9 Ekim 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Ben şu Cücü karakterine bile bir anda hatta ilk 5 dakikada ısındım Yeliz gelse neler olur kim bilir.:Z Yeliz hem sempatik hemde daha tanınmış isim.:love1: En fazla 2 bölüm düşeriz sonra toprlanırız diyorum ben bu senaristle.:D

Sen nasıl buldun bölümü.:D (Vadiciler katletmiş konuyu birazda biz konuşalım.:A)
Cücü'yü canlandıran oyuncuyu zaten çok seviyordum Avrupa Avrupa'da da süperdi. :D Bu dizide de hemen ısındım. :D

Bölüm kesinlikle çok iyiydi. İlk sahne hüzünlü başladı ama Pelin'in sahnesiyle tüm hüzün dağıldı. :D Cücü'yle kanka oldular en çok ona sevindim. :Z Ve yeni çiftimiz de Cücü ve Tülay olacak bence. :Z

Şu şirketteki yeni kıza sinir oldum ben. :D

Ayrıca bir iyi yön de Yonca'yı tüm bölüm hatırlatmalarıydı. :D

Son sahne de çok iyiydi. :D

Cücü'yü canlandıran oyuncuyu zaten çok seviyordum Avrupa Avrupa'da da süperdi. :D Bu dizide de hemen ısındım. :D

Bölüm kesinlikle çok iyiydi. İlk sahne hüzünlü başladı ama Pelin'in sahnesiyle tüm hüzün dağıldı. :D Cücü'yle kanka oldular en çok ona sevindim. :Z Ve yeni çiftimiz de Cücü ve Tülay olacak bence. :Z

Şu şirketteki yeni kıza sinir oldum ben. :D

Ayrıca bir iyi yön de Yonca'yı tüm bölüm hatırlatmalarıydı. :D

Son sahne de çok iyiydi. :D

Dediklerinin Hepsine tamamen katılıyorum.:D

Yonca yavaş yavaş unutulacak gibi özellikel Tarık cephesinde ve annesi bu konuda baya uğraştırılacak gibi. Güneş'in gelişiyle olaylar daha açılacaktır ilk bölümden sokmamaları iyi oldu. Ben Yıldız Gültür'ün dediklerine takıldım. Çivi çiviyi söker gibi bir şeyler dedi her halde Güneş'i baya sevecek çekirge sürüsü.:D Yonca gibi olmayacak karakter.:D Şu 40'ında evlenme hikayesi dehşete düşürdü zaten beni.:F tarık'a kesin birini bulacaklar dedim.:F

Cücü ve Tülay hikayesi gün gibi ortada zaten.:DDirek anlaşılıyor ama Tülay'daki değişim çok manıklıydı. Tamamen unutacak ve bırakacak galiba hakan'ı bu cücü sayesinde.:F

Pelin direk yüklendi bölümü dedmiştim zaten. Güçük kzı üzerinden bölüm götürme mantığıda güzeldi. Tarık'ı tek güldürebilecek kişiydi zaten Pelin.:D

Pen şu Yonca'nın kardeşine ayarın. Çocuk çok kötü oynuyor bee.:( Fatih neyse tipten bir şekilde götürüyor ama O kardeş ne akdar itici ve kötü. Yonca'nın yerine gelen zaten tam katliamlık.:(

Vadi her 3 grupta zirvede!dünkü bölüm 12 reytingi hak ediyordu moralimizi bozmayalım ekim ayında oranlar hep böyle geliyor

Dediklerinin Hepsine tamamen katılıyorum.:D

Yonca yavaş yavaş unutulacak gibi özellikel Tarık cephesinde ve annesi bu konuda baya uğraştırılacak gibi. Güneş'in gelişiyle olaylar daha açılacaktır ilk bölümden sokmamaları iyi oldu. Ben Yıldız Gültür'ün dediklerine takıldım. Çivi çiviyi söker gibi bir şeyler dedi her halde Güneş'i baya sevecek çekirge sürüsü.:D Yonca gibi olmayacak karakter.:D Şu 40'ında evlenme hikayesi dehşete düşürdü zaten beni.:F tarık'a kesin birini bulacaklar dedim.:F

Cücü ve Tülay hikayesi gün gibi ortada zaten.:DDirek anlaşılıyor ama Tülay'daki değişim çok manıklıydı. Tamamen unutacak ve bırakacak galiba hakan'ı bu cücü sayesinde.:F

Pelin direk yüklendi bölümü dedmiştim zaten. Güçük kzı üzerinden bölüm götürme mantığıda güzeldi. Tarık'ı tek güldürebilecek kişiydi zaten Pelin.:D

Pen şu Yonca'nın kardeşine ayarın. Çocuk çok kötü oynuyor bee.:( Fatih neyse tipten bir şekilde götürüyor ama O kardeş ne akdar itici ve kötü. Yonca'nın yerine gelen zaten tam katliamlık.:(
Pelin süper ya haklısın tüm bölüm onun üstüne oluyor ama öyle olunca da yüksek alıyor. Kaybolduğu bölüm 8 almıştı. :D Ayrıca Can'ı ben de fazla sevmedim ama Gülay'la iyiler. :A

