9 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

karadayı beklediğim gibi başlamış haftaya daha da yükselebilir
benim hala umudum var karadayı karşısında iyi direnmiş beklemezdim :D

günlük dizi yükselmesi 1 hafta sonra okullar açilcak pis yedili devri sona erecek ozaman :) belli olur

Aynen doğru söylüyosun fark atıcaz diyolar fark yiyolar:D

nezaman fark yedikk kardes o ses daha fazla birincilik aldı

inanmayan varsa baksın forumda karadayı reytingleri var oses daha fazla birincilik almıs hem total hem abde

Biz de biliyoruz dün biraz baktım bir Unutma Beni olamaz fazla yükseleceğini sanmıyorum. :)
Unutma Beni sanki kaliteli bir dizi mi ki? Her sene aynı olaylar. Başroldekiler ayrılıyor, kız deliriyor.

Focus Film nedense kendini tekrar ediyor. Unutma Benideki kız pavyona düştü, Deniz Yıldızındaki de pavyona düştü, kesin Beni Affette de pavyona düşecek birisi. :X

Beni Affet güzeldi Show Tv`deyken izliyordum denk geldikçe, Starda da izledim ama Starda sonraki sezonu bozdu.

Deniz Yıldızının eskiden izlerdim çünkü, gençlik dizisi tadındaydı müthiş bir diziydi. Şimdiki hali içler acısı. Her bölüm başka birisi geliyor, tanımadığım oyunculuğu 0 olan oyuncularla dolu. Sunanın kocasını melek gibi bırakmıştım, şeytan oldu. :kiki:

ne pavyonu neden bahsedıon yav bahar bebeği öldü cüneyt ferideye silah çekti tunç inanılmaz heycanlı yerde bitti kemal hapse girdi valla iyi ucmussunuz eylül hamile olmadigi anlasildi handan öldü

Karadayı'nın O Ses'i ilk haftalarda geçme şansı yok. Düellolar gelince anca geçebilir. Ab'de 14 reyting almıştı geçen sezon o ses.

ne pavyonu neden bahsedıon yav bahar bebeği öldü cüneyt ferideye silah çekti tunç inanılmaz heycanlı yerde bitti kemal hapse girdi valla iyi ucmussunuz eylül hamile olmadigi anlasildi handan öldü
Yahu mesajı niye dikkatli okumazsın hiçbir zaman.

Focus Film kendini tekrar ediyor. Unutma Beni, Deniz Yıldızı hepsinde pavyona zorla düşmüş kızın hikayesini anlattılar. Er ya da geç Beni Affette de olacak. Mesajını kayıt altına almak gerek, belki bu sezon belki gelecek sezon ama olacak.

Evet aga geçen sene oses mi daha çok birinci oldu pazartesi karadayımı ben karadayı diye hatırlıyorum:D
aga o ses daha çok 1.oldu ama şöyle bişey var karadayı geçen sene daha yeni başlamıştı başlarda düşük gitti tuttu sonra yükseldi zirveye oynadı o sesle
bu sene daha güçlü kitlesini oturtmuş bi karadayı var

benim demek istediğimde o ilk haftalarda inanilmaz basliyor o ses türkiye duello kısmında izlenme oranlari düsüyor canlı yayınlarda yükseliyor

ama ilk 10 12 bölüm fırtına gibi

aga o ses daha çok 1.oldu ama şöyle bişey var karadayı geçen sene daha yeni başlamıştı başlarda düşük gitti tuttu sonra yükseldi zirveye oynadı o sesle
bu sene daha güçlü kitlesini oturtmuş bi karadayı var
İlk haftalarda o sesin gerisindeydi sonra 1'inci olduktan sonra hiç zirveyi bırakmadı:D

Emin konuşmayalım yine gelecek haftalarda belli olur asıl tablo. Ona bakarsak O Ses de ilk sezonunda 5 reytinge kadar düşmüştü.

Survivor da bu sene düşük reytingler aldı eskiye göre. Yani yarışmanın içeriği de etkiliyor o sezon yarışmayı.

İkisi de izlediğim yapım. Bakalım nasıl olacak...

Forum İstatistikleri

Konular
176,272
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak