9 Ağustos 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Dün Hangi Yayını İzlediniz ?

• Ben Bilmem Eşim Bilir (Kanal D)

Oy: 2 40.0%
  • Kötü Yol (Kanal D)

Oy: 1 20.0%
  • Kuzey Güney - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Geniş Aile - Tekrar (Kanal D)

• Wipe Out 4 (Show TV)

• İnsanlar Alemi (Star TV)

• İşler Güçler (Star TV)

• Aşkın Halleri (Fox TV)

• Leyla ile Mecnun - Tekrar (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Televizyon İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
Kötü Yol 6 reytingi geçmis! Tebrikler!

Reyting sistemine inanmıyorum artık.TT olan bir dizi nasıl reytingde dibe vurur? Herkes izliyorki TT olmuş.Yada reyting ölçümleri gençlerin izlediğini değil orta ve büyüklerimizin (40-60) reytingini hesaplıyormuş.

Wipeout yeni gununde de basarili olmus. Umarim ilerleyen bolumlerde daha cok yukselir.

yol kötü reyting güzel. bu yıl başlayan bütün dizilerden senaryosu çok iyi. satar tv bu diziye baksın feyz alsın :mge:

Wipeout 4 totalde ilk 5 AB'de ilk 3'te yer alabilir.

Dünki ortalamaya göre Ben Bilmem Eşim Bilir 7yi geçmeliydi en azından 7ye yaklaşmalıydı. SBT ne yapıyor anlamış değilim. Ama yine de harika oranlarla zirvede yer almış. Helal Olsun. AB`de de 2ci sırada
Kötü Yol tutmaz diyenlere inat özellikle AB`de fırtına estirmiş. Dizinin totali de çok iyi. Tebrikler
İşler Güçler ve İnsanlar Alemi AB`de iyi, totalde kötü gitmişler
Show Tv`nin yanlış hamlesi Wipe Out`u çöktürmüş. Güzelim programın reytingini kendi elleriyle düşürdüler

Wipeout 4 bekledigim gibi gitmemis. Ben Bimem Esim Bilir'in tutmasi bile bu ratingleri almasi cok sasirtici. Kotu Yol'da iyi oranlar almis. Doktorlar heyecanli bolumunun tekrariyla cok iyi gitmis. Tebrik ederim tum yapimlari.

Ben Bilmem Esim Bilir yine super gitmis , dun aksam cok guzel oldu zaten 6.2 reytingle zirveyi almis.

Kotu Yol cok guzel bi dizi , bende izliyorum insallah yeni sezona kalir , zaten bu reytingler'le kalmamasi imkansiz , total'de 5.7 reyting almis , ab'de ise 6.30 reytingle zirveyi kapmis.

Wipeout 4 fena gitmis , total'de ortalama 3 reyting bile alamamis , ab'de ise ortalama 2 reyting almis.

Insanlar Alemi total'de 2 reytingi gecerek 26.sirada yer almis , ab'de 3 reytingle 12.sirada yer almis.

Isler Gucler total'de 1.7 reytingle 35.sirada yer almis , ab'de 3 reytingle 10.sirada yer almis.

Evlerden Biri total'de 30.sirada yer alirken , ab'de 19.sirada yer almis.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]10[/TD]
[TD]İŞLER GÜÇLER[/TD]
[TD]DRAMATİK PROGRAMLAR[/TD]
[TD]22:05:15[/TD]
[TD]23:51:21[/TD]
[TD]01:18:06[/TD]
[TD]3,03[/TD]
[TD]11,50
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Muhteşem Gitmeye Devam Ediyor
Eylülde devam eder

Kötü Yol ve Kanal D yıkmış ortalığı. Bu yaz 6 reytingi geçen ilk dizi oldu Kötü Yol.

İnsanlar Alemi olağanüstü sıkıcıydı. Düşmesine şaşmamalı.

İşler Güçler yine 3 reytingi geçerek iyi gitmiş.