclari gormeden konusuyosun , mac var diye Survivor'u gecmis ama zirvede olmamis , bu arada ab 4 reyting almis , sirvivor 9.Ve hala israrla fox daha cok izleniyo diyosun istersen kanit gostereyim?

- - - Ekleme - - -

Ask adasi'da mukemmel reytingler almis , bence izledim 15 share mutis.

Haluk noldu Lale Devri hani zirvedeydi.:F Yine sonuclari gormeden konusuyosun , mac var diye Survivor'u gecmis ama zirvede olmamis , bu arada ab 4 reyting almis , sirvivor 9.Ve hala israrla fox daha cok izleniyo diyosun istersen kanit gostereyim?

- - - Ekleme - - -

Ask adasi'da mukemmel reytingler almis , bence izledim 15 share mutis.

ya nediyon sen maçın 2.devresi zirvede lale devrinin başarısını görmemezlikten gelmeyin arkadaşlar ya bugünün lideri lale devridir aldığı reytinge baksana survivoru geçmiş maç olmasa bugün 7 ye kadar çıkardı ama maça rağmen çok çok ii sonuç almış maçlada arada pek fark yok zaten haftaya 8 ondan sonraki haftada sezon finalinde 8 veya 9 alıcaktır.

Ben az izlenmis demedim ki total-6 , ab-4.Survivor ise total-6 , ab-9 hangisi daha basarili , ve haluk diyor ki fox star'dan daha cok izleniyo diyo , haftalik bakarsak kimin daha cok izlendigi ortaya cikar.

Dün Survivor izledim. Haftaya sürprizlerle dolu mükemmel bir final yapacak. Bakalım kim elenecek?:smile:

PAZARTESI
FOX - 6.3 (YER GOK ASK)
STAR - 3.1 (BIR COCUK SEVDIM)

SALI
FOX - 1.0 (ARAF ZAMANI - TEKRAR)
STAR - 1.8 (FIRAR)

CARSAMBA
FOX - BILMIYORUM NE VARDI KAC REYTING ALDI?
STAR - 13.3 (MUHTESEM YUZYIL)

PERSEMBE
FOX - 2.1 , 0.7 (DINLE SEVGILI,KIME NIYET KIME KISMET)
STAR - 1.5 , 2.4 (EYVAH DUSUYORUM,INSANLAR ALEMI)

CUMA
FOX - 2.2 (MUZEDE BIR GECE)
STAR - 3.5 (BENZEMEZ KIMSE SANA ORTALAMASI)

CUMARTESI
FOX - 6.5 (LALE DEVRI)
STAR - 2.5 (IFFET)

Yani goruldugu gibi fox tv , star tv'yi pazartesi ve cumartesi haricinde gecemiyo.Bu haftanin reytingleri yani sonuc:
Fox - 18-20 reyting arasi.
Star - 28-30 reyting arasi.
Goruldugu gibi nerden bakarsan bak Star , Fox'a fark atmis bu hafta.Haluk yorumunu hatirlarsin fox , stardan daha cok izleniyo demistin hangi kanal daha cok izleniyo?

PAZARTESI
FOX - 6.3 (YER GOK ASK)

SALI
STAR - 1.8 (FIRAR)

CARSAMBA

PERSEMBE

CUMA

CUMARTESI
FOX - 6.5 (LALE DEVRI)
STAR - 2.5 (IFFET)

Yani goruldugu gibi fox tv , star tv'yi pazartesi ve cumartesi haricinde gecemiyo.Bu haftanin reytingleri yani sonuc:
Goruldugu gibi nerden bakarsan bak Star , Fox'a fark atmis bu hafta.Haluk yorumunu hatirlarsin fox , stardan daha cok izleniyo demistin hangi kanal daha cok izleniyo?

Fox mu Star mı daha çok izleniyor bilemiyorum ama bu yaptığın yorum gerçekten beni mutlu etti. Helal valla.:)

"Bazıları" gibi Star'ı yüksek göstermek için işine gelince total'e işine gelince a/b'ye bakmamışsın. Hepsinin total oranlarını yazmışsın. Benzemez Kimse Sana'nın ortalamasını almışsın. Her şeyi adil olarak yazmışsın. Teşekkür ediyorum sana.

