9 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Totalde değil ab de de düşmüş. Bu hafta reklamı arasi verdi onun etkisi.. Hazal kayanin dizileri ikidir kötü gidiyor. Senaryo da yanlışlık var. Hazal kaya iyi biri gibi gösterilmiyor Empatik değil. Onun yerine hakan K. iyi vosteriliyor. Aslında iyi azra onu kötü yola istiyormuş gibi gösteriliyor tabi hazal da sert oynuyor rolünü bir sıcaklık yok. Senaryo zaten klişenin dibi

Izlemedim ida yı ama hatırladığım kadariyla bu bölümde piknikte Suriye'de herkesi hakların selim boguluyordu onu celimsiz esma kurtarıyor du. Stv seyircisi sever ölüm kalım aksiyon sahneleri onun artışı olabilir ama tns zaman zaman böyle sicramalar yapabilir. Yarına bakmak lazım tam ne olduğunu anlamak icin
Yok kaçak My yi sarsacak bir dizi değil o dizinin senaryosu kötü. aşkin senaryosundan pek farkı yok. Ben Kacaktan umudumu kestim gürkan Uygun için bile daha bakmam))

Senaryo niye klise beyazsoy Ask'in.. Ama çok güzel çekiyorlar bence, bu oranlari hiç haketmiyor..

Senaryo niye klise beyazsoy Ask'in.. Ama çok güzel çekiyorlar bence, bu oranlari hiç haketmiyor..
çekimin güzeliği yok gold yapım görüntüyü bulurluyor. nebahat çehrenin yüzünde bile kırışıklık kalmayınca bütün kızlar çok güzel çıkıyor doğal olarak )))) furkan sana ilk günden beri hatta dizi başlamdan önce de bu dizi çok klişe dedim hatta senarist bile kendisi demiş klişeye bayılırım diye))) tamamı ful klışe değil. ama dizinin tetikleyici olayı dönüm noktalarını senarist klışe yardımıyla yapıyor. babanın borç yüzünden intihar etmesi.. mafya, kızın ölümcülül hastalıgı olması tedaviyi redettetmesi)))(Allah aşkına kim bu kadar parası olacak tedaviyi rededecek ) annesinin kızı içi adama gidip ne olur onu mutlu et demesi bunların hepsi türk filmi klışeleri )))) mafyanın sürekli takipte olması .. kız kardeşin hırsızlık yapması ablayı seven adamın kurtarması, annenin zengin kocaya yumulması .... ve tonlarca klışe... kılşe olmayan yerler de var hakkını yemeyelim.. aynı şirkette sevgililerin aşkları gizlemesi modern zamanlarının durumu.. ama klışe olmayan yerler çok az furkan

senin demen önemli değil onların yapım şirketlerinden daha iyisi-kadrolarından daha iyisi-daha iyi senaryo gelecek mi de my yi geçecek :D

tuba harbiden dağıttı geçen sene gördük ayrıca engin akyürek in reytingi var mı bilmiyoruz bile :D
tubanın tabi reytingi var. sen 20 dakikanın ilk bölüm reytingine bak.. senoryo kötü olunca dizi düştü.. . ilk bölümler baş rölün ve tanıtımın reytingidir. tubanın da berenin de ilk bölüm reytingleri iyiydi bu iki dizi sonra senaryodan dolayı düştü.. enginin reytingide var ama sınanmadı. tuba ile çok iyi bir ikili olurdu ama nedenese tuba evlendikten sonra yakşıklı jönlerle oynanamama gibi bir tuttumu var )))) önce karadayıyı redetti şimdi karaparayı ... Allah sonunu hay redettsin

Son düzenleme:
Muhteşem Yüzyıl yine zirvede, tebrik.

A.Ş.k. bu oranları hak etmiyor, fazla bile alıyor..

DY yine çok başarılı gidiyor iki grupta da.

İDA uçmuş. Tebrik.

Pis 7'li ve 90'lar geçen haftaya göre toparlanmışlar.

objektiflik bu olsa gerek my de düşüş var yaızn 6 alan doksanalr yükseliyor :F
objektiflik bu olsa gerek my de düşüş var yaızn 6 alan doksanalr yükseliyor :F

Doksanlar henüz sezon baslamadan 6 Reyting almis olabilir oda bosluk ve Seksenler etkisiyle oldu ama Dizi sezon basladiktan sonra ortalama 3 Reytingle yoluna devam etti. Dün aksam aldigi Reytinglerde son 2-3 haftaya göre daha yüksek.

