9 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
a.ş.k çok kötü, merhamet bile başlarda 8 görüyodu anlıklarda, hazallı , nebahat çehreli dizi 5'i göremiyor. zaten bi 10 dk filan baktım, klişelikten geçilmiyor dizi. yönetmen çok basit çekiyor bence diziyi, replikler de çok hafif.. kısaca başarısız bi iş, zaten reytinglerede yansıyor. :)

my çok şanslı, özetini geçemeyen rakipler var karşısında, rakip bile denmez ama..
my totelde düşmüş ab de yükselmiş, rtg leri iyi.
aşk 3'e düşmüş totelde, dizi büyük düşüşte..
merhamet aşktanda kötü gitmiş, totelde 2.9.. bitmesi an meselesi..
pis yedii eski performansından çok uzakta..

kanal d' fatihi, aşk ve merhameti bitirip hızlıca yeni dizi yayına sokmalı. acilen..

doksanlar bence o kadar da kötü gitmiyo idare ediyo kanalı
my düşüş yaşamış 9 un altına inmiş
aşk tan bi beklenti yoktu zaten bazıalrı uçuyodu her zamanki gibi :)
günün süprizi İKİ DÜNYA ARASINDA 4 reytingi de geçmiş dizi adeta uçuyo süper gidiyo dünkü bölümde ne vardı acaba izleyemedim
küçük gelin tekrarı süper gitmiş :D

Aşk beklediğim gibi pek yukselememis bu düşüşüne kanal d nin arada reklam vermeyi tercihi de önemli. Sanirim merhameti reytingi düşüyor diye arada reklam verdiler. Diziyi düşündüler tabi.. MY yi için bu sezon ilk bölümden beri diyorum iyi bir dizi olsa Muhteşemi dagittir.. Ama millet carsambaya dizi koymaktan korkuyor ama muhteşem erimeye devam ediyor

Aşk beklediğim gibi pek yukselememis bu düşüşüne kanal d nin arada reklam vermeyi tercihi de önemli. Sanirim merhameti reytingi düşüyor diye arada reklam verdiler. Diziyi düşündüler tabi.. MY yi için bu sezon ilk bölümden beri diyorum iyi bir dizi olsa Muhteşemi dagittir.. Ama millet carsambaya dizi koymaktan korkuyor ama muhteşem erimeye devam ediyor
kaçak çarşamba olsaydı ambargo koyardı ah ah diyorum sadece
aga iki dünya arasında iyice uçmuş dün izledin mi noluyo böyle :D

My Düşük alıyo ona rağmen açık ara yapmış totalde özetini geçen yok Aşk pekte iyi gitmiyo Total vasat Ab'de idare eder Doksanlar biraz artmış ama hala yetersiz Çocuklar duymasın uzun aradan sonra ivme kazanmış iyi gitmş

Ask total grubunda niye böyle düştü :(
Totalde değil ab de de düşmüş. Bu hafta reklamı arasi verdi onun etkisi.. Hazal kayanin dizileri ikidir kötü gidiyor. Senaryo da yanlışlık var. Hazal kaya iyi biri gibi gösterilmiyor Empatik değil. Onun yerine hakan K. iyi vosteriliyor. Aslında iyi azra onu kötü yola istiyormuş gibi gösteriliyor tabi hazal da sert oynuyor rolünü bir sıcaklık yok. Senaryo zaten klişenin dibi

kaçak çarşamba olsaydı ambargo koyardı ah ah diyorum sadece
aga iki dünya arasında iyice uçmuş dün izledin mi noluyo böyle :D
Izlemedim ida yı ama hatırladığım kadariyla bu bölümde piknikte Suriye'de herkesi hakların selim boguluyordu onu celimsiz esma kurtarıyor du. Stv seyircisi sever ölüm kalım aksiyon sahneleri onun artışı olabilir ama tns zaman zaman böyle sicramalar yapabilir. Yarına bakmak lazım tam ne olduğunu anlamak icin
Yok kaçak My yi sarsacak bir dizi değil o dizinin senaryosu kötü. aşkin senaryosundan pek farkı yok. Ben Kacaktan umudumu kestim gürkan Uygun için bile daha bakmam))

Son düzenleme:
Muhteşem Yüzyıl totalde biraz düşmüş ama ab'de çok iyi bir yükseliş yakalayarak iki grupta da rahat bir şekilde zirvede yer almış.

A.Ş.K totalde sert düşüş yaşamış, ab'de de biraz düşmüş. Yine de ab'de 6'ya yaklaştığı için fena sayılmaz oranları ama dizinin saat 23:00'a kadar yayınlanması lazım yükselebilmesi için.

Merhamet iki grupta da düşmüş. Boşlukta bile iyi gidememiş. Dizi için tehlike çanları çalıyor.

Pis Yedili iki grupta da iyi bir yükseliş yakalamış. Show için yeterli oranları almayı başarıyor dizi.

