Hadi bakalım 11 alamaz inşallah.11 garanti ölüm var
Herkes dediğin ben dahil 4 kişi şöyle abartılı yorumlar yazıp durma.Herkes kocamın ailesi düşücek demiş nedir bu düşmanlık ?
Bölüm harikaydı resmen
@sokak sanati @ozgur2113 @gözlemci
Selen seyven sözde başrolde ama senaryo da herkes eşitti resmen @sokak sanati da öyle dediHerkes dediğin ben dahil 4 kişi şöyle abartılı yorumlar yazıp durma.
Hem baş rolü ayrılmış bir dizinin düşmesini beklememiz normal değil mi
Ölümden sonraki bölümler yüksek alır. Misal Şehzade Mustafa'nın ölümünden bir bölüm sonra Muhteşem Yüzyıl 16 aldı.Selen seyven sözde başrolde ama senaryo da herkes eşitti resmen @sokak sanati da öyle dedi
Ayrıca geçen hafta düşücek dediniz bu hafta yüksek çıkınca , haftaya kesin düşücek diyorsunuz şimdide)))
Her zaman kaybedenlerin tarafında oluyorsun buda kaderin bir cilvesi galibaÖlümden sonraki bölümler yüksek alır. Misal Şehzade Mustafa'nın ölümünden bir bölüm sonra Muhteşem Yüzyıl 16 aldı.
Kocamın Ailesi de zamanla düşüşe geçecek benim düşünceme göre düşmezse de yanılmış oluruz artık napalım.
Senin Kocamın Ailesi Vadi'ye karşı kaybediyor ama.Her zaman kaybedenlerin tarafında oluyorsun buda kaderin bir cilvesi galiba
ağır total oalrak istediğin ka kazanSenin Kocamın Ailesi Vadi'ye karşı kaybediyor ama.
Ben de bir nevi Vadici sayılırım yani kazanan taraftayım.@xemrexxx
Totalle ab arasındaki farkı kapatmış gibi Vadi bu hafta.ağır total oalrak istediğin ka kazan
bir haftadan bişi olmaz haftaya yine ağır totalTotalle ab arasındaki farkı kapatmış gibi Vadi bu hafta.
Karagül hala en iyisi zaten.reytingler tabi düşecek eskisi gibi kaliteli işler çok az çıkıyor artık))
bir yaprk dökümü,bir fgsn, bir my, bir öbgz,bir ezel yok artıksıradan işlerle sıradan oyunculuklar dolu ekran
karagülden ümitliydim o da bana göre saçma bir şekilde özcan denizi öldürüyor
mesajdaki diğer diziler gibi olamici amaKaragül hala en iyisi zaten.
Bunu bilemeyiz 53 bölüm oldu ve hala reytingler süper.mesajdaki diğer diziler gibi olamici ama
10 reytingi geçemiyi şu anBunu bilemeyiz 53 bölüm oldu ve hala reytingler süper.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?