9 Ekim 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Şeref Meselesi Cuma'ya gelecek gibi @Bully nedense içimden bir ses öyle diyor. :D Urfalıyam Ezelden tutabilir çünkü konusu TNS`nin sevebileceği bir konu. :D

Garip bir şekilde Yalan Dünya`yı da Çarşamba 21.45 görmüştüm rüyamda ama 23.00 oldu, neyse umarım erkene alınır bari. :T::T: 23.00 ne ya? Birden bire o saate alınır mı? :T: Hayat Yolunda A/B`de 6 alsın da görelim Yalan Dünya gibi. Bari 22.15 yapın şu diziyi. :T:

Belli olmaz ama denekler gerçekten değişmiş bu açıkca görülüyor. Yoksa TNT`de bile daha yüksek alıyordu.
bu kadar takılı kaldığımız bi dönem yok tnt de bile 2.bölüm 10 almıştık öyle bi kanalda
kanal d den patlamayı her anlamıyla yaptık yani tarihi bölümler izliyoruz tek sıkıntı reytignler
kendi adımıza sıkıntı yoksa kanal d için süper reytingler hangi dizisi bu oranlara yaklaşıyor ama vadi için düşük hele bu bölümler için çok düşük

geçen sezon senaryo sıkıntılıydı reytingler bu zamanlar çok iyiydi
aslında yine fena değil bi 10 üstüne çıksak gerisi gelecek
haftaya Ömer babaya çok hüzünlü bi cenaze yaparsak 10 gelir ama büyük bi tören olmalı mamoşun ölümü gibi bi anda patlarız
gelsin artık gelsin emeklere yazık :D

biz totalde artış beklerken garip bir şekilde ab de reytinglerimiz artıyor

Şeref Meselesi Cuma'ya gelecek gibi @Bully nedense içimden bir ses öyle diyor. :D Urfalıyam Ezelden tutabilir çünkü konusu TNS`nin sevebileceği bir konu. :D

Garip bir şekilde Yalan Dünya`yı da Çarşamba 21.45 görmüştüm rüyamda ama 23.00 oldu, neyse umarım erkene alınır bari. :T::T: 23.00 ne ya? Birden bire o saate alınır mı? :T: Hayat Yolunda A/B`de 6 alsın da görelim Yalan Dünya gibi. Bari 22.15 yapın şu diziyi. :T:
hayat yolunda tutmaz zor
urfalıyam ezelden tutacaktır fragmanını beğendim iyi oyuncular var tutar

biz totalde artış beklerken garip bir şekilde ab de reytinglerimiz artıyor
orası da artsın ama biz 10 istiyoruz artık aga

hayat yolunda tutmaz zor
urfalıyam ezelden tutacaktır fragmanını beğendim iyi oyuncular var tutar

orası da artsın ama biz 10 istiyoruz artık aga
Hayat Yolunda`nın kendinden sonraki tekrarı 3 reyting falan aldı yani umut verdi ama yine de 5 reyting falan alacak gibi maksimum, belli de olmaz.

Kanal D bu sene zaten iyice delirdi. Yüksek reytingli dizilerinin ardına tekrar koymak yerine 1 reytinglik programlarını koyuyor. Vadi, Ulan İstanbul ve Küçük Ağa arkasında tekrarlar yayınlanacak ki, yükselsin yeni diziler.

Ayrıca çok acele etti bu sene, önce yeni dizilerine bakıp sonra eskileri ekrana sürmeliydi. Hiçbirinin tutacak garantisi yok çünkü. Çarşamba tutmazsa yine deneyecektir yeni dizileri, en sonunda olmazsa yine Ankaranın Dikmeni gelir, ama Yalan Dünya`nın 23.00 olması benim açımdan kötü oldu. :( O gün A/B`de 4 alan 1. oluyor, PT1`de olsaydı 1. olabilirdi. :(

konu vadi yorum konuusuna dönmüş :F

artık izleyici için önemli değil demek ki size göre süper olan bölümleer :)))
10+ reytingi dediğim gibi karagül gördü bir daha görecekse de o görür bu hafta cenaze varimiş orada da

gördğün gibi aramızda kalsın ben izleyince 5 reytingi geçmiş @beyazsoy :)))) [HASHTAG]#geridonhatcik[/HASHTAG] :T

kocamın ailesi çok iyi gitmiş ben ab de zirveye aday olur diyordum abc1 de daha iyi gitmiş

show tv bu sezon gündüz kuşağı reytingleri iyi gidiyor ama prime time da yükselmesi için mutlaka ay yapım le çalışması lazım .....