Yalan yanlış bilgilerle Star'ı savunan kişiler senin bu yorumunu görsünler de örnek alsınlar. Abartmadan, yanlış bilgi vermeden de kanalları savunmanın mümkün olduğunu görsünler.:)

Tekrar teşekkürler. Herkes senin gibi doğruları söylerse her şey daha güzel olur eminim.:)

Son düzenleme:

Haftaya mi Survivor'un büyük finali?
Evet. Haftaya Survivor final yapıyor.
smile.gif

PAZARTESI
FOX - 6.3 (YER GOK ASK)

SALI
STAR - 1.8 (FIRAR)

CARSAMBA

PERSEMBE

CUMA

CUMARTESI
FOX - 6.5 (LALE DEVRI)
STAR - 2.5 (IFFET)

Bak şimdi Star Tv ile Fox Tv'yi kıyaslıyoruz. Sabah saat 07.00'da Fox Tv Çalar Saat'i yayınlıyor 8 ile 15 arası share alıyor. Star Tv ise Bugün diye bir program yayınlıyor ve işk 100 e giremiyor burda Fox:1 Star:0 :)

Saat 10.00'da Star Tv Melek adlı programı yayınlıyor ilk 100'e giremiyor Fox Tv ise Lale Devri Tekrarı yayınlıyor 5 ile 9 share alıyor Fox durumu 2-0 yapıyor :)

Saat 13.00'da Star Tv'de Soframız ekrana geliyor ilk 100'e giremiyor girsede 4 ile 6 share alıyor ve peşine saat 14.00'da Benim Güzel Evim ekrana geliyor oda ilk 100'e giremiyor Fox Tv'de ise Su Gibi yayınlanıyor ve 8 ile 13 share arasında alıyor her hafta... Ve Fox 3 oldu :)

Gelelim saat 15.00'a Star İki Aile & Yeni Bir Hayat'ı yayınlıyor İki Aile bazen ilk 100'e giremiyor ve ilk 100'e girdiğinde 3 ile 5 share alıyo, Yeni Bir Hayat ise 6 ile 10 share arası alıyor Fox Tv ise o saat diliminde UNUTMA BENİ'yi yayınlıyor bütün herkez zaten zirveye oynadığını biliyor ve Fox skoru 4 lüyor :)

17.00'da ise Star atağa geçiyor ve zirveye oynayan dizi Beni Affet'i yayınlıyor Fox ise Yer Gök Aşk'ı yayınlıyor, YGA çok çok iyi gidiyor ama Beni Affet dediğim gibi zirveye oynuyo Fox Tv:4 Star Tv:1 oluyo :)

Haber Saatleri aynı bu iki büyük kanalın ama FOX 10-15 share alırken ve 2 reyting arası alırken Star Haber 8-10 share alıyo ve 1 reyting alıyo Fox 5 oluyo böylelikle :)

Saat 19.20'de Star'da Canımın İçi yayınlanıyor Fox ise o saatte DENİZ YILDIZI'yla zirveye oynuyo ve 6-1 oluyor :)

Gelelim gerçek dizilere Pzt Fox geçiyor Starı 7-1 oldu :)

Salı Star geçiyor Firar ile Fox'u 7-2 :)

Çarşamba M.Y zaten zirveye oynuyo ve Fox birşey yayınlamıyor Çrş günleri 7-3 oldu :)

Perşembe Fox'ta Kime Niyet Kime Kısmet var ilk 100'e giremiyo ve Star'da İnsanlar Alemi geçiyo onu ve 7-4 oluyor durum :)

Cuma Fox sinema yayınlıyor Star ise Benzemez Kimse Sana programıyla çıkış yakaladı ve 13 shareyle başladı ve fark kapanıyo 7-5 :)

Cumartesi Fox Lale Devriyle geçiyor İffet'i 8-5 :)

Pazar Star kazanıyor 8-6
ŞAMPİYON FOX ! :D

dedemin dolabı bence garanti yeni sezonda da kalacak focus film bez bebek tecrübesi ile kesin tutar doktor dizisi umarım oyuncuları iddialı olur vahide gördüm ve barış kılıç iyi günüde önemli oda tutar inş

İkiside garanti tutacaktır ve Dedemin Dolabı Focus Film mi yapıyooo eğer öyleyse izlerim kesin..