Ayrica MY ve Vadi nin düsüsünü tartismaya bile gerek yok. KVP de Total de 3-4 MY de AB de 3-4 Reytingljk düsüs var

çekimin güzeliği yok gold yapım görüntüyü bulurluyor. nebah çehrenin yüzünde bile kırışıklık kalmayınca bütün kızlar çok güzel çıkıyor doğal olarak )))) furak ilk günden beri hatta dizi başlamdan önce be bu dizi çok klışe dedim hatta senarist bile kendisi demiş klışeye bayılırım diye.. tamam ful klışe değil. ama dizinin tetikleyici olayı dönüm noktalarını senarist klışe yardımıyla yapıyor. babnın borç yüzünden intihar etmesi.. mafya, kızın ölümcülül hastalıgı olması tedaviyi redettetmisi)))(Allah aşkına kim bu kadar parası olacak tedaviyi rededecek ) annesinin kızı içi adama gidip ne olur onu mutlu et demesi bunların hepsi türk filmi klışeleri )))) mafyanın sürekli takipte olması .. kız kardeşin hırsızlık yapması ablayı seven adamın kurtarması, annenin zengin kocaya yumulması .... ve tonlarca klışe... kılşe olmayan yerler de var hakkını yemeyelim.. aynı şirkette sevgililerin aşkları gizlemesi modern zamanlarının durumu.. ama klışe olmayan yerler çok az furkan

tubanın tabi reytingi var. sen 20 dakikanın ilk bölüm reytingine bak.. senoryo kötü olunca dizi düştü.. . ilk bölümler baş rölün ve tanıtımın reytingidir. tubanın da berenin de ilk bölüm reytingleri iyiydi bu iki dizi sonra senaryodan dolayı düştü.. enginin reytingide var ama sınanmadı. tuba ile çok iyi bir ikili olurdu ama nedenese tuba evlendikten sonra yakşıklı jönlerle oynanamama gibi bir tuttumu var )))) önce karadayıyı redetti şimdi karaparayı ... Allah sonunu hay redettsin
ilk bölüm meraktan da izlenir :) ayrıca reytingi varsa dizisi devam eder (tubanınki 25 bölümlüktü ama günü değişti ne hikmetse) neyse tuba konusuna girmeyelim alınan çok oluyor herkese cevap yazamam şu an en iyi dediğni iş de gels my yi geçemez 3 yıldır neler denendi olmadı kalan 35 bölümde heç olmaz yazık etmesinler güzelim dizilere başka gün denesinler

ilk bölüm meraktan da izlenir :) ayrıca reytingi varsa dizisi devam eder (tubanınki 25 bölümlüktü ama günü değişti ne hikmetse) neyse tuba konusuna girmeyelim alınan çok oluyor herkese cevap yazamam şu an en iyi dediğni iş de gels my yi geçemez 3 yıldır neler denendi olmadı kalan 35 bölümde heç olmaz yazık etmesinler güzelim dizilere başka gün denesinler
ben 3 yıl önce muhteşemi geçecek dizi var dermiydim sence ))) şuan bir bildiğimiz varki diyoruz. muhteşemi ayakta tutan hiç bir şey yok. dizi hürrem çakmalarıyla doldu. ama hiç biri bir hürrem etmez. bu kadar oyuncu takviyesine ragmen dizi düşüyor.. her bir oyuncunun ailesi izlese zaten o kadar reyting eder )))))))))).

meraktan izlenir ik bölüm de o merağı kim cezbeder.. niye her dizi aynı meragı çekmez bazı diziler daha iyi başlangıç yapar.. bunlar tanıtım başrol oyuncusu sayesinde olur.. sana hürrem başka dizide oldugunu söylesek hiç fragmanınıda göstermesek sadece forumda yazasak dönüp bakmazmısın )))) işte biz buna başrol etkisi diyoruz ))))

ben 3 yıl önce muhteşemi geçecek dizi var dermiydim sence ))) şuan bir bildiğimiz varki diyoruz. muhteşemi ayakta tutan hiç bir şey yok. dizi hürrem çakmalarıyla doldu. ama hiç biri bir hürrem etmez. bu kadar oyuncu takviyesine ragmen dizi düşüyor.. her bir oyuncunun ailesi izlese zaten o kadar reyting eder )))))))))).

