9 Haziran 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Lale devri ve iffette bugün düğün var kazanan belli zaten 😛

bugra nie sevinion agb deyken iffetin özeti bile geçiyodu lale devrini lale devrini sbt şişirdi gerçi aldigi reytingler çok iyi deil

muhtesemimin ab de özetini geçemior :d :d lale devri şevkat tepe saatlik reytinglerde geçemio tepe 2.5 saat olsa veya özeti uzun olsa lale devri ş.tepe geçemez.. :d :d

Son düzenleme:
lale devri çok iyi gitmiş gene ama 2.olacak yine :( survivoru geçmeyi hakdeiyor arka sokaklar-öbgz gibileri 1. olurken

Ben Twitter'da Iffet'in resmi hesabinin sahibiyim ve çok begenildi bölüm. insallah yarin yükselir reytingler..

iffetten bu saatten sonra bişey olmaz iffetin izlenildiğini sanmıyorum reytingi en fazla 3 olur maç falan da var kimse takmaz

Survivor izledim aksam sadece oyun kismi ve odul cok iyidi , ama diger konusmalar iyi degildi , ama bu aksam dokturecek.

haluk dün bisiler dedi bugün se

benzemez kisme sana reyting avı yapmıs dedi :D halugun bi dedigi digerini tutmuor

evet öyle dedim ve o programın o kadar çok reyting aldığına şaşırdım. ama ben bir FOX'cu olarak Show ve Star'dan nefret ediyorum :D bu benim özgür düşüncem !! :D