9 Haziran 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

bu bir gerçek FOX daha çok izleniyorr :D

PARA AB DE AB BÖLÜMÜNDE FOX HERGÜNE BAK YOKLARİ OYNUYOR NEDENSE AB BİTÜRLÜ SEVDİREMEDİ İNSAN BİKERE BİRİNCİ OLUR BİRKERE BAK OLAMADİ haluk :)))))))))

seni konu açınca görünce %99 foxla alakalı oldugunu anliyoruz

Arkadaşlar maç 2 olacaktır maç 23 00 da 23 40 ta bitti tam olsa belkide foxu geçebilirdi bile

lale devrini izledim güzel bi bölümdü heyecan artıyo gitgide ama haftaya daha güzel olacak yeşim nihayet toprağa yaptıklarını ödüyo inşallah çınarda öğrenir artık gerçekleri....

reytingler açıklandı

İffet totalde 14 ab 10 cu olmus

akasya duragi 16 26 olmus adeta bitmiş yani

survivor ab birinci totalde almanya maçı 2.devresi

Teen Wolf Tekrari iki gruptada iyi oranlar almıs yeni bir hayat ab de 9 totalde 12.ci olmus

cazibe totalde ab 14 total 9.cu olmus

lale devri iyi gitmis ...

akasya ve iffet ruhuna fatiha iffet yine ilk 10 da akasya bitmistir.

Lale Devri zorlu gunde fazla sarsilmamis tebrikler
Yeni Bir Hayatın İffetden daha fazla izlenmesi İffetin PT2'de başarılı olacağının bir gostergesi

Şefkat tepe abde yükselirken totalde düşmüş maçın 2 devresi 1 olmuş ab de 7 reytingi geçmiş saha dışı da düne göre önemli bir yükseliş kaydetmiş özellile ab grubunda neredeyse dünü 2 ye katlamış akasya durağı batmış yahşi cazibe pek değişen bişey yok tnt de pt 2 de yayınlanan sinema iki gruptada 1 reytingi geçerek başarılı olmuş

İffet de Lale Devri özetini geçememiş :D
Araf Zamanı fox sitesinde de her bölümü 20 bin kişi izliyor tekrarıda fena değil gün değişikliği denenebilir yada sezon finali yapmasın yazın devam etsin
Lale Devri iyi gitmemiş süper gitmiş
Sultan'ın tekrarı Lale Devri'ne yenilmiş Kanal D rakip mi yapmak istedi bu kadar çok tekrara ne gerek var
Star kült türk filmleri kuşağından da mı vazgeçti

Bugra, Twitter'da 2.100 kisi tarafindan takip edilen Twitter sayfa bana aittir.

İffet 3 reyting bile alamayarak adeta facia yaratmış. Bence İffet yaz dizisi olarak devam edip yaz sonu final yapmalı. Bu neyin ısrarı...

Lale Devri, maç ve Survivor'a rağmen kemikleşmiş izleyici kitlesi sayesinde dimdik ayakta. Güzel bir başarı yakalamış yine.

Üstün Dökmen a/b'de sadece 0,70 alarak eski kara günlerine geri dönmüş.:)

Kanal D'nin gündüz yayınladığı "Aşk Adası" yüzlerce kez yayınlanmasına rağmen harika sonuçlar almış. Bu film eğlenceli vakit geçirmek için ideal.:)

İffet 3 reyting bile alamayarak adeta facia yaratmış. Bence İffet yaz dizisi olarak devam edip yaz sonu final yapmalı. Bu neyin ısrarı...

Lale Devri, maç ve Survivor'a rağmen kemikleşmiş izleyici kitlesi sayesinde dimdik ayakta. Güzel bir başarı yakalamış yine.

Üstün Dökmen a/b'de sadece 0,70 alarak eski kara günlerine geri dönmüş.:)

Kanal D'nin gündüz yayınladığı "Aşk Adası" yüzlerce kez yayınlanmasına rağmen harika sonuçlar almış. Bu film eğlenceli vakit geçirmek için ideal.:)

akasya duragini nie yazmadın çok kötü gitmis :))))))))) en kötü pt1 reytingini almis ....

iffet yine 10.cu olmus akasya 26.ci kanal d yukarda tutmak için yaptigin açık aşk adasi falan hikaye hepsini izliyosun lodly biz anliyoruz seni :))))))))

Sanane kardeşim istediğini yazarım, sana laf anlatmak zorunda da değilim. Sen önce asosyalliğini bırakmaya çabala da sonra bana bir şey söyle.:))))))) Dışarıda da güzel bir hayat var.:D:D

Ayrıca Kanal D yükselsin diye sürekli Kanal D izlemek diye bir mantıksızlık olabilir mi? Ben izleyince neden yükselsin kanal.

İşim gücüm yok da kız gibi forumda dizi ve kanal taraftarlığı yapacam?(!):D Gülerim ben buna.:D Dizileri, kanalları savunup ne yapıyım Allah aşkına elime ne geçer sence? Böyle saçma bir şey olamaz ve yapmam da zaten. Ama yapanlar bol.:D Kanallar madalya dağıtıyor herhalde.:D

Sanane kardeşim istediğini yazarım, sana laf anlatmak zorunda da değilim. Sen önce asosyalliğini bırakmaya çabala da sonra bana bir şey söyle.:))))))) Dışarıda da güzel bir hayat var.:D:D

Ayrıca Kanal D yükselsin diye sürekli Kanal D izlemek diye bir mantıksızlık olabilir mi? Ben izleyince neden yükselsin kanal.

İşim gücüm yok da kız gibi forumda dizi ve kanal taraftarlığı yapacam?(!):D Gülerim ben buna.:D Dizileri, kanalları savunup ne yapıyım Allah aşkına elime ne geçer sence? Böyle saçma bir şey olamaz ve yapmam da zaten. Ama yapanlar bol.:D Kanallar madalya dağıtıyor herhalde.:D

takım tutar gibi kanal tutuyorsun :D :))))))))))))))))))))))

kreys, sen benim yönettigim Iffet'in sayfasini takip ediyormusun? Star yöneticileri de takip ediyor, herkes çok begendi dün.. Esra Isgüzar, Iffet dizisinde Nimet de çok begeniyor sayfayi ve Tweetler atiyor.. :)