A.Ş.K 4 reytingi geçememiş yarın düşüş yaşar gibi maalesef. Merhamet de kötü gidiyor. Boşluk dizisi değil ki hata yaptı Kanal D. Kuzey'i aratıyor kesinlikle.
Kanal D ile Ay Yapım'ın arasında sorun olabilir ufukta görüştüğü dizileri yok duyduğuma göre....Kuzeyin Absi oldukça güçlüydü pt 2 olmasına rağmen çok iyi oranlar aldı Kanal D'ye Ay yapım dizisi farz oldu.
Kuzey'i özlüyorum. Evet pt-2'ye geçtiğinde 8 bile almıştı. Ay Yapım'la çalışmadığı zaman hali ortada Kanal D'nin. Güneşi Beklerken ve Arka Sokaklar dışındaki dizileri anlıklarda 5'i ya göremiyor ya da zar zor gidiyor. Gidişat kötü. Ocak'ta Ay Yapım yeni diziler yapar belki Kanal D'ye.Kuzeyin Absi oldukça güçlüydü pt 2 olmasına rağmen çok iyi oranlar aldı Kanal D'ye Ay yapım dizisi farz oldu.
Uff hacı. Seyirciye bilinç altına ne geçiyor.. Bir film görülenler ziya alt metninde vardırhürremin iddiası şu panpa düzeltme yapalım: en büyük umudu beyazıtmış o yüzden beyazıt ı öne çıkarıp manisaya gönderemezmiş o da selim i önerdi sülümana yani sülümanı kandırdığı sözlerle seni de kandırdı
bilinçaltına ne geçiyor bilmem herkesin bilinçaltı kendine ama bugün söylediklerinin hiçbiri yoktu my de ne selim-babası oalyı ne halvet başka var mıydıUff hacı. Seyirciye bilinç altına ne geçiyor.. Bir film görülenler ziya alt metninde vardır
Çok fazla bir atılım olacağını sanmıyorum. Senaryo baştan dedim ya klişe.. Klişe senaryolar ortalama bir reyting alıyor Fazla iyi bir reyting alamıyor@beyazsoy sence A.Ş.K. yarın yükselecek mi?
Lisede tarih derslerinde Kanuni'nin seferlerini ezberleyene kadar anam ağladı, dizide saraydan çıktığı yok.
çok güldüm buna
Ayıptır forumda 15 yaşından küçükler var sansürleseydin bari.cinsellik ile halvet arasında fark var panpa @beyazsoy çok bekledi ama
halvet sahnesi göremedi
öyle 10-15 saniye öpüştüler mi öpüşme bile yok kız odaya girdi diye halvet sahnesi mi oluyorAyıptır forumda 15 yaşından küçükler var sansürleseydin bari.
Gayette mevcuttu nasıl izlemektesin anlamadım Sümbül bile hatun buldu daha ne olsun.