- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
zaten başka alternatif yok 1. my 2. aşkAsk ab grubunda 2.olacak gibi
zaten başka alternatif yok 1. my 2. aşkAsk ab grubunda 2.olacak gibi
ÇÜNKÜ TOTAL DİZİSİ DEİLAsk total grubunda niye böyle düştü
kaçak çarşamba olsaydı ambargo koyardı ah ah diyorum sadeceAşk beklediğim gibi pek yukselememis bu düşüşüne kanal d nin arada reklam vermeyi tercihi de önemli. Sanirim merhameti reytingi düşüyor diye arada reklam verdiler. Diziyi düşündüler tabi.. MY yi için bu sezon ilk bölümden beri diyorum iyi bir dizi olsa Muhteşemi dagittir.. Ama millet carsambaya dizi koymaktan korkuyor ama muhteşem erimeye devam ediyor
Totalde değil ab de de düşmüş. Bu hafta reklamı arasi verdi onun etkisi.. Hazal kayanin dizileri ikidir kötü gidiyor. Senaryo da yanlışlık var. Hazal kaya iyi biri gibi gösterilmiyor Empatik değil. Onun yerine hakan K. iyi vosteriliyor. Aslında iyi azra onu kötü yola istiyormuş gibi gösteriliyor tabi hazal da sert oynuyor rolünü bir sıcaklık yok. Senaryo zaten klişenin dibiAsk total grubunda niye böyle düştü
Izlemedim ida yı ama hatırladığım kadariyla bu bölümde piknikte Suriye'de herkesi hakların selim boguluyordu onu celimsiz esma kurtarıyor du. Stv seyircisi sever ölüm kalım aksiyon sahneleri onun artışı olabilir ama tns zaman zaman böyle sicramalar yapabilir. Yarına bakmak lazım tam ne olduğunu anlamak icinkaçak çarşamba olsaydı ambargo koyardı ah ah diyorum sadece
aga iki dünya arasında iyice uçmuş dün izledin mi noluyo böyle
tabi tabi my yi dağıtırAşk beklediğim gibi pek yukselememis bu düşüşüne kanal d nin arada reklam vermeyi tercihi de önemli. Sanirim merhameti reytingi düşüyor diye arada reklam verdiler. Diziyi düşündüler tabi.. MY yi için bu sezon ilk bölümden beri diyorum iyi bir dizi olsa Muhteşemi dagittir.. Ama millet carsambaya dizi koymaktan korkuyor ama muhteşem erimeye devam ediyor
my totalde düşmüş ab si iyi çıkmış yine
my yi geçme hayallerini kesdin artık 4 yıl olmuş maçlar ıdşında bunu yapabilen program yok daha
aşk totali kötü gitmiş ab si idare eder bu reytinglerle ocakta biter gibi
doksanlar yaza nazaran kötü gitmiş 4 ü geçmesi zor anca iddialı transferler yaparsa
ida iyi gitmiş aşk ı geçmiş
tabi tabi my yi dağıtırkuzey de dağıtacaktı doksanalr da dağıtacaktıbu arada senin iyi dizi anlayışın ne beyasoy karadayı yı beğenmiyon kaçak ı beğenmiyon hangi yapımı koyacan da my yi geçecek?
tabi tab geçerlerKaradayı nin bu haftaki finali olması gereken yerde. Çok sundurduler ikinci sezonda ben bunu elestiriyorsun. Sundurmek için Total islere dalmışti onu elestiriyordum. Kaçağa artık girmeyelim hayal kırıklığı.. Muhtemelen ay yapımın yeni iki işinden biri carsambaya gelecek ve Muhteşemi Total yada ab de geçerlerdir
tabi tab geçerlerherhalde ay yapımı tuba-eng,n-zerrin tekindor-cansu dere-haluk bilginer falan hepsinin tek dizide toplamasını bekliyorsun
senin demen önemli değil onların yapım şirketlerinden daha iyisi-kadrolarından daha iyisi-daha iyi senaryo gelecek mi de my yi geçecekBu arada ben aşk başlarken de astan umudum yok demiştim. Kuzey guneyin Muhteşemi geçecek de demedim begenmemistim zaten kuzey güneyi. Doksanlar yorum bile yapmadım))))
tuba harbiden dağıttı geçen sene gördük ayrıca engin akyürek in reytingi var mı bilmiyoruz bileBu arada ben aşk başlarken de astan umudum yok demiştim. Kuzey guneyin Muhteşemi geçecek de demedim begenmemistim zaten kuzey güneyi. Doksanlar yorum bile yapmadım))))
Tuba ve Engin sadece olsa dağıtıldı Muhteşemi ama şimdi basrollere bakmak lazım. Diğer saydiklarindan reyting gelmez
Sizin Tuba ile derdiniz ne her mesajda Tuba ve reytingler reytinglerini yere göğe sığdıramadığınız isimleride görüyoruz.bir zahmet sizde görün artık ve Tuba ile ilgili msj atmayı bırakınsenin demen önemli değil onların yapım şirketlerinden daha iyisi-kadrolarından daha iyisi-daha iyi senaryo gelecek mi de my yi geçecek
tuba harbiden dağıttı geçen sene gördük ayrıca engin akyürek in reytingi var mı bilmiyoruz bile
örnek verdik sadece my yi geçecek dizi yaratmaya çalışıyoruz yapabilrisekSizin Tuba ile derdiniz ne her mesajda Tuba ve reytingler reytinglerini yere göğe sığdıramadığınız isimleride görüyoruz.bir zahmet sizde görün artık ve Tuba ile ilgili msj atmayı bırakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?