konu vadi yorum konuusuna dönmüş :F

artık izleyici için önemli değil demek ki size göre süper olan bölümleer :)))
10+ reytingi dediğim gibi karagül gördü bir daha görecekse de o görür bu hafta cenaze varimiş orada da

gördğün gibi aramızda kalsın ben izleyince 5 reytingi geçmiş @beyazsoy :)))) [HASHTAG]#geridonhatcik[/HASHTAG] :T

kocamın ailesi çok iyi gitmiş ben ab de zirveye aday olur diyordum abc1 de daha iyi gitmiş
Sen 3 arkadaşı işlemedim mi dün))) not @destere de izlemis dizinin reytingini soylemeye gerek yok sanirim)))

AB reytingini diyorsun aramızda kalesinin.. izlenme totale göre yorumlanır yalniz

Sen 3 arkadaşı işlemedim mi dün))) not @destere de izlemis dizinin reytingini soylemeye gerek yok sanirim)))

AB reytingini diyorsun aramızda kalesinin.. izlenme totale göre yorumlanır yalniz
forumun tek ağır ab siyim panpa etkim ab de olacak tabisi de :))) totoşta da geçen hafta 3.31 miş bu hafta 3.32 onu da artıştan say istersen:F

uc arkadasi izledim dun insallah tutar guzel dizi hakan yilmaz yine superdi zaten anil ilterde iyiydi :D

forumun tek ağır ab siyim panpa etkim ab de olacak tabisi de :))) totoşta da geçen hafta 3.31 miş bu hafta 3.32 onu da artıştan say istersen:F
Hala ogrenemedin reytinglerde kıyaslama share gore yapılır. Gecen hafta mac vardı erken başladı ve shari 9.11 ve 9. Sırada bu hafta 13. Sıra 8.69 share yani sıradan da anlaşılacağı üzere düşmüş)))

Hala ogrenemedin reytinglerde kıyaslama share gore yapılır. Gecen hafta mac vardı erken başladı ve shari 9.11 ve 9. Sırada bu hafta 13. Sıra 8.69 share yani sıradan da anlaşılacağı üzere düşmüş)))
düşmüş demek için ıcığı cıcığını çıkarıcan deme ok kib bb :))))

Kurtlar Vadisi Pusu 3 grupta da zirvede yer almış. Tebrikler.

Kocamın Alesi süper gitmiş. :oley:Hala bu hafta yüksek oran alacağı son hafta, düşecek diyenlere inat yükseliş yaşamış dizi. :))) Özellikle ABC1'de çok iyi gitmiş. :Z Yeliz Kuvancı merakla bekleniyor. :A @sokak sanati

Güldür Güldür Show yine çok iyi gitmiş. Tebrikler. :D

Aramızda Kalsın AB'de 5 reytingi geçmiş. Dizi toparlanıyor gibi.

Üç Arkadaş ortalama başlamış daha yüksek beklemiyordum zaten.

Kurtlar Vadisi Pusu 3 grupta da zirvede yer almış. Tebrikler.

Kocamın Alesi süper gitmiş. :oley:Hala bu hafta yüksek oran alacağı son hafta, düşecek diyenlere inat yükseliş yaşamış dizi. :))) Özellikle ABC1'de çok iyi gitmiş. :Z Yeliz Kuvancı merakla bekleniyor. :A @sokak sanati

Güldür Güldür Show yine çok iyi gitmiş. Tebrikler. :D

Aramızda Kalsın AB'de 5 reytingi geçmiş. Dizi toparlanıyor gibi.

Üç Arkadaş ortalama başlamış daha yüksek beklemiyordum zaten.

Ben şu Cücü karakterine bile bir anda hatta ilk 5 dakikada ısındım Yeliz gelse neler olur kim bilir.:Z Yeliz hem sempatik hemde daha tanınmış isim.:love1: En fazla 2 bölüm düşeriz sonra toprlanırız diyorum ben bu senaristle.:D

Sen nasıl buldun bölümü.:D (Vadiciler katletmiş konuyu birazda biz konuşalım.:A)