Doksanlar yine orta karar gitmiş ama durumu kötü değil. Sezon sonunu görebilir bu gidişle.

my totalde düşmüş ab si iyi çıkmış yine
my yi geçme hayallerini kesdin artık 4 yıl olmuş maçlar ıdşında bunu yapabilen program yok daha :F
aşk totali kötü gitmiş ab si idare eder bu reytinglerle ocakta biter gibi
doksanlar yaza nazaran kötü gitmiş 4 ü geçmesi zor anca iddialı transferler yaparsa
ida iyi gitmiş aşk ı geçmiş :D

tabi tabi my yi dağıtır :F kuzey de dağıtacaktı doksanalr da dağıtacaktı :Fbu arada senin iyi dizi anlayışın ne beyasoy karadayı yı beğenmiyon kaçak ı beğenmiyon hangi yapımı koyacan da my yi geçecek?

my totalde düşmüş ab si iyi çıkmış yine
my yi geçme hayallerini kesdin artık 4 yıl olmuş maçlar ıdşında bunu yapabilen program yok daha :F
aşk totali kötü gitmiş ab si idare eder bu reytinglerle ocakta biter gibi
doksanlar yaza nazaran kötü gitmiş 4 ü geçmesi zor anca iddialı transferler yaparsa
ida iyi gitmiş aşk ı geçmiş :D

tabi tabi my yi dağıtır :F kuzey de dağıtacaktı doksanalr da dağıtacaktı :Fbu arada senin iyi dizi anlayışın ne beyasoy karadayı yı beğenmiyon kaçak ı beğenmiyon hangi yapımı koyacan da my yi geçecek?

Karadayı nin bu haftaki finali olması gereken yerde. Çok sundurduler ikinci sezonda ben bunu elestiriyorsun. Sundurmek için Total islere dalmışti onu elestiriyordum. Kaçağa artık girmeyelim hayal kırıklığı.. Muhtemelen ay yapımın yeni iki işinden biri carsambaya gelecek ve Muhteşemi Total yada ab de geçerlerdir

Karadayı nin bu haftaki finali olması gereken yerde. Çok sundurduler ikinci sezonda ben bunu elestiriyorsun. Sundurmek için Total islere dalmışti onu elestiriyordum. Kaçağa artık girmeyelim hayal kırıklığı.. Muhtemelen ay yapımın yeni iki işinden biri carsambaya gelecek ve Muhteşemi Total yada ab de geçerlerdir
tabi tab geçerler :) herhalde ay yapımı tuba-eng,n-zerrin tekindor-cansu dere-haluk bilginer falan hepsinin tek dizide toplamasını bekliyorsun :)

Bu arada ben aşk başlarken de astan umudum yok demiştim. Kuzey guneyin Muhteşemi geçecek de demedim begenmemistim zaten kuzey güneyi. Doksanlar yorum bile yapmadım))))

tabi tab geçerler :) herhalde ay yapımı tuba-eng,n-zerrin tekindor-cansu dere-haluk bilginer falan hepsinin tek dizide toplamasını bekliyorsun :)

Tuba ve Engin sadece olsa dağıtıldı Muhteşemi ama şimdi basrollere bakmak lazım. Diğer saydiklarindan reyting gelmez

Bu arada ben aşk başlarken de astan umudum yok demiştim. Kuzey guneyin Muhteşemi geçecek de demedim begenmemistim zaten kuzey güneyi. Doksanlar yorum bile yapmadım))))
senin demen önemli değil onların yapım şirketlerinden daha iyisi-kadrolarından daha iyisi-daha iyi senaryo gelecek mi de my yi geçecek :D

Tuba ve Engin sadece olsa dağıtıldı Muhteşemi ama şimdi basrollere bakmak lazım. Diğer saydiklarindan reyting gelmez
tuba harbiden dağıttı geçen sene gördük ayrıca engin akyürek in reytingi var mı bilmiyoruz bile :D

senin demen önemli değil onların yapım şirketlerinden daha iyisi-kadrolarından daha iyisi-daha iyi senaryo gelecek mi de my yi geçecek :D

tuba harbiden dağıttı geçen sene gördük ayrıca engin akyürek in reytingi var mı bilmiyoruz bile :D
Sizin Tuba ile derdiniz ne her mesajda Tuba ve reytingler reytinglerini yere göğe sığdıramadığınız isimleride görüyoruz.bir zahmet sizde görün artık ve Tuba ile ilgili msj atmayı bırakın

Sizin Tuba ile derdiniz ne her mesajda Tuba ve reytingler reytinglerini yere göğe sığdıramadığınız isimleride görüyoruz.bir zahmet sizde görün artık ve Tuba ile ilgili msj atmayı bırakın
örnek verdik sadece my yi geçecek dizi yaratmaya çalışıyoruz yapabilrisek :F beyazsoy enginle tuba başrol olsa my yi geçer iddiasında ama ikisinnin de son zamanalrına bakarsak reytingi yok ya da bilmiyoruz

Muhtesem Yüzyil da müthis bir düsüs var! Diui gecen sezon bu zamanlar AB de 13 altina düsmüyordu! Dizi Pargali Ibrahim'in ölümünden sonra toparlayamadi...

Doksanlar da yükselis var, 4 Reyting üstüne cikarsa sezonu rahat gecirir.

Pis Yedili sezon basindaki performansinin cok uzaginda....

A.S.K AB de fena degil ama total vasat!

Merhamet icin tehlike canlari caliyor...

Günün süprizi Cocuklar Duymasin dan