Her günlük dizi kötü başlar, zamanla yükselme şansı var.Star TV'nin yeni günlük dizisi kötü başlamış o kuşağa transfer şart oldu.
Aynen doğru söylüyosun fark atıcaz diyolar fark yiyolarHer sene ayni tiyatro. Gelecek hafta gelsin, görelim![]()
Aynen doğru söylüyosun fark atıcaz diyolar fark yiyolar![]()
Biz de biliyoruz dün biraz baktım bir Unutma Beni olamaz fazla yükseleceğini sanmıyorum.Her günlük dizi kötü başlar, zamanla yükselme şansı var.![]()
Yanlış hatırlamıyosam karadayı daha fazla birincilik aldıgünlük dizi yükselmesi 1 hafta sonra okullar açilcak pis yedili devri sona erecek ozamanbelli olur
nezaman fark yedikk kardes o ses daha fazla birincilik aldı
Unutma Beni sanki kaliteli bir dizi mi ki? Her sene aynı olaylar. Başroldekiler ayrılıyor, kız deliriyor.Biz de biliyoruz dün biraz baktım bir Unutma Beni olamaz fazla yükseleceğini sanmıyorum.![]()
o ses ten mi aga
Evet aga geçen sene oses mi daha çok birinci oldu pazartesi karadayımı ben karadayı diye hatırlıyorumo ses ten mi aga
Yahu mesajı niye dikkatli okumazsın hiçbir zaman.ne pavyonu neden bahsedıon yav bahar bebeği öldü cüneyt ferideye silah çekti tunç inanılmaz heycanlı yerde bitti kemal hapse girdi valla iyi ucmussunuz eylül hamile olmadigi anlasildi handan öldü
aga o ses daha çok 1.oldu ama şöyle bişey var karadayı geçen sene daha yeni başlamıştı başlarda düşük gitti tuttu sonra yükseldi zirveye oynadı o sesleEvet aga geçen sene oses mi daha çok birinci oldu pazartesi karadayımı ben karadayı diye hatırlıyorum![]()
İlk haftalarda o sesin gerisindeydi sonra 1'inci olduktan sonra hiç zirveyi bırakmadıaga o ses daha çok 1.oldu ama şöyle bişey var karadayı geçen sene daha yeni başlamıştı başlarda düşük gitti tuttu sonra yükseldi zirveye oynadı o sesle
bu sene daha güçlü kitlesini oturtmuş bi karadayı var
İyi olur aydınlanmış oluruztmm bekleyin biraz araştırayım kim kaç kez 1.olmuş