meraktan izlenir ik bölüm de o merağı kim cezbeder.. niye her dizi aynı meragı çekmez bazı diziler daha iyi başlangıç yapar.. bunlar tanıtım başrol oyuncusu sayesinde olur.. sana hürrem başka dizide oldugunu söylesek hiç fragmanınıda göstermesek sadece forumda yazasak dönüp bakmazmısın )))) işte biz buna başrol etkisi diyoruz ))))
my mi düşüyor toplu düşüş mü var :) eskiden 7 reyting alan dizi bitebilirdi şimdi 7 yi gören 3 yıl devam eder :) kenan ezelle 15-16 gördü kv22 gördü avrupa yakası-uek ab de 12-13 gördü genel bir düşüş var :) my geçen sene 12 reytingle en çok izlenen 5.idi şimdi 9reytingle 3.:)

Tuba konusu ile bu konunun alakasi nedir? @xemrexxx @yakup09 @beyazsoy

Konudan sapmayalim. Ayni tür kiskirtici mesajlarinizin tekrarinda gerekli islemler yapilacaktir. Ayni tiyatrolara gerek yok!
kaç kere söylicez my yi geçecek dizi arıyoduk tuba-engin-haluk bilginer -zerrin tekindor-cansu dere bir arayan gelse my yi geçemez dedim o mesajdan bir tuba fanı arkadaş alındı yorum da mkı yapmıyak o zaman konudaki kaçak my yi geçer tarzı iki farklı günde yayınlanan alakasız diziler hakkındaki yorumlara da işlem uygulayın

muhteşem yüzyıl bu sene çok zayıf, ciddi bir rakip olsa çok rahat geçer... yani karşıdaki kanallarda hiçbir şey yok... yeni dizi piyasaya sürecek bir kanal kesinlikle çarşambaya koymalı... resmen karşısı boşluk... boşlukta bu reytingi alıyorsa ciddi bir rakipe çok rahat geçilir.... özellikle de total çok boş... samanyolu bile küçük gelin benzer bir şeyla çarşamba 6-7 reyting alabilir...

muhteşem yüzyıl bu sene çok zayıf, ciddi bir rakip olsa çok rahat geçer... yani karşıdaki kanallarda hiçbir şey yok... yeni dizi piyasaya sürecek bir kanal kesinlikle çarşambaya koymalı... resmen karşısı boşluk... boşlukta bu reytingi alıyorsa ciddi bir rakipe çok rahat geçilir.... özellikle de total çok boş... samanyolu bile küçük gelin benzer bir şeyla çarşamba 6-7 reyting alabilir...
çarşamba hep boşluk zaten kuzey 6 sakarya fırat 6 pis yedili 6 merhamet 6 alırkene de boşluktu hep boşluktan zaten :F24 reyting boşluktan geliyordu :F

my mi düşüyor toplu düşüş mü var :) eskiden 7 reyting alan dizi bitebilirdi şimdi 7 yi gören 3 yıl devam eder :) kenan ezelle 15-16 gördü kv22 gördü avrupa yakası-uek ab de 12-13 gördü genel bir düşüş var :) my geçen sene 12 reytingle en çok izlenen 5.idi şimdi 9reytingle 3.:)
toplu düşüş yok hacı. yükselen yada eski reytingini koruyan koruyor. tabi dizi uzadıkça düşüyor.. karagül zengin kız eski dizi olmasına ragmen yükselmiş.. karadayı eski reytingleri koruyabiliyor.. zaten diğer düşen diziler hep geçen senden beri düşüyor.. muhteşemin düşüşü kaçınılmaz ama işin garibi kadar oyuncu takviyesi yap ama düş. gerçi timste düşüşü sezdiği için boşta kim var topladı diziye ))))

Güzel bir alternatif gelirse Çarşamba akşamı ben de MY'yi geçebileceğini düşünüyorum. Annem ilk defa izledigi bir dizi final yapmadan izlemeyi bıraktı o da MY :D Dizi bambaşka bir dizi oldu, çok zorlama. İzlenecek başka bir şey aramaya başladı insanlar ama AŞK dizisi MY'nin alternatifi değil asla. KG simdi başlasa daha çok izlenirdi. MY'ye rakip olduğu sezon MY'nin en güzel sezonuydu. Kısaca, şu ana kadar hiçbir yapım geçemedi diye bu sezon da geçemez diye bir kural yok. Çünkü MY eski MY değil artık.

