9 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

ALIR MERAK ETMEYİN O SES ŞOV VAR HAFTAYA

ALİR MERAK ETME SEN ACUN ŞOV BASLIYOR 15 16 BİLE AB DE BASLAYABİLİR STUDYO İNANILMAZ MÜKEMMEL BİR TANITIM BİZİ BEKLİYOR HAFTAYA AMBARGO KOYAR
Stüdyo ile olmuyor o işler. Ben de severim programı ama yeni jüriyle benc maksimum 11 alır.

karadayı boşlukta geyet iyi başlamış yeni sezona ama asıl kıyasıya yarış haftaya.
güzel çirkin ab'de üst sıralarda.
bbeb nihayet sondu.
bbs ab'de iyi iş çıkarmış.

Stüdyo ile olmuyor o işler. Ben de severim programı ama yeni jüriyle benc maksimum 11 alır.
Totalde pek şansı yok Karadayı'nın ab'side kuvettli yani pek süpriz olcağını sanmıyorum haftaya görcez:)

aynen haftaya şov baslıyor :D
Haftaya bu laflarını unutma 15-16 alıcak diyosun bide rahat zirvede yer alıcak diyosun çok iddalısın Acun senin kadar iddalı değildir karadayı karşısında:D

Totalde pek şansı yok Karadayı'nın ab'side kuvettli yani pek süpriz olcağını sanmıyorum haftaya görcez:)

Haftaya bu laflarını unutma 15-16 alıcak diyosun bide rahat zirvede yer alıcak diyosun çok iddalısın Acun senin kadar iddalı değildir karadayı karşısında:D

zirve kesin diyorum gecen sene toplam 4 geçmis karadayı 3ü abde o ses duellolar oncesi özeti 7 8 reyting rahatım imzaya foto nasıl ekleniyor :S

zirve kesin diyorum gecen sene toplam 4 geçmis karadayı 3ü abde o ses duellolar oncesi özeti 7 8 reyting rahatım imzaya foto nasıl ekleniyor :S
Mahoni biz emin konuşuyormuyuz? Lütfen sen de konuşma. Survivor da geçer diyordum ama ancak 3. olabiliyordu.

O Ses Türkiye de ilk sezonunda 5 reytinge kadar düştüğü olmuştu.

O Ses Türkiyeyi ben de severim ama diyeceğim o ki, başlamadan emin konuşmayalım.

Karadayı sezona iyi reytinglerle başlamış.İlerleyen haftalarda da yükselişine devam edecektir.

Güzel Çirkin ise çok kötü gitmiş.Büyük ihtimalle yayından kaldırılacaktır.

Mahoni biz emin konuşuyormuyuz? Lütfen sen de konuşma. Survivor da geçer diyordum ama ancak 3. olabiliyordu.

O Ses Türkiye de ilk sezonunda 5 reytinge kadar düştüğü olmuştu.

O Ses Türkiyeyi ben de severim ama diyeceğim o ki, başlamadan emin konuşmayalım.

survivor 3 gün üst üste yayınlanacagını tahmin etmemistim bir ara persembeyede geldi sanırım o ses türkiye 5 reyting alacagına inanıyorsan hayal kuruyorsun

en az 10 üstü ab de totalde 8 9 baslicak ve zirve garanti diyorum o ses 5 alma ihtimali yok geçen sezon en düsük totalde 6.92 aldı abde 11:küsür almıstı o bölümde ve duellolarda hemde ilk basta kimi seçiçek kim nedicek ilk haftalarda fırtına gibi baslamıstı osestürkiye reytingleri yaz gofrm görürsün

Karadayi dun yine guzel bir bolumdu ama sorun ATV de, dizinin reklam reytingi 4 ,uzatmaya gelmez.
Nedense herkes Oses in jurisini zayif goruyor ama Ebru Gundes AZ BUZ bir isim degil.

Sitelerde Haberi var Guzel çirkin 13.bolum final Yapacak.

survivor 3 gün üst üste yayınlanacagını tahmin etmemistim bir ara persembeyede geldi sanırım o ses türkiye 5 reyting alacagına inanıyorsan hayal kuruyorsun

en az 10 üstü ab de totalde 8 9 baslicak ve zirve garanti diyorum o ses 5 alma ihtimali yok geçen sezon en düsük totalde 6.92 aldı abde 11:küsür almıstı o bölümde ve duellolarda hemde ilk basta kimi seçiçek kim nedicek ilk haftalarda fırtına gibi baslamıstı osestürkiye reytingleri yaz gofrm görürsün
5 alacak demedim sadece emin konuşmayalım dedim.

Karadayı iki grupta da çok iyi oranlar alarak rahat bir şekilde zirveyi almış. Bakalım O Ses ve Fatih gelince ne yapacak? Dün elle tutulabilecek bir rakibi yoktu.
B.H.U.V totalde iyi gitmiş ab'de düşüş yaşamış. Yeni sezonda işi kolay değil dizinin.
Beni Böyle Sev ab'de müthiş giderek ikinci sırada yer almış.
Güzel Çirkin bu oranlarla yayından kalkar :( Tebrikler Kanal D. Bitirdin güzelim diziyi!
Görüş Günü Kadınları yine çok kötü gitmiş. Büyük beklentilerle sezona giren dizinin sonu uzak değil.

5 alacak demedim sadece emin konuşmayalım dedim.

ben rahatım gecen sene daha dolu ekranda daha fazla reytingle baslamıstı bombos bir bhu var var baska hiçbirsey yok

o ses en çok reyting aldıgı haftalar duellolar oncesi hem duellolarda bile zirveyi aliyordur AB Katagorisinde Kesin Değil Ama %99 Duellolara geçmeden her haftayi zirvede kapatır

Star TV'nin yeni günlük dizisi kötü başlamış o kuşağa transfer şart oldu.

aynen haftaya belli olur ab total ırtı zırtı imzaya foto eklemeyi bilen varsa özelden mesaj atsin