9 Ekim 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Vadicilerin yorumunu okurken o kadar güldüm ki yahu 10 tutturmuşsuz hacılar bakın geçen sene ki rakamları unutun kimse geçen senenin aldığı reytingin yanına yaklaşamıyor bu 9 reyting geçen seneye göre 12 diye düşünün .Birisi yazmış Karagül örneği vermiş Karagülde geçen senenin oranını alıyorduda Karagül sürekli yükseliyordu yani Karagülde 10 reyting düşük bilmem anlatabildim mi? Reyting rakamları düştü artık 10 reytingi geçen yapım yok bunun sebebini bende anlamadım .

Herkes dediğin ben dahil 4 kişi şöyle abartılı yorumlar yazıp durma. :D

Hem baş rolü ayrılmış bir dizinin düşmesini beklememiz normal değil mi :A
Selen seyven sözde başrolde ama senaryo da herkes eşitti resmen @sokak sanati da öyle dedi :D
Ayrıca geçen hafta düşücek dediniz bu hafta yüksek çıkınca , haftaya kesin düşücek diyorsunuz şimdide :))))

reytingler tabi düşecek eskisi gibi kaliteli işler çok az çıkıyor artık :)))
bir yaprk dökümü,bir fgsn, bir my, bir öbgz,bir ezel yok artık :) sıradan işlerle sıradan oyunculuklar dolu ekran :)

karagülden ümitliydim o da bana göre saçma bir şekilde özcan denizi öldürüyor :)

Selen seyven sözde başrolde ama senaryo da herkes eşitti resmen @sokak sanati da öyle dedi :D
Ayrıca geçen hafta düşücek dediniz bu hafta yüksek çıkınca , haftaya kesin düşücek diyorsunuz şimdide :))))
Ölümden sonraki bölümler yüksek alır. Misal Şehzade Mustafa'nın ölümünden bir bölüm sonra Muhteşem Yüzyıl 16 aldı. :)

Kocamın Ailesi de zamanla düşüşe geçecek benim düşünceme göre düşmezse de yanılmış oluruz artık napalım. :D

Ölümden sonraki bölümler yüksek alır. Misal Şehzade Mustafa'nın ölümünden bir bölüm sonra Muhteşem Yüzyıl 16 aldı. :)

Kocamın Ailesi de zamanla düşüşe geçecek benim düşünceme göre düşmezse de yanılmış oluruz artık napalım. :D
Her zaman kaybedenlerin tarafında oluyorsun buda kaderin bir cilvesi galiba :D

bi hafta frekans bi hafta maç bi hafta uzayda ki ışınların kutlama günü vs vs şimdi ki bahanede bu 8-9 lar 13 demektir mi ? :F oysa bu hafta 2 hanelilere çıkacaktık ? :F onu geçelim, bundan 1-2 ay önce vadinin kanalD de 18 lere bile çıkacağını söyleyenler vardı :F zor 9 almış, o da 23.45'e kadar sürmüş, 16 geçe bitseymiş demeki 8.8 filan :F

daha sezon başlamadan da dediğim gibi, vadiyi kanald bile kurataramaz. :))))
vadi adeta bu sezon derinden çöküş yaşıyor. :D

reytingler tabi düşecek eskisi gibi kaliteli işler çok az çıkıyor artık :)))
bir yaprk dökümü,bir fgsn, bir my, bir öbgz,bir ezel yok artık :) sıradan işlerle sıradan oyunculuklar dolu ekran :)

karagülden ümitliydim o da bana göre saçma bir şekilde özcan denizi öldürüyor :)
Karagül hala en iyisi zaten. :D

Kvp 10 reytingi bir türlü geçemedi. :) her hafta 11 12 alır diyorlar ama 7-9 arasında dolaşıyor. :)
Bu Tarz Benim harika gidiyor Maşallah. Çok heyecanlı kaçırmadan izliyoruz. :)

bazıları akıl tutulması yaşıyor herhalde kanal d vadiyi bitiripde yerine hangi diziyi koyacak , lütfen rica ediyorum vadiyi kıskanmayı bırakın yoksa siz daha çok komik durumlara düşersiniz görende kanal d nin 5 tane çift haneli dizisi var zannedecek :F

KVP oranlarini yukseltmeye basarmis bu hafta, tebrik ederim ama ne demekmis bukadar iddali konusmamak gerekiyomus.
Kocamin Ailesi cok iyi oranlar almis.
Guldur Guldur baya iyi gidiyo.
Aramizda Kalsin Total'de 3.3 AB'de 5.2 almis bu hafta yavas yavas yukselecektir dizim.