Ay Yapım'ın iki yeni dizisinden biri Çarşamba olur büyük ihtimalle. O zaman neler olacağını görürüz.

toplu düşüş yok hacı. yükselen yada eski reytingini koruyan koruyor. tabi dizi uzadıkça düşüyor.. karagül zengin kız eski dizi olmasına ragmen yükselmiş.. karadayı eski reytingleri koruyabiliyor.. zaten diğer düşen diziler hep geçen senden beri düşüyor.. muhteşemin düşüşü kaçınılmaz ama işin garibi kadar oyuncu takviyesi yap ama düş. gerçi timste düşüşü sezdiği için boşta kim var topladı diziye ))))
beyazsoy az biraz tarih bildiğni varsıyıyorum bu oyuncular zaten gelecekti yahu :)
ayrıca karagül düştü-arttı demek için erken daha kaç bölüm oldu karadayı da ay yapım işi sıkı tutuyor önceki dizilerde tutmuş ne varsa ekliyor senaryoya :)my tam tersini yapıyor isanbella geldi reytingler düştü firuze geldi reytingler düştü şimdi valeria çıktı başımıza :F

Güzel bir alternatif gelirse Çarşamba akşamı ben de MY'yi geçebileceğini düşünüyorum. Annem ilk defa izledigi bir dizi final yapmadan izlemeyi bıraktı o da MY :D Dizi bambaşka bir dizi oldu, çok zorlama. İzlenecek başka bir şey aramaya başladı insanlar ama AŞK dizisi MY'nin alternatifi değil asla. KG simdi başlasa daha çok izlenirdi. MY'ye rakip olduğu sezon MY'nin en güzel sezonuydu. Kısaca, şu ana kadar hiçbir yapım geçemedi diye bu sezon da geçemez diye bir kural yok. Çünkü MY eski MY değil artık.

Ay Yapım'ın iki yeni dizisinden biri Çarşamba olur büyük ihtimalle. O zaman neler olacağını görürüz.
güzel hayaller panpa :) en iyisi gelsin şansı yok bu sezon :)

ay yapımın hangi iki dizisi başlayacak

beyazsoy az biraz tarih bildiğni varsıyıyorum bu oyuncular zaten gelecekti yahu :)
ayrıca karagül düştü-arttı demek için erken daha kaç bölüm oldu karadayı da ay yapım işi sıkı tutuyor önceki dizilerde tutmuş ne varsa ekliyor senaryoya :)my tam tersini yapıyor isanbella geldi reytingler düştü firuze geldi reytingler düştü şimdi valeria çıktı başımıza :F

güzel hayaller panpa :) en iyisi gelsin şansı yok bu sezon :)
Diziye bağlı tabii. AŞK gibi klişe bir konusu, birbirinden alakasız başrolleri olursa zor. Güzel bir yapim olursa MY'yi zorlayabilecegini düşünüyorum. Her yapım gecer demiyorum, guzel kadrolu ve orijinal senaryolu bir yapım gecer diyorum. Bakalim Ay Yapim boyle bir is cikarcak mi.

ay yapımın hangi iki dizisi başlayacak
Kıvanç Tatlıtuğ&Farah Zeynep Abdullah'ın dizisi Kurt Seyt&Shura ve Engin Akyürek&Cansu Dere olacağı söylenen Kara Para Aşk kod adlı dizi.

Diziye bağlı tabii. AŞK gibi klişe bir konusu, birbirinden alakasız başrolleri olursa zor. Güzel bir yapim olursa MY'yi zorlayabilecegini düşünüyorum. Her yapım gecer demiyorum, guzel kadrolu ve orijinal senaryolu bir yapım gecer diyorum. Bakalim Ay Yapim boyle bir cikarcak mi.
ay yapımdan beklemiyorsun o zaman my yi geçmesini çünkü ay yapımın en son orjinal işi neydi hatılayamadım ezel,medcezir yurdışından uyarlanma aşkı memnu-fgsn daha önce yapılmışi şler :) doksanlar my yi geçecek diyenelr vardı yazın geçen sene merhamet geçecek diyorlardı ondan önce kuzey ab de geçebilir diyorlardı ama hepsi boşa çıktı :)ayrıca çarşamba boş bir gün değil yüksek reyting alan 2-3 yapım yok diye acun haftanın her günü yaınlandı en düşük reytinglerinin çarşamba günü aldı çarşamba boşsa diğer günler bomboş :)