Pelin süper ya haklısın tüm bölüm onun üstüne oluyor ama öyle olunca da yüksek alıyor. Kaçırıldığı bölüm 8 almıştı. :D Ayrıca Can'ı ben de fazla sevmedim ama Gülay'la iyiler. :A

Birde ikiside afişte var. Kızlar neysede oğlanlar fena kötü oynuyor.:(

Pelin bir hastanelik olsun 10 reyting gelir gibi.:A

Aramızda Kalsın'ın tekrar yükselişe geçeceği belliydi. İleriki haftalarda TOTAL'de de oranlarını arttıracaktır. Kocamın Ailesi seyirciyi bir noktadan sonra kaybetmeye başlarsa geçen seneki oranlarına ulaşır. Bekleyip göreceğiz artık :)

Bu sezon reytinglerde genel bir düşüklük var Vadi de bundan nasibini almış gibi. Ama Vadi'yi başarısız olarak nitelendirmemek lazım büyük ihtimal haftayı lider olarak kapatacak. Ocak - Şubat gibi 11 reyting civarına yükselebilir dahası da olmaz gibi. :)

Kocamın Ailesi özellikle ABC1'de iyi gitmiş ama düşecektir. :A

Aramızda Kalsın ab'de kıpırdanmış biraz ama totali düşük Star napacak bakalım :) Diziye dokunurlarsa hata ederler bence zaten yeni dizi tutturmak inanılmaz zor artık yeni sezonda adam akıllı tutan Reaksiyon dışında tutan dizi olmadı henüz.

Güldür Güldür Show iyi sonuçlar almış. :)

Üç Arkadaş beklediğim gibi kötü başlamış dizinin tutma şansı yok.

112 Acil yerine Hayat Yolunda yayınlansaydı iyiydi. :):) Dizinin gece tekrarı ab'de 59. olmuş. Bu akşam saat 23:00'da tekrarı var bakalım napacak :)
Haftayı lider kapatacak dizi belli. :A

Geçen hafta maç vardı Vadi 8.80 reyting almıştı bu hafta maç yok üstüne Ömer Baba gibi büyük bir karakter veda etti bölümde ama arta arta 0.42 artmış pes yani daha ne denirki buna.

Kocamın Ailesi son iyi haftaları, başrol çıktı bi defa. :A

Aramızda Kalsın kanalına göre iyi gidiyor sezon sonuna kadar devam eder. :)

Güldür Güldür Show yükselmiş 5 reytingi geçmiş. :)

Üç Arkadaş fena başlamamış gibi, tekrarları nasıl gidecek bakalım. :)

Geçen hafta maç vardı Vadi 8.80 reyting almıştı bu hafta maç yok üstüne Ömer Baba gibi büyük bir karakter veda etti bölümde ama arta arta 0.42 artmış pes yani daha ne denirki buna.

Kocamın Ailesi son iyi haftaları. :A

Aramızda Kalsın kanalına göre iyi gidiyor sezon sonuna kadar devam eder. :)

Güldür Güldür Show yükselmiş 5 reytingi geçmiş. :)

Üç Arkadaş fena başlamamış gibi, tekrarlarınasıl gidecek bakalım. :)
izleyicinin kararı denir başka ne dicen :X

Herkes kocamın ailesi düşücek demiş nedir bu düşmanlık ? :D
Bölüm harikaydı resmen :)
@sokak sanati @ozgur2113 @gözlemci
Yoncanın yokluğu nasıl etkiler anca diziyi yonca öldükten sonra bırakanlar için birde şu durum var millet merak edip izler 2-3 hafta sonra baktı yoncasız olmuyor bırakabilir ,ama yoncasızda dizi gayet iyi gidebilir bence tabii birde yeni kızın uyum sağlama sorunu var o da diziyi bırakmalarına etken fakat reytingler kimsenin bırakmadığını gösteriyor :D

Şeref Meselesi Cuma'ya gelecek gibi @Bully nedense içimden bir ses öyle diyor. :D Urfalıyam Ezelden tutabilir çünkü konusu TNS`nin sevebileceği bir konu. :D

Garip bir şekilde Yalan Dünya`yı da Çarşamba 21.45 görmüştüm rüyamda ama 23.00 oldu, neyse umarım erkene alınır bari. :T::T: 23.00 ne ya? Birden bire o saate alınır mı? :T: Hayat Yolunda A/B`de 6 alsın da görelim Yalan Dünya gibi. Bari 22.15 yapın şu diziyi. :T:
Kanal D bu sene çok çılgın kararlar alıyor Arka Sokaklar'a bile dokunabilirler olabilir dediğin. :D

Ama ben Pazar olmasını isterdim Güneşi Beklerken gibi 7-8 reyting alabilirdi ab'de. Urfalıyam Ezelden konusunda bir yorum yapamıyorum ben de tutar diye düşünüyordum ilk başlarda ama şu an kararsızım. Tns denekleri yeni dizi tutturmamaya kararlı gibiler. :D

bu haftanın galibi çok büyük ihtimalle kurtlar vadisi olucaktır