bu bir gerçek FOX daha çok izleniyorr
PARA AB DE AB BÖLÜMÜNDE FOX HERGÜNE BAK YOKLARİ OYNUYOR NEDENSE AB BİTÜRLÜ SEVDİREMEDİ İNSAN BİKERE BİRİNCİ OLUR BİRKERE BAK OLAMADİ haluk ))))))))
seni konu açınca görünce %99 foxla alakalı oldugunu anliyoruz
bu bir gerçek FOX daha çok izleniyorr
İffet 3 reyting bile alamayarak adeta facia yaratmış. Bence İffet yaz dizisi olarak devam edip yaz sonu final yapmalı. Bu neyin ısrarı...
Lale Devri, maç ve Survivor'a rağmen kemikleşmiş izleyici kitlesi sayesinde dimdik ayakta. Güzel bir başarı yakalamış yine.
Üstün Dökmen a/b'de sadece 0,70 alarak eski kara günlerine geri dönmüş.
Kanal D'nin gündüz yayınladığı "Aşk Adası" yüzlerce kez yayınlanmasına rağmen harika sonuçlar almış. Bu film eğlenceli vakit geçirmek için ideal.
Sanane kardeşim istediğini yazarım, sana laf anlatmak zorunda da değilim. Sen önce asosyalliğini bırakmaya çabala da sonra bana bir şey söyle.)))))) Dışarıda da güzel bir hayat var.
Ayrıca Kanal D yükselsin diye sürekli Kanal D izlemek diye bir mantıksızlık olabilir mi? Ben izleyince neden yükselsin kanal.
İşim gücüm yok da kız gibi forumda dizi ve kanal taraftarlığı yapacam?(!) Gülerim ben buna. Dizileri, kanalları savunup ne yapıyım Allah aşkına elime ne geçer sence? Böyle saçma bir şey olamaz ve yapmam da zaten. Ama yapanlar bol. Kanallar madalya dağıtıyor herhalde.
kreys, sen benim yönettigim Iffet'in sayfasini takip ediyormusun? Star yöneticileri de takip ediyor, herkes çok begendi dün.. Esra Isgüzar, Iffet dizisinde Nimet de çok begeniyor sayfayi ve Tweetler atiyor..
elbette takip ediyorum
Bu arada Muhtesem Yüzyil'in resmi Twitter sayfasi sana mi ait?
yok ben twitter adresim kemal tahmaz dır favoriforumumum takip ediyorum gerçek ismim ve soyismim dısında twitter hesabım yoktur