9 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
my beğenmeyen fatih izlesin :D :D :D :D

maskeli halvet sahnesi fenaaaydı :D

A.Ş.K 4 reytingi geçememiş yarın düşüş yaşar gibi maalesef. :( Merhamet de kötü gidiyor. Boşluk dizisi değil ki hata yaptı Kanal D. Kuzey'i aratıyor kesinlikle.

Kuzeyin Absi oldukça güçlüydü pt 2 olmasına rağmen çok iyi oranlar aldı Kanal D'ye Ay yapım dizisi farz oldu. :D

Kuzeyin Absi oldukça güçlüydü pt 2 olmasına rağmen çok iyi oranlar aldı Kanal D'ye Ay yapım dizisi farz oldu. :D
Kuzey'i özlüyorum. :( Evet pt-2'ye geçtiğinde 8 bile almıştı. Ay Yapım'la çalışmadığı zaman hali ortada Kanal D'nin. Güneşi Beklerken ve Arka Sokaklar dışındaki dizileri anlıklarda 5'i ya göremiyor ya da zar zor gidiyor. Gidişat kötü. Ocak'ta Ay Yapım yeni diziler yapar belki Kanal D'ye.

Umutsuz Ev Kadınları yeni bölüme 3.55 ile başlamış, gayet iyi. :Z

Kanal D maliyeti olmasın diye D productionsa yaptıyırıyor kendi yapıyor kendi kazanıyor binevi ama hey yapımı öyle bir geçer zaman ki olmuyor işte

Merhamet bu konuyla bu reytingle daha fazla ilerlememeli pazartesi fatih kalkmalı çarşamba merhamet yayından kalkması şart olan diziler

Moderatörün son düzenlenenleri:
hürremin iddiası şu panpa düzeltme yapalım: en büyük umudu beyazıtmış o yüzden beyazıt ı öne çıkarıp manisaya gönderemezmiş o da selim i önerdi sülümana yani sülümanı kandırdığı sözlerle seni de kandırdı :)
Uff hacı. Seyirciye bilinç altına ne geçiyor.. Bir film görülenler ziya alt metninde vardır

Lisede tarih derslerinde Kanuni'nin seferlerini ezberleyene kadar anam ağladı, dizide saraydan çıktığı yok.

çok güldüm buna :F

@beyazsoy 'a katılıyorum bölümde daha çok ci****lik ön plandaydı Yılmaz Şahin maske fantazisi yapmadığı kalmıştı onu da yaptı reyiz. :F :F @xemrexxx