ayrıca karagül düştü-arttı demek için erken daha kaç bölüm oldu karadayı da ay yapım işi sıkı tutuyor önceki dizilerde tutmuş ne varsa ekliyor senaryoya :)my tam tersini yapıyor isanbella geldi reytingler düştü firuze geldi reytingler düştü şimdi valeria çıktı başımıza :
bahane bahane bahane görende dizinin senaristi sen sanacaklar))) tarihte yazılacak okadar karakter varki hepsini ekleseler türkiye oyuncu kalamaz)))) hala.. isanbella friuze nin gelişi reyting için değildi o zamanda konuştuk maksat sülümanı harem düşkünü göstermekti. kendi kazdıkları kuyuya düştüler)))) . şimdide surevivordan kız ithal ettiler)) tabi bunların my nin düşüşüşüne çok etkisi yok. asıl düşüş nedeni başka.. dizi aslında geçen sene bitmeliydi. öyle planlanmıştı Meray okay.. ama tims ve kanal diziyi uzatınca diziyi sürükleyecek konu kalmadı.

ay yapımdan beklemiyorsun o zaman my yi geçmesini çünkü ay yapımın en son orjinal işi neydi hatılayamadım ezel,medcezir yurdışından uyarlanma aşkı memnu-fgsn daha önce yapılmışi şler :) doksanlar my yi geçecek diyenelr vardı yazın geçen sene merhamet geçecek diyorlardı ondan önce kuzey ab de geçebilir diyorlardı ama hepsi boşa çıktı :)ayrıca çarşamba boş bir gün değil yüksek reyting alan 2-3 yapım yok diye acun haftanın her günü yaınlandı en düşük reytinglerinin çarşamba günü aldı çarşamba boşsa diğer günler bomboş :)
Orijinal değil diye kucumsedigin diziler ülkenin en ses getiren ve en reytingli isleri yanliz. Aski memnu, fsn, ezel... Kıvanç'in dizisi yine uyarlama ama Kara Para Aşk orijinal. Hem ben orijinal derken uyarlama olmamasini kastetmemistim. Oyle 6 ay omru kalmali diziler olmayacak onu kastettim :)

bahane bahane bahane görende dizinin senaristi sen sanacaklar))) tarihte yazılacak okadar karakter varki hepsini ekleseler türkiye oyuncu kalamaz)))) hala.. isanbella friuze nin gelişi reyting için değildi o zamanda konuştuk maksat sülümanı harem düşkünü göstermekti. kendi kazdıkları kuyuya düştüler)))) . şimdide surevivordan kız ithal ettiler)) tabi bunların my nin düşüşüşüne çok etkisi yok. asıl düşüş nedeni başka.. dizi aslında geçen sene bitmeliydi. öyle planlanmıştı Meray okay.. ama tims ve kanal diziyi uzatınca diziyi sürükleyecek konu kalmadı.
valla bu anti my cileri anlamak mümkün değil biri başbakan kızdı 5 sezondan 4 e düşürdüler der biri 3 sezon planlandı der :) meral okay isabella eklemesi senaryo içindi yılmaz aşhinin firuzesi taklit oldu :)dizide konu çok ama işlemeyi bilen yok meral oaky olsa dizi hala 11-12 alırdı yılmaz şahin takıldı kaldı hürrem vs. sülümanın kardeşleri savaşına :)

Diziye bağlı tabii. AŞK gibi klişe bir konusu, birbirinden alakasız başrolleri olursa zor. Güzel bir yapim olursa MY'yi zorlayabilecegini düşünüyorum. Her yapım gecer demiyorum, guzel kadrolu ve orijinal senaryolu bir yapım gecer diyorum. Bakalim Ay Yapim boyle bir is cikarcak mi.

Kıvanç Tatlıtuğ&Farah Zeynep Abdullah'ın dizisi Kurt Seyt&Shura ve Engin Akyürek&Cansu Dere olacağı söylenen Kara Para Aşk kod adlı dizi.
çok saol